logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 25 Eylül 2014

avatar

Adnan Oktar

Allah yerle bir etti PKK’yı. Zalimin ömrü kısadır. Konu bitmiştir. Bir de bölge Allahsız, Kitapsız olmaz; PKK bunu anlayamadı. Ortadoğu dinsiz imansız olur mu?
A9 TV; 25 Eylül 2014
1493
PKK
avatar

Adnan Oktar

İnsan sevgiye açtır. Sevgiyi bir parça gösterdiğinde hemen o tarafa koşar. Kardeşliğe yaklaştırsan, barışa, dostluğa davet etsen hemen kabul ederler. Gururdan dolayı iki taraf da kabul etmeyince ortada kalıyorlar. Halbuki bir taraf söylese kabul ederler. Ama bir parça ısrar edeceksin.
A9 TV; 25 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Bütün milletimize geçmiş olsun. PKK belası bitti! Türkiye’ye de boş yere kabadayılık yapmaya kalkmasınlar. Sadece acınacak durumdalar. Kaya kovuklarından dışarı çıkamıyorlar.
A9 TV; 25 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Sahabe döneminde hep şefkatle, sevgiyle netice alınmıştır. Hep Peygamberimiz (sav)’in sevgisi nam salmıştır, yüz binlerce insan kafileler halinde müslüman olmuştur. Şiddet kullanıldığı için değil; sevgiden dolayı iman etmişlerdir.
A9 TV; 24 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Kim sevgi doluysa, kim merhametliyse dünyayı yönetecek onlardır. Dünyanın gerçek sahibi Türklerdir; ahlak olarak, sevgi olarak, merhamet olarak, dostluk olarak. Allah bu göreve Türk Milleti’ni hazırlıyor.
A9 TV; 24 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Kuran’da şiddet yok, Kuran’da savunma vardır. Zalim saldırırsa kendimizi savunuruz, Kuran’da baskı yok. Müşrik, kafir saldırınca koruyorsun kendini. Ayet açık “dinde zorlama yoktur” (Bakara Suresi, 256) diyor. “Ey kafirler, sizin dininiz size bizim dinimiz bize” (Kafirun Suresi, 6) diyor. Nerede burada zorlama?
A9 TV; 1 Ekim 2014
avatar

Adnan Oktar

Din özgür olduğunda o ülkeye bereket geliyor. Amerika’nın bereketinin nedeni sırf bu; dinin özgür olmasıdır. Türkiye’de de din özgür olduğunda nur yağar Türkiye’ye, bereket gelir.
A9 TV; 1 Ekim 2014
avatar

Adnan Oktar

Kürt demek dindar demektir. Kürt demek Allah aşığı demektir. Kürt demek efendi, namuslu, ailesine düşkün, evladını seven demektir. Kürt senden nefret eder, ey PKK! Sadece nefret eder.
A9 TV; 23 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Din dersi gençlerin dindar olmasını sağlamaz, sadece genel kültür sağlar. Ama din dersinde iman hakikatleri anlatılsa, Kuran mucizeleri anlatılsa o zaman imanlı bir gençlik, dindar bir gençlik hedeflenmiştir denebilir.
A9 TV; 23 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Komünist olmak suç değil de terörist, anarşist, azgın olman suç. Yoksa fikir düzeyinde kalsa komünist ol, başka fikirlerden ol, bizi ilgilendirmez. Ateist de olabilirsin, komünist de olabilirsin ama şiddet ve dehşeti uygulama kalkıyorsan karşında oluruz. Müsaade etmeyiz.
A9 TV; 23 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

PKK’nın Allahsız, Kitapsız bir yapılanma olduğunu gece gündüz anlattık. Fikir, dünyanın en güçlü silahı ve bu PKK’yı kazıdı.
A9 TV; 23 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Cihad ‘cehd etmek’ gayret etmek demektir. Adam ‘cihad’ı’ doğramak olarak anlıyor. Birisini sen doğrayarak ikna edeceğine, fikirle ikna etsen daha doğru değil mi? Sen adamı doğradığında adam yok olur, bir daha Müslüman olamaz o! Tebliğ yaparsan, anlatırsan iman eder.
A9 TV; 23 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Şiddet terörü meydana getirir, dehşeti meydana getirir ve dinsizlerin, zalimlerin ekmeğine yağ sürmüş olursun. Nerede şiddet varsa orada dinsizlik yayılır. Din huzur ortamında yayılır, sevgi ortamında yayılır, merhamet ortamında yayılır.
A9 TV; 23 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Müslümanlar şu an dünyanın en güçlü fikrini savunuyorlar ve en kararlı dönemindeler. Faşizm, komünizm, ütün fikirler çöktü. Sadece İslam’ın önü açık.
A9 TV; 22 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Bağnazlık tehlikesi bütün dünyayı ilgilendiren bir tehlikedir ama bağnazlıkla mücadele kabadayılıkla olmaz. Fikirle çok rahat netice alacağın bir durum var.
A9 TV; 17 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Din kökenli, sevgi kökenli, merhamet, şefkat kökenli, Hristiyan’ı da koruyan, Musevi’yi de koruyan, dinsizi de koruyan yoğun bir merhamet, muhabbet, sevgi anlayışının hâkimiyetine Mehdiyet diyoruz.
A9 TV; 17 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyet’in dışında cihan devleti olunmaz. Çünkü Mehdiyet’te sevgi, barış, kardeşlik var, hepsi cazip. Egoistlik, hırs, ırkçılık, din ırkçılığı yok. Kalite, nezaket, incelik, güzellik, nezafet, her türlü hoşluk var. Dünyada hangi insana bunu söylesen bunu kabul eder.
A9 TV; 17 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Cihan devleti olmak maneviyata bağlılıkla olur. Yani bir mehdiyet hareketi olarak ortaya çıkarsın, sağlam delillerin vardır; hakikaten sarsıcıdır, kanaat getiricidir, Cenab-ı Allah’ın yardımı üstüne olur, bununla yaparsın.
A9 TV; 17 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Asya’nın özelliği kalitesizliğin hakim olmasıdır. Asya’da insanın değeri pek yoktur. Her yer için demiyorum da, insan makine gibidir. Bu korkunçluğu Türkiye’nin Avrupai, sevecen, modern, Allah aşkıyla dolu, imanlı düşüncesi ortadan kaldıracaktır. Bütün dünyaya örnek olacağız.
A9 TV; 17 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Güzel yönleri de var ama karanlığı çoktur Asya’nın, Asya’ya hakim olan güç genelde mafyadır. Bizim yerimiz Avrupa, Avrupa medeniyeti. Bağnazlıkla, tutuculukla Asya’nın karanlığıyla boğulmayalım.
A9 TV; 17 Eylül 2014
avatar

Adnan Oktar

Sevdiğin kişiyi eğer putlaştırırsan, Allah’a şirk koşarsan, ayrı müstakil bir şey zannedersen Allah senden ayırır. Ama Allah’ın tecellisi olarak görürsen Allah tecelliyi senden kaldırmaz. Putlaştırmanın cezasıdır bu.
A9 TV; 16 Eylül 2014
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Bazıları PKK'nın bittiğine inanmıyor. Zulüm payidar olmuyor zaten, Kuran ayetiyle sabit. Yani hiçbir zulüm sistemi tarihte ayakta kalmamış, oradan anlamaları lazım. Allah'ın kanunu bu; her zalim, her zulüm sistemi mutlaka yıkılıyor. Hak olan sistem ayakta kalıyor. Alıntılar

Bazıları PKK'nın bittiğine inanmıyor. Zulüm payidar olmuyor zaten, Kuran ayetiyle sabit. Yani hiçbir zulüm sistemi tarihte ayakta kalmamış, oradan anlamaları lazım. Allah'ın kanunu bu; her zalim, her zulüm sistemi mutlaka yıkılıyor. Hak olan sistem ayakta kalıyor.

Bütün milletimize geçmiş olsun. PKK belası bitti! Türkiye’ye de boş yere kabadayılık yapmaya kalkmasınlar. Sadece acınacak durumdalar. Kaya kovuklarından dışarı çıkamıyorlar. Alıntılar

Bütün milletimize geçmiş olsun. PKK belası bitti! Türkiye’ye de boş yere kabadayılık yapmaya kalkmasınlar. Sadece acınacak durumdalar. Kaya kovuklarından dışarı çıkamıyorlar.

Uluslararası bir koalisyonla PKK’ya rahatça diz çöktürülür. Güçlü bir askeri ablukayla PKK tamamen felç edilir. Alıntılar

Uluslararası bir koalisyonla PKK’ya rahatça diz çöktürülür. Güçlü bir askeri ablukayla PKK tamamen felç edilir.

Belanın adamı olursan, belanın adamı üstüne çöküyor. Kanın adamı olursan, kanın adamı üstüne çöküyor. Kan kanı, şiddet şiddeti, ölüm ölümü getiriyor. PKK’lının özelliği kahpece adam öldürmek. Kahpece adam öldüreni açıkça adam öldüren öldürüyor. Alıntılar

Belanın adamı olursan, belanın adamı üstüne çöküyor. Kanın adamı olursan, kanın adamı üstüne çöküyor. Kan kanı, şiddet şiddeti, ölüm ölümü getiriyor. PKK’lının özelliği kahpece adam öldürmek. Kahpece adam öldüreni açıkça adam öldüren öldürüyor.

Ortadoğu’da hiçbir ülkenin bölünmesini istemiyoruz. PKK orada ayrı bir devlet kuramaz ve kurdurtmayız. Bunu unutacaklar. Alıntılar

Ortadoğu’da hiçbir ülkenin bölünmesini istemiyoruz. PKK orada ayrı bir devlet kuramaz ve kurdurtmayız. Bunu unutacaklar.

PKK’lılar şu an Kobani’de yerle bir vaziyetteler. Neticede Allah hiç ummadıkları bir yerden helak getirdi. Allah’ın gücünü hesap etmediler. Allah diyor ayette: “Onları hiç ummadıkları bir yerden yavaş yavaş helake yaklaştırırım.” (Araf Suresi, 182) Alıntılar

PKK’lılar şu an Kobani’de yerle bir vaziyetteler. Neticede Allah hiç ummadıkları bir yerden helak getirdi. Allah’ın gücünü hesap etmediler. Allah diyor ayette: “Onları hiç ummadıkları bir yerden yavaş yavaş helake yaklaştırırım.” (Araf Suresi, 182)

Avrupa ve ABD PKK’ya çok güveniyordu. PKK’nın Türkiye’yi böleceğinden emindiler. Şu an Türkiye’yi bölme ümitleri kalmadı, çünkü Allah PKK’yı helak etti. Alıntılar

Avrupa ve ABD PKK’ya çok güveniyordu. PKK’nın Türkiye’yi böleceğinden emindiler. Şu an Türkiye’yi bölme ümitleri kalmadı, çünkü Allah PKK’yı helak etti.

Deccalın ömrü en fazla 40 yıldır, fazla olmaz. Ama İslam 1400 yıldan beri dimdik ayakta. Resulullah (sav)'den itibaren kaç deccal düşüncesi, fikri geçmiş hepsi tarih olmuş. Kaç çeşit deccaliyet hareketi oldu. Hepsi eriyip gitmiştir. PKK da bir deccaliyet hareketidir. Eriyip gidecektir. Alıntılar

Deccalın ömrü en fazla 40 yıldır, fazla olmaz. Ama İslam 1400 yıldan beri dimdik ayakta. Resulullah (sav)'den itibaren kaç deccal düşüncesi, fikri geçmiş hepsi tarih olmuş. Kaç çeşit deccaliyet hareketi oldu. Hepsi eriyip gitmiştir. PKK da bir deccaliyet hareketidir. Eriyip gidecektir.

Şimdi deccaliyetin sekerat (ölüm) halini seyrediyoruz. PKK'nın sonu geldi, bitti. Debelenme ondan. Alıntılar

Şimdi deccaliyetin sekerat (ölüm) halini seyrediyoruz. PKK'nın sonu geldi, bitti. Debelenme ondan.

PKK'nın derdi Türkiye'yi savaşa sokmak. Bir şekilde savaşa sokmak istiyor ki işi kolay olsun. Türkiye savaşa girmeyecek. Bizim savaşla işimiz yok. Kobani'yle de işimiz yok. Alıntılar

PKK'nın derdi Türkiye'yi savaşa sokmak. Bir şekilde savaşa sokmak istiyor ki işi kolay olsun. Türkiye savaşa girmeyecek. Bizim savaşla işimiz yok. Kobani'yle de işimiz yok.

PKK’nın 40 yıllık ömrü doldu. Hadislerde Peygamberimiz (sav) diyor: “Deccalın ömrü 40 yıldır” diyor. Ömrü dolduğu için Allah, o kavmin helak hükmünü verdi. Yani Hızır (as) verir o hükmü. Yani bir kavmin helakine hüküm verildiğinde bilin ki onu Hızır (as) deruhte etmiştir. Alıntılar

PKK’nın 40 yıllık ömrü doldu. Hadislerde Peygamberimiz (sav) diyor: “Deccalın ömrü 40 yıldır” diyor. Ömrü dolduğu için Allah, o kavmin helak hükmünü verdi. Yani Hızır (as) verir o hükmü. Yani bir kavmin helakine hüküm verildiğinde bilin ki onu Hızır (as) deruhte etmiştir.

PKK’nın 40 yıllık ömürleri doldu. Dolayısıyla PKK kavmi kaldırılıyor. Kürt kardeşlerimiz aziz ve ali olacaklardır, değerleri bilinecektir, onlar mutlu ve huzur içinde yaşayacaktır. Alıntılar

PKK’nın 40 yıllık ömürleri doldu. Dolayısıyla PKK kavmi kaldırılıyor. Kürt kardeşlerimiz aziz ve ali olacaklardır, değerleri bilinecektir, onlar mutlu ve huzur içinde yaşayacaktır.

Allahsız, Kitap’sız, dinsiz, imansız PKK kavmi artık tarih oldu. Nasıl Nemrut kavmi, Firavun kavmi tarih olduysa artık onlar da tarih oldular. Alıntılar

Allahsız, Kitap’sız, dinsiz, imansız PKK kavmi artık tarih oldu. Nasıl Nemrut kavmi, Firavun kavmi tarih olduysa artık onlar da tarih oldular.

Kürt demek dindar demektir. Kürt demek Allah aşığı demektir. Kürt demek efendi, namuslu, ailesine düşkün, evladını seven demektir. Kürt senden nefret eder, ey PKK! Sadece nefret eder. Alıntılar

Kürt demek dindar demektir. Kürt demek Allah aşığı demektir. Kürt demek efendi, namuslu, ailesine düşkün, evladını seven demektir. Kürt senden nefret eder, ey PKK! Sadece nefret eder.

PKK’nın Allahsız, Kitapsız bir yapılanma olduğunu gece gündüz anlattık. Fikir, dünyanın en güçlü silahı ve bu PKK’yı kazıdı. Alıntılar

PKK’nın Allahsız, Kitapsız bir yapılanma olduğunu gece gündüz anlattık. Fikir, dünyanın en güçlü silahı ve bu PKK’yı kazıdı.

Türkiye, “PKK mutlaka saldıracak” düşüncesiyle, “Mutlaka ayaklanacak” düşüncesiyle askeri, siyasi, politik, ilmi, bilimsel her türlü tedbiri alması, çalışmayı yapması lazım. Alıntılar

Türkiye, “PKK mutlaka saldıracak” düşüncesiyle, “Mutlaka ayaklanacak” düşüncesiyle askeri, siyasi, politik, ilmi, bilimsel her türlü tedbiri alması, çalışmayı yapması lazım.

Herhangi bir silah kullanılarak bir fikri değiştirmeyi kabul etmiyorum. Ben PKK'ya karşı her zaman fikirle mücadele edilmesi gerektiğine inanıyorum. Mesela biz konuşuyoruz, bir fikir bu, fikri mücadele. Alıntılar

Herhangi bir silah kullanılarak bir fikri değiştirmeyi kabul etmiyorum. Ben PKK'ya karşı her zaman fikirle mücadele edilmesi gerektiğine inanıyorum. Mesela biz konuşuyoruz, bir fikir bu, fikri mücadele.

Çok başlı bir PKK varmış gibi gösteriyorlar, bu bir aldanma, yanlış. PKK daima tek merkezden idare ediliyor. Bütün dertleri güçleri Abdullah Öcalan’ı bir an önce bıraktırıp onu cumhurbaşkanı yapıp, Güneydoğu’da kuracakları komünist Kürdistan’ın başına geçirmek. Alıntılar

Çok başlı bir PKK varmış gibi gösteriyorlar, bu bir aldanma, yanlış. PKK daima tek merkezden idare ediliyor. Bütün dertleri güçleri Abdullah Öcalan’ı bir an önce bıraktırıp onu cumhurbaşkanı yapıp, Güneydoğu’da kuracakları komünist Kürdistan’ın başına geçirmek.

Abdullah Öcalan’ın hapisten çıkması diye bir konu olmaz. Onun mutlaka hapiste kalması lazım. Allah muhafaza çıkması durumunda bütün PKK’lıların salıverilmesi gerekiyor. O zaman zaten PKK legal hale gelmiş oluyor. O zaman da Güneydoğu’da devlet kurulması da legal hale gelir. Alıntılar

Abdullah Öcalan’ın hapisten çıkması diye bir konu olmaz. Onun mutlaka hapiste kalması lazım. Allah muhafaza çıkması durumunda bütün PKK’lıların salıverilmesi gerekiyor. O zaman zaten PKK legal hale gelmiş oluyor. O zaman da Güneydoğu’da devlet kurulması da legal hale gelir.

Türkiye içerisinde biz Kürt kardeşlerimizi ayırmayız. Ailenin içerisinde odalar çelik duvarlarla ayrılmıyor. Biz bir aileyiz, hiçbir şekilde kardeşlerimizden ayrılmayız. Sen çelik duvarlar yapmaya kalkarsan biz o duvarları açarız. Hiç boş yere de heveslenmeyin böyle bir şeye müsaade etmeyiz. Alıntılar

Türkiye içerisinde biz Kürt kardeşlerimizi ayırmayız. Ailenin içerisinde odalar çelik duvarlarla ayrılmıyor. Biz bir aileyiz, hiçbir şekilde kardeşlerimizden ayrılmayız. Sen çelik duvarlar yapmaya kalkarsan biz o duvarları açarız. Hiç boş yere de heveslenmeyin böyle bir şeye müsaade etmeyiz.

PKK densizliği bırakacak. İlla yaşamak istiyorlarsa çeksin gitsinler nereye gidiyorlarsa, bomboş arazi var aşağı taraflarda. Gitsinler kendilerine bir mekan tutsunlar orada yaşasınlar. Bizden uzak olsunlar. Türkiye’de biz Kürt kardeşlerimizle mutluyuz, huzurluyuz. Alıntılar

PKK densizliği bırakacak. İlla yaşamak istiyorlarsa çeksin gitsinler nereye gidiyorlarsa, bomboş arazi var aşağı taraflarda. Gitsinler kendilerine bir mekan tutsunlar orada yaşasınlar. Bizden uzak olsunlar. Türkiye’de biz Kürt kardeşlerimizle mutluyuz, huzurluyuz.

PKK asla ve kesinlikle silah bırakmaz. Silahı bıraktığı an PKK yok olur, PKK’ya sırtını dayayan partiler varsa onlar da buhar olur. Bunlar silahla ayakta duruyorlar. Silah gitti mi bunlar da gider. Alıntılar

PKK asla ve kesinlikle silah bırakmaz. Silahı bıraktığı an PKK yok olur, PKK’ya sırtını dayayan partiler varsa onlar da buhar olur. Bunlar silahla ayakta duruyorlar. Silah gitti mi bunlar da gider.

PYD-PJAK-PKK tek bir tane isim vardır hepsi PKK. Liderleri tek, parti tek, yönetim tek, yöntem aynı her şey aynı aralarında hiçbir farklılık yok, emir komuta zinciri tek. Hepsi PKK illegal örgütün adamı. Alıntılar

PYD-PJAK-PKK tek bir tane isim vardır hepsi PKK. Liderleri tek, parti tek, yönetim tek, yöntem aynı her şey aynı aralarında hiçbir farklılık yok, emir komuta zinciri tek. Hepsi PKK illegal örgütün adamı.

PYD Amerikan derin devletinin paralı askeridir. Amerika’nın jandarmalarıdır, satılmış jandarmaları. Alıntılar

PYD Amerikan derin devletinin paralı askeridir. Amerika’nın jandarmalarıdır, satılmış jandarmaları.

PKK, “Pek Kahpe Kalleş” anlamına gelir. Açılımı budur. Alıntılar

PKK, “Pek Kahpe Kalleş” anlamına gelir. Açılımı budur.

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur