logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9TV; 25 Ekim 2012

avatar

Adnan Oktar

Başbakanımız çok dürüst, çok zeki bir insan, kendisine güveniyoruz. Başbakanımıza söylenen çirkin sözleri çok samimiyetsiz buluyoruz.
A9TV; 25 Ekim 2012
622
avatar

Adnan Oktar

Müslümanların mutlaka bir lideri olması gerekir. Ama sevecen, şen, neşeli, dışa dönük, mütevazı, mazlum, dünya hırsı olmayan bir insan inşaAllah. Oda ancak Hz. Mehdi (as)’dır.
A9TV; 25 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Sevgi kıskanılmaz. Sevdiğine birisi zarar verecekse eğer, onu korursun, o kıskanılır. Veyahut sevdiğine kıyamazsın, onu kıskanırsın, inşaAllah. Yoksa sevgiyi niye kıskanasın? Delilik bu, çok anormal bir harekettir sevgiyi kıskanmak.
A9TV; 25 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Peygamberimiz (sav), ahir zamanda yağmurların çoğalacağını haber vermiştir.
A9TV; 25 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Müslüman dünyayı isterse Allah ona dünyayı veriyor, ahireti de veriyor. Ama küfür, dünyayı isterse o sadece dünyayı alıyor.
A9TV; 23 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Samimi, salih cinler vardır. Mehdi (as), bu cinlere sahip olacak Allah'ın izniyle. Onlara her işi yaptıracak, inşaAllah.
A9TV; 23 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

İslam’da şefkatin, güzelliğin, ahlakın nasıl olması gerektiğine Allah dikkat çekiyor. Hz. İbrahim (as)’ın babası dinsiz, ateist olmasına rağmen Hz. İbrahim (as) ona, “Babacığım” diye hitap ediyor. Çok şefkatli ve saygı dolu davranıyor, nezakette kusur etmiyor. Demek ki biz de komünist olsun, ateist olsun, Darwinist olsun kim olursa olsun onlara tebliğ yaparken şefkatle, merhametle ve adaletle yaklaşacağız.
A9 TV; 21 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

“Ve hayat sürdüğüm müddetçe, bana namazı ve zekatı vasiyet (emr) etti”. (Meryem Suresi, 31) Hıristiyanlar namazını kılıp, zekatını verirse Peygamberimiz (sav)’in peygamberliğini kabul ederse Müslümandır ayete göre. İsa Mesih namazlarını kılıyordu, zekatını da veriyordu.
A9 TV; 21 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Cenab-ı Allah; “Melekler ve Mesih Allah’a kulluk etmekten çekinmezler, ibadet ederler” diyor. Mesih ibadet ediyor, melekler ibadet ediyor sorumlu oldukları için. Çünkü ölmemiş. Ölenden ibadet kalkıyor. İsa Mesih (as) ölmediği için ibadet kalkmamış.
A9 TV; 21 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Müslüman en zor anında bile hüzne kapılmayacak, korkmayacak, üzülmeyecek ve mevcut şartları da en iyi şekilde kullanacak. Taştan su çıkartmak adeta. Müslüman her türlü imkanı kullanacak hayır için.
A9 TV; 21 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Müşrikler, it kopuk takımı, müptezeller, kevaşeler hem Mehdi (as)’a hem İsa Mesih (as)’a kin dolu olacaklar. Anlayamadıkları için, kavrayamadıkları için, gözleri deccal gözü gibi olduğu için nefretle yaklaşacaklardır.
A9 TV; 21 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Irak İttihad-ı İslam’ı kabul edecek durumda. Mısır, Ürdün kabul edecek durumda. Lübnan kabul eder, İran kabul eder, Azerbaycan kabul eder, Pakistan kabul eder. Bitti. Bu devletlerin hepsi kabul ediyor. Sınırları açalım, İttihad-ı İslam oluşmuştur diyeceğiz. Bu kadar.
A9 TV; 21 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Kehf Suresi, 84; “şeyden bir yol (sebep) verdik.” Allah, güç verdim demiyor, sebep verdim diyor. Çünkü hepsi sebep. Bütün güç Allah'a ç kimse için, gücü var demiyor Allah. “Hepsine sebep yarattım” diyor. “Ben yaratıyorum” diyor.
A9 TV; 20 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyetin çok hayati bir yönü özü kapsayan bilgidir. Yobazlarda ise gevezelik çoktur. Çok kolay bir konuyu edebi süslerle, edebi anlatımlarla karmakarışık hale getirirler.
A9 TV; 20 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Hz. Mehdi (as) güzelliği, barışı, kardeşliği, sevecenliği esas alacak. Şiddeti esas almayacak.
A9 TV; 20 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

İnsan Kuran’a uymadı mı aşırılığa gitmiş oluyor, ona itaat etme diyor Cenab-ı Allah. Annen de olsa, baban da olsa, deden de olsa itaat etme.
A9 TV; 19 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

300 yıl; Mehdiyet’in ve deccaliyetin zamanının bütünü. Bediüzzaman’la başlayan, Hz. Mehdi (as) ile ortası olan, Hz. İsa Mesih (as) ile sonu olan ve kıyametle biten son 300 yıl, inşaAllah. Şimdi biz bunun ortasındayız, bu 300 yılın, inşaAllah.
A9 TV; 19 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Deccaliyetin devrinde insanlarda unutkanlık yayılıyor. Deccalın yaptığı büyünün etkisiyle beyinlerde bir dumur oluyor. Ve unutkanlık yayılıyor.
A9 TV; 19 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Mehdi talebelerini ilk görenler onlardaki heybetten, onların dış görünümünden, insanların onlara verdiği imajdan dolayı geri dönüp kaçma eğiliminde olacaklar. Kaçacaklar. İnsanlar korkacak onlardan, çekinecekler. Başlangıç için bu tabii, sonra çok sevecekler inşaAllah.
A9 TV; 19 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

Hâlihazırda bütün insanlık zaten şu an uyuyor. Bir uyku halindeyiz. Hayat o şekildedir. Birdenbire bir uykudan kalkacak insanlar. Şu anda, DERİN BİR UYKUDUR, KALİTELİ BİR RÜYADIR DÜüya görüyoruz şu an. Birden kalktığımızda, aa diyeceğiz, ne kadar acayip rüya gördük. Halbuki yeni bir rüyaya daha geçmiş olacağız.
A9 TV; 19 Ekim 2012
avatar

Adnan Oktar

“O gençler,” Mehdi gençliği, “mağaraya sığındıkları zaman,” (Kehf Suresi, 10)İnsanlardan uzak olmayı gösterir mağara. Onun sembolik anlamı da budur. Yani kendilerini çekiyorlar insanlardan. Annesinden, babasından ayrılıyor. Ailesinden ayrılıyor.
A9 TV; 19 Ekim 2012
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Başbakanımızın Ortadoğu politikası son derece doğru. Alıntılar
Sayın Başbakana iyi sahip çıkmak lazım. Millet desteği çok önemli. Milletimiz çok iyi destek olsun. Alıntılar
Başbakanımızı moral yönden çok iyi destekleyelim. Sürekli eleştirmek insan fıtratına aykırıdır. Başbakanımız biraz da güzel söz duysun, iltifat duysun. Başarılarından bahsedilsin, onore edilsin, dua edenleri olsun. Ahir zamanda Başbakan olmak kolay değildir, çok zordur. Alıntılar
Ne Sayın Abdullah Gül’ün ne de Sayın Tayyip Erdoğan’ın bir makam hırsı yok. İkisi de biribirinden değerli insanlar. Alıntılar
Başbakanımızın güzel üslubu kendisine hayır ve bereket getiriyor. Alıntılar
Başbakanımız çok şuurlu bir Müslüman, kendisiyle iftihar ediyoruz. Alıntılar
Başbakanımız Müslümanlara hep saygılı olmuştur. Bu yüzden Allah daima yolunu açıyor. Alıntılar
Muhalefet ve eleştiri olmasında bir mahsur yok. Bu, Başbakanımız için de güzellik olur. Alıntılar
Başbakanımız İsrail halkına karşı değil, kim zulüm yaparsa ona karşıdır. Alıntılar
Başbakanımıza tüm milletimiz omuz versin, desteklesin. Hükümetimizi, orduyu ve polisi yalnız bırakmayalım. Alıntılar
Başbakan kendini çok yoruyor. Hafta sonlarını dinlenerek geçirsin. Manevi destek de çok önemlidir. Başbakanımızın yanında olduğumuzu milletçe gösterelim. Alıntılar
Başbakanımızın korunma tedbirleri daha yoğun olsun. Alıntılar
Müslümanların mutlaka bir lideri olması gerekir. Ama sevecen, şen, neşeli, dışa dönük, mütevazı, mazlum, dünya hırsı olmayan bir insan inşaAllah. Oda ancak Hz. Mehdi (as)’dır. Alıntılar
Sevgi kıskanılmaz. Sevdiğine birisi zarar verecekse eğer, onu korursun, o kıskanılır. Veyahut sevdiğine kıyamazsın, onu kıskanırsın, inşaAllah. Yoksa sevgiyi niye kıskanasın? Delilik bu, çok anormal bir harekettir sevgiyi kıskanmak. Alıntılar
Peygamberimiz (sav), ahir zamanda yağmurların çoğalacağını haber vermiştir. Alıntılar
Obama ve Putin’in İttihad-ı İslam’a büyük katkısı olacak, inşaAllah. Alıntılar
Kehf Suresi, baştan sonra Mehdiyeti anlatır. Peygamberimiz (sav) hadislerinde, Ashab-ı Kehf’in Hz. Mehdi (as)’ın yardımcıları olduğunu bildirmiştir. Alıntılar
Şeytan Müslümanlara saldırdığında ilk yapacağı şey unutkanlık vermesi, bitkinlik vermesi, dikkat dağınıklığı vermesidir. Özellikle müminlerin liderlerini hedefler. İns ve cin şeytanları Allah imtihan olarak peygamberlere musallat ediyor, inşaAllah. Alıntılar
Hz. Mehdi (as)’a karşı otuzun üzerinde deccal çıkacaktır. Bir kısmı kadın olan bu deccaller ahir zamanda Hz. Mehdi (as)’a musallat olacaklardır. Ama Hz. Mehdi (as), kendisine saldırıldıkça büyür, gücü artar. Alıntılar
Sayın Devlet Bahçeli, ülküsü “Büyük Türkiye” olan bir dava insanıdır. Ülkücülerin ağabeyidir. Çok değerli bir devlet adamıdır. Alıntılar
Meclis Türkiye’nin kalbidir. Hiçbir yürüyüşün, Meclise, Genelkurmay Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına yakın yapılmaması gerekir. Güvenlik sebebiyle mutlaka arada bir baraj oluşturulması gerekir. Alıntılar
Allah, Kuran’da Hızır kıssasında, bize Hz. Mehdi (as)’a nasıl davranmamız gerektiğini anlatıyor. Alıntılar
Müslüman dünyayı isterse Allah ona dünyayı veriyor, ahireti de veriyor. Ama küfür, dünyayı isterse o sadece dünyayı alıyor. Alıntılar
Samimi, salih cinler vardır. Mehdi (as), bu cinlere sahip olacak Allah'ın izniyle. Onlara her işi yaptıracak, inşaAllah. Alıntılar
İslam’da şefkatin, güzelliğin, ahlakın nasıl olması gerektiğine Allah dikkat çekiyor. Hz. İbrahim (as)’ın babası dinsiz, ateist olmasına rağmen Hz. İbrahim (as) ona, “Babacığım” diye hitap ediyor. Çok şefkatli ve saygı dolu davranıyor, nezakette kusur etmiyor. Demek ki biz de komünist olsun, ateist olsun, Darwinist olsun kim olursa olsun onlara tebliğ yaparken şefkatle, merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur