logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 14 Ağustos 2012

avatar

Adnan Oktar

Atatürk her zaman Darwinizm’e karşı tavrını koymuştur ve tavrı hep dinden yana olmuştur. Darwinizm’e karşı mücadeleyi dinle yapmıştır Atatürk. Bilimsel çalışma yapamamıştır tabii ki o dönemde. Bediüzzaman da yapmamıştır bilimsel çalışmayı. Mehdi (as)’a bırakılmıştır.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
2007
avatar

Adnan Oktar

Sosyal Darwinizmi ve Darwinizmi felsefe olarak var gücünle desteklersen diyalektik felsefeyi her yönüyle kabul etmiş oluyorsun. Diyalektik felsefeyi sen savunuyorsan o zaman tarihin diyalektiğini de kabul etmek durumundasın. Tarihin diyalektiğini kabul ediyorsan Marksist, komünist olursun. Stalinist, Leninist olursun.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Komünizm, komünist düşünce, Marksist düşünce DÜNYANIN EN ŞERLİ FELSEFESİDİR, GELMİŞ GEÇMİŞ DÜNYA TARİHİNİN EN BÜYÜK DECCAL HAREKETİDİR.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Komünizme karşı milletçe yekvücut olmak lazım. Öbür türlü bu canavar Allah esirgesin yavaş yavaş yutar.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Kadir Gecesi’ni idrak etmek çok büyük bir nimet. Bu gece hayati güzellikte, hayati hikmetlerin oluştuğu, hayati derinliklerin olduğu bir gece.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

İslam Birliği deyince bir İslam milliyetçiliği gibi düşünüyorlar. Yani sadece Müslümanlara hayat hakkı olan, başkasına hayat hakkı olmayan bir sistem gibi düşünüyorlar. Hâlbuki HIRİSTİYANLARIN DA, MUSEVİLERİN DE CENNET GİBİ BİR ORTAMDA YAŞAYACAĞI ZEMİNDİR TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ, İTTİHAD-I İSLAM.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Ehli Kitap da Ademoğludur, Adem ile Havva’dandır. Onlar da bizim kardeşlerimizdir.
A9 TV; 14 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

İncil’de açıklanan alametlerin hepsi çıktı. Tevrat’ta açıklanan bütün alametler çıktı. Peygamberimiz (sav)’in söylediği bütün alametler çıktı. Dünyanın son zamanındayız.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

İnternete girdiğimizde hep neşe ve sevinç görmemiz lazım. Herkes herkese iltifat etmesi lazım, sevgi göstermesi lazım, muhabbet göstermesi lazım. Böyle olması güzel olur. Öbür türlü insanlar mutsuz oluyor.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Bir süre sonra Hıristiyanlıkla Müslümanlık el ele hareket edecek. Komünizm şaşırtıcı şekilde dünyada kuvvet buluyor, güç buluyor. Bunun ortadan kalkmasının ancak Hıristiyanlarla Müslümanların ittifakıyla mümkün olduğunu bütün dünya görmüş olacak.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

İnsanlar Mehdiyet’in mecburi ve zaruri olduğuna kanaat getirecek. İsa Mesih’in inişine ihtimal vermeyenler İsa Mesih’i karşılarında görünce acayip utanacaklar, çok şaşıracaklar.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Türkiye bir doğum sancısı içinde. Bu, Mehdiyetin doğum sancısı. Öyle sakin sessiz bir Mehdiyet olmaz. Çok büyük olaylar olacak önümüzdeki günlerde. Daha garip daha şaşırtıcı olaylar olacak. Depremler devam edecek ve sonunda Mehdiyet bütün ihtişamıyla ortaya çıkacak.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Mücadele gücünün artması için senin engele ihtiyacın var. Allah da özel olarak engel koyuyor. Bizim mücadele azmimizi daha çok göstermemiz, kararlılığımızı göstermemiz için. Öbür türlü engelsiz dümdüz yolda, asfaltta gitsek gücümüz görünmez. Çok engebeli olması yolun, olayın güzelliğini, kalitesini, değerini kat kat artırır.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Kızmakla küsmekle olmaz. Her yer inananların, her yer Allah’ın, her yer Allah’ı sevenlerin. Vargücümüzle gayret edeceğiz, çünkü KARŞIMIZA ENGEL ÇIKARANLARI YARATAN DA ALLAH’TIR. ENGEL KENDİLİĞİNDEN ÇIKMAZ. ALLAH ÇIKARTIR ENGELİ, SENİN SEVABININ ARTMASI İÇİN.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

En zor şartlarda dahi Darwinizm’i, materyalizmi dize getirmeyi bildik elhamdülillah. %95 Türkiye’de bugün Darwinizm’e inanmayanların sayısı.Vargüçleriyle bastırdıkları halde, İngiliz halkı %65’le Darwinizm’e inanmadığını dünyaya ilan etti. Anlatmaya devam edeceğiz her türlü yayınla her türlü anlatımla devam edeceğiz inşaAllah.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Yaratılış Atlası’nı gören insanların beş on dakikada kanaati değişiyor. Ve ömür boyu vazgeçiyorlar. Bunların emek emek yaptığını, 300 senede yaptığını biz 3 dakikada bozuyoruz.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

İnsanların yobazlık olarak Müslüman olmaları mümkün değil. Yapmazlar yani mümkün değil yanaşmazlar. Ama BİZİM ANLATTIĞIMIZ İSLAMİYET’İ YAŞAMAYACAK İNSAN DÜNYADA YOK. HERKES İSTER. ÇÜNKÜ İSLAM’IN ÖZÜNÜ VE GERÇEĞİNİ ANLATIYORUZ.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Komünistler en azından en başta kalben vazgeçebilir komünistliklerinden. Kendini hissettirmeyebilir. Gizli tutar başlangıçta. Gizlice iman eder. Gizlice haktan yana, İslam’dan yana olur.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Şu vakte kadar deccaliyete müsaade etti Allah. Bilerek veya bilmeyerek deccaliyete uydunuz birçok komünist, birçok insan, yobazlar ama artık son geldi yani adı üstünde bu son vakit. Ahir zamandayız, Mehdi (as) devrindeyiz yani uymama diye bir konunuz yok. Mutlaka Mehdiyete uymakla mükellefsiniz.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Mesela Ekim devrimi oldu, Fransız Devrimi oldu. Onların hepsini yapan Allah’tır. Deccaliyeti yaratan Allah’tır. Deccalleri yaratan Allah’tıüç veren Allah’tır. Şeytanı yaratan Allah’tır. Şeytana güç veren Allah’tır.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
avatar

Adnan Oktar

Bütün komünistler Mehdiyeti desteklesin. PKK aklını başına alsın, Mehdiyeti desteklesin. Bütün dünyanın kurtuluşu budur. Bunun dışında bir kurtuluş yoktur. Ve zaten ikinci bir yola Allah müsaade etmez. Kader böyle.
A9 TV; 13 Ağustos 2012
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Komünizmin en hassas yeri, kalbi Darwinizm’dir. Yani komünizmi yıkmak istiyorsan Darwinizmi yıkacaksın. Darwinizmin de en hassas yeri fosiller ve proteinlerdir, proteinlerin yapısıdır. Alıntılar
Yanlışlık olmuş, yıllar önce bir yanlış başlangıç yapılmış. Bu yanlış başlangıç ilânihaye gidecek diye bir şey yok. YANLIŞ BİR POLİTİKASI VAR HÜKÜMETİN, DEVLETİN; DARWİNİST, MATERYALİST EĞİTİMİN BIRAKILMASI GEREKİYOR. Alıntılar
Darwinist, materyalist bir insan Allah’ı inkar ediyorsa zaten komünist olmuş oluyor. Yani diyalektik felsefeyi kabul ediyorsa, doğanın diyalektiğini, canlıların diyalektiğini, tarihin diyalektiğini kabul ediyorsa zaten Marksist, komünist olmuş oluyor. Alıntılar
Önce putu ortadan kaldıracaksın. Darwinizm, materyalizmi ortadan kaldıracaksın. Peygamberimiz (sav) ne yaptı? Putları kırdı. Hz. İbrahim (as)ne yaptı? Putları kırdı. Hz. Musa (as) ne yaptı? Önce putları kırdı. Alıntılar
Atatürkçü isen Atatürk’ün dinle ilgili, İslam’la ilgili, Kuran’la ilgili, vatanla ilgili, milletle ilgili, bayrakla ilgili sözlerini gel anlat, bunları konuş. Komünizmle ilgili Atatürk’ün sözlerini gel anlat, bunları konuş. Alıntılar
Devlet, Darwinizmi ve materyalizmi desteklemekten vazgeçmeli. Alıntılar
Darwinizm yıkıldığı için Ak Parti rahatça iktidara geldi. Alıntılar
Biz Darwinizmi sökünce solun ideolojik ana damarı koptu. Alıntılar
Hiçbir hükümet Darwinizm’e karşı çıkamıyor. Alıntılar
Müslümanlar bizim vesilemizle artık Darwinizm’e karşı konuşabiliyorlar. Alıntılar
Yapılması gereken, Darwinizm’in bilimsel olarak eleştirilmesidir. Alıntılar
Leninist olarak, Marksist olarak PKK’ya karşı mücadele verilmez. Darwinist, materyalist olarak da mücadele verilmez. Mücadele, Allah inancıyla, anti Darwinist, anti materyalist olarak verilir. Alıntılar
Devlet, Darwinizm’i ve materyalizmi anlatmayı durdurmalıdır. Alıntılar
Atatürk, vasiyetinde,  İttihad-ı İslam'ın olacağını yazmıştır. Alıntılar
Atatürk yobazlara şiddetle karşıydı ama Müslümanları seviyordu. Büyük alimleri, değerli alimleri hep bağrına basmıştır Atatürk. Alıntılar
Atatürk her türlü eracifi, pisliği geniş çapta ortadan kaldırmıştır. Hz. Mehdi (as) da, son ilmi vuruşu yapacaktır. Müşriklerin pisliğini yeryüzünden tam anlamıyla kazıyacak şekilde son ilmi vuruşu yapacak. Alıntılar
Atatürk net Hz. Mehdi (as) öncüsüdür. Yani Atatürk olmadan Hz. Mehdi (as)’ın çıkması imkansızdır. Önce Atatürk zuhur eder. Sonra Hz. Mehdi (as). İkisi birlikte İttihad-ı İslam’ı oluşturan güçtür. Alıntılar
Her yeri deccal takımı, Darwinist-materyalistler kaplamıştı Abdülhamit’in devrinde. Osmanlı aydınlarının büyük bir bölümü Darwinist olmuştu. Hep materyalizm, Darwinizm, münafıklık, ikiyüzlülük her yeri sarmıştı. Atatürk bu rezilliğe bir son verdi. “Dürüst, samimi Müslüman olun” dedi, bu kadar. Alıntılar
Atatürkçülük bir din değildir. Akılcı, vicdanla olaya bakmanın adına Atatürkçülük demişler. Dolayısıyla o konuda da ifrata kaçan, Atatürkçülüğü din gibi tanıtan bir üslup yanlış olur. Alıntılar
Yobazlığa Atatürk de karşı, biz de karşıyız. Atatürk bilimi ve sanatı seviyordu. Biz de bilimi ve sanatı seviyoruz. O da Türk İslam Birliği’ni istiyordu, biz de istiyoruz. Aklın yolu birdir. Aklın yoluna Atatürkçülük demişler, olay bu. Alıntılar
Atatürk’ün gizlenen vasiyetinde Mehdi (as) açık açık anlatılıyor. İttihad-ı İslam da açık açık anlatılıyor. Herhalde Mehdi (as)’a nasip olacak açıklamak, inşaAllah. Alıntılar
Dini bambaşka bir şekle sokma gücü oluyor yobazların. Onun için yobazlık konusunda Atatürk’ün tavır almış olması bir nimettir. Alıntılar
Atatürk son derece muttaki insandı. Namazlarını kılan, Allah’ı çok seven, Allah’a aşık bir insandı. Cebinde Kuran taşıyor, ömrü boyunca Kuran taşıdı. Gidin Anıtkabir’de görün. Cep Kuran’ı. Hiç çıkarmamıştır ömrü boyunca, hep kalp hizasında taşımıştır. Alıntılar
Atatürk’ü aklı başında herkes sever. Gayet klas, kaliteli bir Osmanlı delikanlısıydı Atatürk. Son derece isabetli hareketler yaptı, bağnazlığı, yobaz düşünceyi adeta kilitledi. Alıntılar
Ruslar çok güzel ahlaklı insanlardır. Hem çok güzel millettir yani fizik olarak güzel insanlardır, ahlaken de çok güzel ahlaklıdır Ruslar. Nezaketli, kibar, genel kültüre önem veren, mütevazi, insancıl, arkadaşlıktan dostluktan çok zevk alan çok değerli insanlardır. Onun için İttihad-ı İslam’da Ruslar ve Rusya birinci sırada olması lazım. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur