logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 23 Nisan 2018

avatar

Adnan Oktar

Hayvan sevgisi cennet ruhunu bilmemizden kaynaklanıyor. Bir çok güzelliği cennetten biliyoruz. Müminler cennetten geldikleri için ruhları dünyada da hayvan sevgisini arıyor. Dünyada hayvan sevgisini insan tam tatmin edemiyor, çaresizlik içinde sevimliliklerini izliyor.
A9 TV; 23 Nisan 2018
1337
avatar

Adnan Oktar

İnsanların bir kısmında Allah korkusu zayıf oluyor. Allah’a karşı mahcup olma korkusunun çok şiddetli olması gerekir. İmanlı bir insanın Allah’a karşı mahcup olmaktan korkmaması diye bir konu olamaz.
A9 TV; 23 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Kusur arama gözüyle bakıldığında sevgi oluşmaz. Suçlayacak, kuşkulanacak konu aradığında sevgi oluşmaz. Sevgide hep tamirat vardır. Sevdiğinin kusurunu görmez, gördüğünde tamir edersin. İnsan Allah’ın yarattığı bir sanat olarak karşısındakini görecek ve müthiş bir dikkat ve keskin bir sanat gücüyle sevgiyi devam ettirecek.
A9 TV; 23 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İnsanların çoğunda sevgi teknik ve çıkara dayalıdır. Ya da usulendir ve taktiklerle ilerler. Bende öyle değildir. İnsanlar samimi sevmeyi bilmedikleri için benim coşkulu sevgimi bir türlü anlayamıyorlar.
A9 TV; 23 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Ortadoğu’da kadına bakış açısı çok felaket. Kadını rahatsız etmek, üzmek ve onu tedirgin etmek üzerine kurulu. İnsan bir kadını mahcup etmeye asla kıyamaz. Kadına saygı, hürmet gösterilir.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıklar özel yaratılmış mahluklardır. Bunlar, aslında ölü olan insan bedenine girmiş şeytanlardır. Dengesiz, psikolojisi bozuk, manyak zihniyetli, her türlü suça bulaşmış mahluklardır. Yaptıkları her şey Müslümanlara fayda sağlar. Farkına varmadan Müslümanların sürekli güçlenmesine vesile olurlar.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İngiliz derin devletine dikkat çeken tüm aydınlarımız tarihi bir görevi yerine getiriyorlar. Daha da sayıları artsın, halkımızı sürekli bilinçlendirelim.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Deizm dedikleri aslında ateizmdir ve ateizmin yayılmasının tek sebebi, okullarda Darwinist eğitim verilmesidir. Okullarda gençlere seni tesadüfler var etti dersen, hayatın amacı yok diye eğitirsen, ateizmin yayılmasına şaşıracak bir durum olmaz. Öğrencinin sınıf geçmesi için “tesadüfen olduk” demesi şart. Tesadüfen oluştuğuna inanan biri zaten ateizmi kabul etmiş demektir.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah insanı başı boş bırakmamıştır. İnsan kaderiyle birlikte yaratılmıştır. İnsan samimi olduğunda bütün yollar ona açılır. Samimi olmak demek pozitif sistemin çalışmaya başlaması demektir. Samimi insan hemen Allah’ın varlığını ve büyüklüğünü görür. Allah’ın büyüklüğünü kavrayan insan ise cennete açılmış bir yola girer.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Kadına elde etme gözüyle bakılmaz. “Tavlamak” çok çirkin bir sözdür. Onunla arkadaş olduğunda kadın ömür boyu güvenebileceği bir dost kazandığına sevinecek. Hep koruyucu olacaksın. Önce onu, onun iffetini ve onurunu düşüneceksin.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Güzel gördüğümüz her şey Allah’ın tecellisidir. Tüm sevgiler Allah’a aittir. Aşık olduğumuzda Allah’a aşık oluyoruz. Kediyi, çiçeği, bitkiyi sevdiğimizde Allah’ı seviyoruz. Allah tüm sevgilerin ana kaynağı ve tek sebebidir.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyet dürüstlük ve yüksek vicdan demektir. Vicdanının sesini dinleyen, dürüst ve samimi olan herkes Mehdi talebesi demektir. Hareketli dönemlerin ardından 2023’lerde Mehdiyeti çok net göreceğiz inşaAllah.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

MHP çok şuurlu bir Devlet partisidir. 5 bin yıllık hafızası olan bir partidir. Tarihi çok sağlamdır. Güzel ve iyi gidiyorlar maşaAllah. Türkiye’nin modernliği çok önemlidir. Ak Parti ve MHP birlikte Türkiye’nin daha modern olması, kadın özgürlüğünün ön plana çıkması için ortak hareket etmesi çok güzel olur.
A9 TV; 22 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam Birliğinin oluşması diğer ülkeler üzerinde tahakküm kurmak amaçlı değildir. İslam ülkelerinin bir araya gelmesi savaşı, çatışmaları durdurmak amaçlı olacaktır. İslam Birliği kuvvet gösterisi şeklinde olmayacaktır. Sevgi, barış ve güven gösterisi şeklinde olacaktır. Her yeri sakinleştiren her yeri dinginleştiren bir pozitif güç olacaktır.
A9 TV; 21 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Okullarda Darwinizm’in bilimsel gerçekmiş gibi öğretilmesi en büyük felaketlerden biridir. Okulda bu eğitimi alan genç internetteki nefret üslubunu gördükçe daha da tahrip oluyor. Ateizmin de deizmin de kökeni Darwinizm’dir. Darwinizm, Allah’ı inkar etmenin yoludur. Önce Darwinist eğitimin durdurulması gerekir.
A9 TV; 21 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık hiçbir zaman özgür değildir. Allah’tan bağımsız değildir. Münafık, münafıklık yapması için özel yaratılmış bir cisimdir. Allah’ın belirttiği eylemler dışında bir şey yapamaz. Yeri de hazırdır, cehennemdir.
A9 TV; 21 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafık kendini Allah’tan bağımsız kılmak için kendini züppece üstün görür. Küçük aklıyla Müslümanlara da akıl verir. Müslümanların fitneyi durduracak gücü olduğunu bildiği halde o gücün fitnenin durdurulması için kullanılmasını istemez. Yiyin, için, gezin, keyfinize bakın, yani dağılın çağrıları yapar. Müslümanlar dağılsın ve İslam için hizmetleri dursun ister.
A9 TV; 21 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıkta Allah’ı inkar keskindir. Haşa Allah ile, din ile, İslam ile alay ederler. Dinin bütün hükümlerine karşıdırlar. Ama insanları aldatmaları gerektiğinde çok dindar imajı çizmeye özen gösterirler.
A9 TV; 21 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

İslam aleminin her yeri kan gölü içinde. Sürekli çocuklar, kadınlar şehit ediliyor. Böyle bir dönemde ve ortamda biz kendi dertlerimizle, günlük işlerimizle vakit geçiremeyiz. Bir saniye boş geçiremeyiz.
A9 TV; 21 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah Kendi rızasına yönelik her duayı mutlaka kabul eder. Bu, çok büyük bir mucizedir.
A9 TV; 20 Nisan 2018
avatar

Adnan Oktar

Münafıkların en ağırına giden, Allah’ın onlara kurduğu tuzaktır. Münafık müminlere her durumda faydalıdır. Münafık mümin için çok bereketli olur. Allah münafığı müminlerin kullanması için yaratır. Münafığın 15-20 yıllık kuluçka devri olur. Bu devirde aklı kapalıdır. İman etmediği halde, İslam’a ve Müslümanlara kinli olduğu halde, sürekli var gücüyle Müslümanlara ve İslam’a hizmet eder. Sonra birden Allah münafığın şeytani vanasını açar. Ama artık posa dönemine geçmiştir. Posa dönemine girince aslandan kaçan yaban eşeği gibi lağımına döner. Mümin de posayla muhatap olmamış olur.
A9 TV; 20 Nisan 2018
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
İçinde iman yoksa, Allah sevgisi Allah korkusu yoksa bir insan Miami’ye de gitse orası ona cehennem gibi gelir. Ama imanlıysa bir gecekondunun küçük bir bahçesi bile ona müthiş haz verir. İnsanın içinde cennet varsa, Allah’ın büyüklüğünü kavradıysa bulunduğu her yerde büyük zevk alır. Alıntılar
Mümin tahirdir, temizdir. Temizlik cennete olan özlemden kaynaklanır. Bilinçaltımızda cennetin temizliğini bildiğimiz için sürekli o temizliğe ulaşmak için gayret ederiz. Alıntılar
Allah kainatta her şeyi güzel yaratıyor. Dünyanın da cennetin de tek amacı sevgi. Güzelliğin amacı sevgidir. Arabalar, yollar, mobilyalar, çiçekler, hayvanlar hepsinin amacı sevgidir. Sevgi ise sadece imana dayalı olursa yaşanır. Alıntılar
Cenneti cennet yapan derinlik, Allah’ı alabildiğine en derin şekilde sevmektir. Cennetin zenginliği için Allah’ı delice sevmek gerekiyor. Dünyada kahredici çileler içinde Allah’ı coşkuyla sevmek, cennetin güzelliğini ve zenginliğini arttırır. Dünyadaki çile insanın kendisini sevmesinin de önemli bir vesilesidir. Alıntılar
Müminin hayatı cennettir. Bulunduğu her yer cennettir. Mümin hapishanede olsa orayı da cennete çevirir. Alıntılar
Müminin en önemli vasfı yanında hiçbir olumsuzluk ve sıkıntı hissedilmemesidir. Müminde selam sıfatı tam tecelli eder. Cennetin de en önemli vasfı selamdır, güvenin hakim olmasıdır. Alıntılar
Mümin cennetten gelir ve cennete gider. Müminin sonsuz hayatı ve dünya imtihanı bütün olarak yaratılmıştır. Mesela Peygamberimiz’in vahyi alışı, münafıklarla mücadelesi, kazandığı zaferler kaderinde bütün olarak yaratılmıştır. Müminin hayatı bloktur, bütündür. Alıntılar
Kendi imkanlarımızla dünyayı cennete çevirmeye niyet ettiğimizde Allah ahiretteki cennet hayatımızı başlatmış olur. Alıntılar
Aklın, Allah’a bağlanmanın, cennetin her şeyi anahtarı samimiyettir. Allah sadece samimi olanların kurtulacağını bildirmiştir. Samimiyetin kendine has özel bir lezzeti vardır. Samimiyette vücut çok büyük ferahlık duyar, konuşamıyorsa konuşur hale gelir, güzel cümleler kurar hale gelir. Herhangi bir kasılma varsa tamamen ortadan kalkar. Alıntılar
Cennet’in en güzel özelliği tutkunun delice yaşanmasıdır. Cennet’te her yerde sevgi hakimdir. Alıntılar
Cennette bilgisayar gibi her türlü teknolojik cihaz vardır. Kişi cennette en mükemmel ressamdan daha güzel resim yapar. Bir gitarı eline aldığında muhteşem çalar. Kişi istediği dilde çok akıcı konuşabilir cennette. Alıntılar
Cennet insan kalite anlayışının en üstünde kaliteye sahiptir. Cenneti bazı kimseler bir masal ülkesi gibi sanıyor. Öyle değildir. Her şeyin mükemmel ve her şeyin kaliteli olduğu bir mekandır. Alıntılar
Hayvanların elinden yüzünden masumluk, dürüstlük, mazlumluk aktığı için insanlar onlardan çok büyük zevk alıyorlar. Allah hayvanları, sevmemiz için her yerlerini ayrı tatlı yaratıyor. Alıntılar
Ağaç kökleri sürekli olarak bize meyve sunuyor. Hayvanları da besliyor insanları da besliyor, geceli gündüzlü meyve fışkırmaya devam ediyor yerden. Allah tarafından sürekli yaratılıyor. İnsanlar buna rağmen nankörlük ederlerse, günaha girmiş olurlar. ŞÜKREDECEKLER İNŞAALLAH. Alıntılar
Kardeşlerimiz birbirlerine CD, kitap hediye etsinler, sitelerimize girsin araştırma yapsınlar ve bu bilgilerle tebliğ yapsınlar. Facebook’taki manyakların tartışmaları ile vakit harcamasınlar. Allah, “insan her şeyden çok tartışmacıdır” diyor. Zaten karşıdaki kişi Allah korkusuna sahip değil. Allah sevgisinden, Peygamber sevgisinden bahsetmez; İttihad-ı İslam’dan hiç bahsetmez; çocuk, kedi, köpek sevgisinden bahsetmez; Hz. Mehdi (as)’dan bahsetmez. Ama Müslümanlara saldırmak için elinden geleni yapar. Saldırgan, kin dolu, nefret dolu ifadelerle saldırır. Burada bir samimiyetsizlik var. KARDEŞLERİMİZ, SAMİMİYETSİZLERLE VAKİT HARCAMASINLAR. Alıntılar
MEHDİYET DÖNEMİNDE DAMLA KAN AKMAYACAK. SEVGİ KARANLIĞI BOĞAR. Mehdiyette halka ve devletlere baskı olmayacak. İnsanlar tam anlamıyla özgür olacaklar. Alıntılar
Ahirette de hiçbir hayvan yok olmaz. Hepsi orada olacaktır. İnsanlar istedikleri an, tahayyül ettiklerinde hemen sevdikleri hayvan karşılarında olur. Hiçbir varlığın kaybolması mümkün değildir. Bir kere var oldu mu, sonsuza kadar yok olmaz. Alıntılar
Allah dostlarına karşı öfke seli, deccaliyetin teşvikiyledir. Alıntılar
Allah hayvanları sevmemiz için hepsini ayrı güzel, şeker ve sevimli yaratıyor. Alıntılar
Deccaliyete karşı çözüm Müslümanların birleşmeleri, mezhep ayrılıklarını bırakmaları, arkadaşça kardeşçe bir sevgi birliği oluşturmalarıdır. Kardeşlerimizin silah olarak sevgiyi almaları gerekiyor. Sevgi dışında başka bir şeyi silah olarak aldıklarında ortalık karışır. Kuran’a dayalı sevgi anlayışının hakim olması lazım. Alıntılar
“Derin heyecan ve konsantrasyonla, için için Beni zikret” diyor Allah. Yalvara yalvara, içinden gelerek, coşkulu bir derinlikle, derin bir sevgiyle, hakkıyla Allah’tan korkarak zikret diyor Allah. Böyle bir dua bütün dünyayı değiştirir. Alıntılar
Dünyaya İslam ahlakını hakim edeceğiz. Görülmemiş bir özgürlük ve sevgi olacak. Sonsuz güzel Allah'ımızı sürekli anacağız. Alıntılar
Hayvanların yüzündeki masumluk insanların masumluğa olan ihtiyacını, masumluğu görmeye olan tutkusunu tatmin ettiği için çok seviliyor. Alıntılar
Sevgi geldi mi, silah susar. Alıntılar
İnsanların bir kısmında Allah korkusu zayıf oluyor. Allah’a karşı mahcup olma korkusunun çok şiddetli olması gerekir. İmanlı bir insanın Allah’a karşı mahcup olmaktan korkmaması diye bir konu olamaz. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur