logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 5 Aralık 2012

avatar

Adnan Oktar

Allah aralıklı olan zikretmeyi, aralıklı yapılan tebliği gevşek davranma olarak alıyor. Gevşek davranmayı da kabul etmiyor. Çok sık olmasını istiyor Allah. Çok sık, olabilecek en sık derecede.
A9 TV; 5 Aralık 2012
2327
avatar

Adnan Oktar

İnsan isteyerek peygamber olamaz. Çalışmakla peygamber olunmuyor. Çalışmakla mehdi de olunmaz. Gayret etmekle, mesela biz okullar açsak, tebliğ yapsak, dergahlar açsak, uğraşsak mehdi olmak istesek de mehdi olamayız. Dünya çapında mesela büyük şirketler kursak, medreseler açsak, kurslar açsak, Kuran kursları açsak mehdi olamayız. Allah’ın seçmesi gerekir.
A9 TV; 5 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

İnsanlar hisseder Mehdi (as)’ı ama adını koyamaz. Deccali de hisseder adını koyamaz, içinde doğal bir iticilik hisseder mümin.
A9 TV; 5 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

PKK, Marksist, Leninist, Stalinist. Adam hedefine ulaşmadan silahı bırakmaz. Proletarya devrimi olmadan, komünist devrim olmadan silah bırakma diye birşey yoktur bir komünist için.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Mehdi (as) sevgi insanıdır. Zulüm kilidinin anahtarıdır, onu çözer, insanlar o zulüm zincirlerinden kurtulur. Bir siyasi yönü yoktur Mehdi (as)’ın. Yani ne başbakandır ne cumhurbaşkanıdır. Sevgi öğretmenidir Mehdi (as). Siyasete girmez, ömrü boyunca da girmez.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Allah hiçbir zaman için bırakılmaz. Hiçbir zaman için hüsn-ü zandan vazgeçilmez Cenab-ı Allah’a karşı.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Derin iman, en büyük nimet odur. Tevekkül ve derin iman. Çünkü Allah insanları birçok şeyle imtihan eder. Zaman zaman eğilip bükülenler oluyor, bu çok büyük hatadır. Allah’a hüsn-ü zan hiçbir zaman için yok edilmez. Allah hiçbir zaman tartışmaya açılmaz. Öyle bir aşkla bağlanılır ki hiçbir şekilde Allah’a olan hüsn-ü zan ve sevgi bırakılmaz. Bir an dahi olmaz.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Din genel kültürdür. Kişi dinsiz de olsa her halükarda dinleri ve ideolojileri bilmesi lazım. Müslümanlığı da bilecek, Hıristiyanlığı da bilecek, Museviliği de bilecek, komünizmi de bilsin, faşizmi de bilsin.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Mehdi (as)’ın zuhur etmesi, İsa Mesih (as)’ın o mübarek nefesinin hissedilmesi lazım. Mutlaka Müslümanların başına manevi bir lider, herkesin seveceği bir sevgi öğretmeninin gelmesi gerekir. Onun dışında kargaşalar da bitmez.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

İmanı kurtarmak, bütün toplumun imanlı olmasını istemek. Özellikle gençliğin, özellikle FKÖ’nün. Birinci hedef bu olacak. Kuran ahlakının Filistin’de tam yaşanması ve bütün Müslüman ülkelerin kurtulması.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Filistin’de yapılması gereken; iman hakikatlerinin anlatılmasıdır, Kuran mucizelerinin anlatılmasıdır. Darwinizm, materyalizme karşı işte bu Yaratılış Atlaslarıyla gençler orada ilmi mücadele yapsalar yaygın sol düşünceye karşı hemen sonuç alınır.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Okulların Aile Birliği, fakir çocuklara kıyafet temin etmekle mükellef olsunlar. Hepsi de gıcır gıcır giyinsin. Yahut bir vakıf oluşturalım çocukların güzel giyinmesi için. Ama onları mahcup etmeden tabii. Devlet vakıf kursun. Vakıflar okullara yardım etsin.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Allah her türlü nimeti aynı anda vermiyor. Bir yandan veriyorsa bir yandan da bir eksiklik meydana getiriyor ki imtihan olsun insanlar.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Mesihiyetin etkisi her yerde görülüyor. Kan mümkün mertebe azaltılıyor. Ama bir zaman gelecek, kan hiç olmayacak. Savaş hiç olmayacak, silah hiç olmayacak, düşmanlıklar hiç olmayacak.
A9 TV; 4 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Mehdi (as)’ın görevi budur, sevgi öğretmenliği. Kavgayı ayırmak, dostluğu sağlamak. O kadar. Yoksa Mehdi (as) devlet işlerine karışmaz. Hükümet işlerine karışmaz. Sadece sevgi, merhamet, kardeşlik, barış, dostluk, iyilik, güzellik, Allah sevgisi, Allah korkusu; budur Mehdi (as)’ın görevi.
A9 TV; 3 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Bu kargaşa, bu zulüm, bu acı, bu sevgisizlik, bu uğursuzluk Mehdi (as) olarak bildiğimiz bir insanın insanlara sevecenliği, sevgiyi öğretmesiyle son bulacak. Gereksiz olan şu donukluk, şu ölülük adeta Mehdi (as)’ın anahtar görevi yapmasıyla bu kilit açılacak.
A9 TV; 3 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Beni çok severseniz, Ben’den korkarsanız, Kuran’a uyarsanız, samimi olursanız, sürekli aklınız, kalbiniz Ben’de olursa ve tövbe ederseniz, Allah’a hamd ederseniz, Allah’ın büyüklüğünü söylerseniz ‘Allahuekber’, tenzih ederseniz Beni diyor Cenab-ı Allah ‘SubhanAllah’, “Eksik, noksan sıfatlardan münezzehsin Yarabbi, mükemmelsin” şeklinde Beni överseniz diyor Cenab-ı Allah, Benim şanımı takdir etmeye var gücünüzle gayret ederseniz size musibet isabet etmez diyor Allah. Rahat edersiniz, diyor. Burada bir sır var.
A9 TV; 2 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Neye çok dikkat etmesi gerekiyor Müslümanların? Helale, harama dikkat etmesi, Allah’ı çok sevmesi, Allah’ı çok anması, sürekli kalbinin Allah ile beraber olması. Bu neyi getirir? Burada bir sır var. Rahat edersiniz, diyor Allah.
A9 TV; 2 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Zenginlikte hem enaniyet hem kibir hem büyüklenme oluşuyor insanların çoğunluğunda. Fakirlikte de tevazu, sevecenlik, Allah’a yakınlık, sıcaklık, az bir şeyde mutlu olma gelişiyor. Ancak cennette zenginliği kaldırabilecek ruhta oluyor insanlar.
A9 TV; 2 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Ekonomik kriz dönemlerinde insanlar hep dindar olmuş, toparlanmış, daha makul hareket eder hale gelmiştir. Onun için dünyanın her yerinde her zaman ekonomik sıkıntı vardır. Çoğu Allah’a dönsünler diye Allah bunu özel olarak böyle yapıyor.
A9 TV; 2 Aralık 2012
avatar

Adnan Oktar

Müslüman azapla pek muhatap olmaz. Küfür çok şiddetli azapla muhatap olur. Kuran’da anlatıyor Cenab-ı Allah azabın çeşitlerini. Müslüman sadece azap hakkında bilgilenir ve sadece uzaktan görür.
A9 TV; 2 Aralık 2012
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Adam, “Ben anlatıyorum İslam yayılmıyor” diyorsa kendinde arasın hatayı. Kalite eksikliği vardır. Alıntılar
Beni çok severseniz, Ben’den korkarsanız, Kuran’a uyarsanız, samimi olursanız, sürekli aklınız, kalbiniz Ben’de olursa ve tövbe ederseniz, Allah’a hamd ederseniz, Allah’ın büyüklüğünü söylerseniz ‘Allahuekber’, tenzih ederseniz Beni diyor Cenab-ı Allah ‘SubhanAllah’, “Eksik, noksan sıfatlardan münezzehsin Yarabbi, mükemmelsin” şeklinde Beni överseniz diyor Cenab-ı Allah, Benim şanımı takdir etmeye var gücünüzle gayret ederseniz size musibet isabet etmez diyor Allah. Rahat edersiniz, diyor. Burada bir sır var. Alıntılar
Neye çok dikkat etmesi gerekiyor Müslümanların? Helale, harama dikkat etmesi, Allah’ı çok sevmesi, Allah’ı çok anması, sürekli kalbinin Allah ile beraber olması. Bu neyi getirir? Burada bir sır var. Rahat edersiniz, diyor Allah. Alıntılar
Cenab-ı Allah, “Benim adımı anın. Ondan sonra da oturun” demiyor ki. İttihad-ı İslam’ı bize farz kılmış. İttihad-ı İslam olduğunda bütün rahatsızlıklar, kargaşalar, birbirini beğenmezlikler hepsi ortadan kalkar. Çünkü en akıllı en doğru sistem oturmuş olacak. Alıntılar
Allah’ın nimetlerini her gün görüyorsun. Her gün Allah’ı zikretmek, her gün Allah’a teşekkür etmek kalbi ferahlatır. O bir sevgi gösterisi. Teşekkür ettikçe sen deşarj olursun, rahatlarsın. Alıntılar
İmanla, Allah’ın zikriyle, Mehdiyet’in ruhuyla, sevgiyle, aşkla, tutkuyla, dostlukla, kardeşlikle, muhabbetle, affedicilikle, güzel zanla, şüphecilikten kurtuluşla, güvenin gelmesiyle dünya cennete döner. Alıntılar
Ta Hz. Adem devrinden beri “İnşaAllah- maşaAllah” zikri vardır. İnşaAllah- maşaAllah Hz. İbrahim (as)’ın da kullandığı, bütün peygamberlerin kullandığı Allah’ın sırlı zikridir. Alıntılar
Ahir zamanda kalem hâkim olacak. Satır satır yazılar hakim olacak. Demek ki iyi yazan, iyi anlatan, iyi telkin eden, iyi ispatlayan kimse dünyaya o hâkim olacak. Kuran’da buna bir işaret var. (Kalem Suresi, 1) Alıntılar
Allah Kuran’da, bir şeyi unuttuğumuz zaman Kendisini zikretmemizi söylüyor. Alıntılar
Hz. Musa (as), Firavun’a tebliğe gittiğinde ilk olarak yaratılıştan bahsetmiştir. Alıntılar
2014 çok hareketlidir, söyleyeyim. Müslümanlar için de ferahlığın yoğunlaşacağı bir yıldır. Yani İslam’ın, Kuran’ın anlatımının coşacağı, coşkun sular gibi akacağı bir yıldır 2014, inşaAllah. Alıntılar
Peygamberimiz (sav) Ukaz Panayırında her kesimden insanla konuşup onlara tebliğ yapıyordu. Alıntılar
Enaniyeti olana tebliğ yapamazsın, bir şey yapamazsın. Önce enaniyetin gitmesi lazım. Allah’a kul olduğunu bilecek. Alıntılar
Bediüzzaman’ın dikkat çektiği 2010 yılı, Mehdi (as)’ın en canlı faaliyet yaptığı yıllardan biridir. Alıntılar
Tebliğ yapılan bir kişiye önce ibadet değil, iman teklif edilir. Alıntılar
Allah’a isyan insanlığı mahvetti. Yeniden Allah’ı insanlar şu an sevmeye başladılar, Allah’ı tanımaya başladılar. Bir süre sonra sadece Allah’tan bahsedecekler. Ondan sonra dünya günlük güneşlik olacak. Cennet gibi olacak, inşaAllah. Alıntılar
Mehdiyetin Darwinizmle, materyalizmle ilmen mücadele ettiği yer İstanbul’dur. İstanbul kültür başkentidir. Kültürlerin karşılıklı olarak fikren mücadele ettiği yer burasıdır. Alıntılar
İnsan isteyerek peygamber olamaz. Çalışmakla peygamber olunmuyor. Çalışmakla mehdi de olunmaz. Gayret etmekle, mesela biz okullar açsak, tebliğ yapsak, dergahlar açsak, uğraşsak mehdi olmak istesek de mehdi olamayız. Dünya çapında mesela büyük şirketler kursak, medreseler açsak, kurslar açsak, Kuran kursları açsak mehdi olamayız. Allah’ın seçmesi gerekir. Alıntılar
Mehdiyet geldi mi deccaliyet gider.  Batıl mutlaka yani Darwinizm, materyalizm mutlaka yıkılır. Yüz yıl direnmesi, yüz elli yıl direnmesi önemli değil. Mutlaka yok oluyor. Alıntılar
Mehdi talebeleri hor kılınmaya çalışılacaktır, Mehdi (as) da dahil. Ve zayıf bırakılacaklardır. Hakaretlerle, iftiralarla, komplolarla ezmeye çalışacaklar. Ama sonunda İslam’ı dünyaya hakim edecekler inşaAllah. Alıntılar
İnsanlar hisseder Mehdi (as)’ı ama adını koyamaz. Deccali de hisseder adını koyamaz, içinde doğal bir iticilik hisseder mümin. Alıntılar
İslam’a karşı olanlar hoş görmese de İttihad-ı İslam olacak. Terör de kalmayacak, anarşi de kalmayacak. Silahlar susacak, inşaAllah. Alıntılar
İsrail halkı, hakkı hak olarak inşaAllah ileride kabul edecekler. İlk önce Tevrat’ın aslına uyacaklar. Mehdi (as) onları Tevrat’ın aslıyla yönetecek. Onları koruyup kollayan, onlara iyilik bolluk getiren bir şahıs olarak Mehdi (as) zuhur ettiğinde Ben-i İsrail 3000 yıldan beri görmedikleri sevinci, mutluluğu, güzelliği yaşayacaklar. Alıntılar
Herkes cehennemde yanmaz. Suçunun derecesine göre yapılır, cehennem tabaka tabakadır. Mesela münafıklar cehennemin en aşağı tabakasındadır. Onlara çok şiddetli azap yapılıyor. Çok üst tabakada cehennemin sakin tabakaları var ama sıkıntıyla Allah orada azap yapıyor. Alıntılar
Kalitesizlik tüm Asya’da, Ortadoğu’da çok yaygın ve o kalitesizlikten dolayı da ezim ezim eziliyorlar. Bütün İslam ülkelerinde kalitenin geliştirilmesi gerekiyor. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur