logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 18 Aralık 2017

avatar

Adnan Oktar

İmanda yüzde bir ferahlık, huzur, temizlik oluşur. Müminin güvenilir bir insan olduğu yüzünden anlaşılır. Bir insanın karaktersizliği de hemen yüzünden anlaşılır.
A9 TV; 18 Aralık 2017
1936
avatar

Adnan Oktar

İnsan Allah’a tam tabi olduğunda ve kendisini Allah’a bıraktığında morali çok iyi olur. Şirkten çok şiddetli kaçınıp, şirke karşı kendini güzel eğiten insanın moral bozulması olmaz. İnsanın hiç boşluk anı olmamalı, dikkati çok keskin olmalı.
A9 TV; 3 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Sevgi mucizevi bir güçtür. Arada kilometreler de olsa seven insanın sevgisini mutlaka hissedersin.
A9 TV; 1 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Dindar akıllı bir insanın etrafındakiler huzurludur. Din olmadığında insanlar kendilerini boşlukta hisseder. Kendini boşlukta hisseden insan çevresine güven veremez. Din insanın makul, akılcı, samimi, dürüst, sevgi dolu, canlı yaşamasını sağlar.
A9 TV; 30 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kadının en güzel süsü imanı ve imandan kaynaklanan aklıdır. Akıllı bir kadın tutkunun uçsuz bucaksız bir okyanusudur. Akıllı kadın muazzam bir etkileme gücüne sahiptir. Et kemik vesiledir, önemli olan ruhtur. Dolayısıyla kadının aklı çok önemlidir.
A9 TV; 5 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Her türlü manevi güzellik zorluklarla kazanılır. Sabır, cömertlik, şefkat, sevgi, merhamet hep zorluklarla kazanılan güzelliklerdir.
A9 TV; 21 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kendini beğenmeyen çirkin erkekler, güzel olmayan kadınlar, homoseksüeller, yetersiz olan erkekler veya görgüsü kültürü eksik olduğu için güzel kadına ulaşamayacağını düşünenlerin hepsi kadın güzelliğine ve dekolteye karşıdır. Bu oldukça geniş bir kesimdir ve bu zihniyet kadın özgürlüğünü ortadan kaldıran bir sistem oluşturmuştur. Kendisini bir konuda eksik gören kişi o konuda takıntılı olur ve kendisinin olmayanın kimsede de olmasını istemez.
A9 TV; 14 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Bir çok kişi hastalıkta, sevdiğini kaybettiğinde, iflas ettiğinde, zorlukla karşılaştığında imanını kaybeder. Samimi iman şüpheye direnir.
A9 TV; 11 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Vicdan kesintisiz devam eden vahyin adıdır. Allah her saniye mümine neyi yapması gerektiğini vahyeder. O vahye gönlü iyi bağlamak lazım. Duyulmayan görülmeyen vahiy olursa insan için kayıp olur. Hiçbir vahyi unutmamak göz ardı etmemek gerekiyor. Bu olursa o insan her şeyi kazanmış olur.
A9 TV; 22 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Sayın Devlet Bahçeli tarihe geçecek Türk büyüklerinden biridir. Aklı başında, mübarek bir insandır. Olaylara devlet aklıyla, rahmani bir akılla yaklaşıyor. Klasik duygusal siyasetçi kimliğinden uzak, dava adamı ve devlet adamı olarak meselelere baktığı için çok isabetli teşhislerde bulunuyor. Sayın Bahçeli fitneyi yerle bir eden fitneye nefes aldırmayan güçlü, güzel bir kişilik sergiliyor. Ülkücü siyaset özellikle bu dönemde Türkiye için hayati bir ihtiyaçtır. Devlet terbiyesi almış insanların devletin köşe başlarında görev alması devletin ve milletin bekası için elzemdir.
A9 TV; 9 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Sayın Bahçeli çok mübarek bir insan, gerçek bir dava adamı. Böyle bir liderin dizinin dibinden ayrılmaz insan. Allah böyle bir lider verdiği için sürekli şükretmek gerekir. Bugünkü grup konuşması da çok güzel, tarihi bir konuşma olmuş.
A9 TV; 16 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevgi insanların en doğal hakkıyken sevgiye şaşırıyorlar, sevgi lüks geliyor. Dünyada her yerde sevgi dışında bir şey yaşanmamalı. İnsanları oyuna getirdiler sevgiyi unutturdular. Normal olan insanların sevgi içinde yaşayıp sevgi içinde ölüp ahirette sevgiyi devam ettirmeleridir.
A9 TV; 28 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Hidayet Allah’a samimi iman etmektir. Allah’ın Hadi isminin tecelli etmesidir, o kişinin ruh sahibi olmasıdır.
A9 TV; 12 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

İnsan yaratılışının amacını bilmezse hayvan özellikleri göstermeye başlar. Egoistleşir. Mesela hayvan, eti alır bir köşeye kaçar yanına başka bir hayvan geldiğinde hırlamaya başlar. İnsanlar da Darwinist eğitimin etkisiyle bencilliğin makul olduğunu sanıyorlar. Birbirlerinden uzaklaşıyor, merhametsiz ve bencil oluyorlar.
A9 TV; 22 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Kürt kardeşlerimiz bizim canımız. Herkes Kürt kardeşlerimizi bağrına bassın. Parçalanma İslam alemine felaket getirir. Irak, Suriye, Türkiye bir ve bütün olarak kalacak, Deccaliyetin İslam alemi üzerindeki tüm oyunlarını bozacağız.
A9 TV; 26 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Şirk insanı delirtir hem manen hem madden çökertir. Saniye bile şirke düşmemek gerekir. İnsanların psikolojik dengesinin bozulmasının sebebi şirk ve romantizmdir. Şirke hiç düşmemek insana mutluluk getirir.
A9 TV; 20 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Benim tek amacım Allah’ın rızasıdır. Allah’ın beni sevmesini istiyorum. Allah’ın beni sevmesi için yaşıyorum. Allah’ın beni sevmesi bana yeter, o zaman tüm kainatı doya doya sever, sevgiyi muazzam yaşarsın. Müslüman Allah beni sever mi diye şüphe duymaz, Allah mümini sever. Müslüman Allah’ın sevgisini kaybetmekten korkarak, saygı dolu bir korku içinde yaşar.
A9 TV; 8 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı çok güzel bir atılım oldu. Allah Tayyip Hocam’dan, Sayın Aliyev’den ve Sayın Kvirikaşvili’den razı olsun. Bunlar inşaAllah Türk İslam Birliği’nin ilk adımlarıdır. Bereketli ve hayırlı olsun.
A9 TV; 31 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’a karşı oyun oynayıp milletimizi de peşlerine takabileceklerini zannedenler yanılıyorlar. Tayyip Hocam’ın emek emek geliştirdiği sistem üzerine yerleşmeye çalışmak çirkindir. Entel özentisi, modernlik adı altında Darwinist İslamı savunan kişiler ortaya çıkıp Tayyip Hocam’a rakip olacaklarını, milleti etkileyebileceklerini sanıyorlar. Milletimiz böyle kişilere itibar etmez. Başarılı olamazlar. Milletimiz İngiliz derin devleti zihniyetini asla kabul etmez. Tayyip Hocam’ı kendilerince etkisiz hale getirmeye çalışanların çoğunda bu zihniyet var. Milletimiz sadece milli felsefeye sahip çıkar. Türkiye milli siyasetle lider olacak.
A9 TV; 21 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Tüm Müslümanların birbirini annesi, babası, kardeşi, eşi, çocuğu gibi koruyup kollayacağı velayet sisteminin hayata geçirilmesi gerekir. Sevgiye dayalı bu velayet sistemi olmadığı müddetçe dünya herkes için korku verici bir yer olur. Allah’a dayalı, Allah’a güvenen, herkesin birbirini ailesi olarak gördüğü bir sistem uygulandığında ise tüm dünya cennet gibi olur.
A9 TV; 4 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kişilikli kadın muhteşem bir varlıktır. Dünyadaki en büyük nimettir. Kadının kişilikli olması için, kadının Allah’a keskin bir imanla inanması lazım. Egoist olmamalıdır. Sevdiğine vefalı ve sadık olmalıdır. Çok çok temiz olmalı, saygıya çok önem vermelidir. En önemlisi de derinlik ve tutkuya ruhunu teslim etmiş olması lazım. Allah kadınlara bu konuda muazzam bir yetenek vermiş. Kadın ve erkeğin anlaşabilmesi için ikisinin de Allah’a teslim olması, ikisinin de sevginin Allah’tan geldiğini bilmesi lazım. Kadın ve erkeğin kendini bırakmamasının sebebi genellikle iman zafiyeti, farkına varmadan şirkin içine girmektir. Bir insan gelecek korkusundan ve şirkten tamamen uzaklaşır, kendini Allah’a tam bırakırsa muhteşem bir ruh gücü kazanır.
A9 TV; 28 Aralık 2017
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Affetmemek, gurur, enaniyet, kendini büyük görmek, bencil olmak gibi tüm bozuklukları din ahlakı ortadan kaldırır. Affetmemek beladır. Affetmemek insanın kendisini sıkar. 10-20 sene affetmemenin verdiği sıkıntıdan kurtulamıyor, oysa imanla bunlar çok kolay aşılabilir. Alıntılar

Affetmemek, gurur, enaniyet, kendini büyük görmek, bencil olmak gibi tüm bozuklukları din ahlakı ortadan kaldırır. Affetmemek beladır. Affetmemek insanın kendisini sıkar. 10-20 sene affetmemenin verdiği sıkıntıdan kurtulamıyor, oysa imanla bunlar çok kolay aşılabilir.

Akıl an an yaratılır. Akıl depolanmış bir mekanizma değildir. Allah’ın müminlere bir nimeti olarak an an mümine verilir. Alıntılar

Akıl an an yaratılır. Akıl depolanmış bir mekanizma değildir. Allah’ın müminlere bir nimeti olarak an an mümine verilir.

Allah 2018'i hayırlı uğurlu etsin, Allah tekrarına erdirsin. Hayırla selametle bereketle. Allah müminler için dünyayı cennete çevirsin, insanlara hidayet versin, İslam’ın hakimiyetini göstersin. Hayırla, bereketle memleketimizi sarsın. Allah müminlere  dünyayı cennete çevirsin, her yeri mamur ve güzel hale getirsin. Müminlerin kalplerine inşirah, ferahlık, Ruhu’l Kudüs ile destek nasip etsin. Her türlü hayrı, bereketi, iyiliği, güzelliği, sanatı, estetiği müminlerin güzel ruhuna nakşetsin Cenab-ı Allah. Müminleri hayırla bereketle uzun yaşatsın. Alıntılar

Allah 2018'i hayırlı uğurlu etsin, Allah tekrarına erdirsin. Hayırla selametle bereketle. Allah müminler için dünyayı cennete çevirsin, insanlara hidayet versin, İslam’ın hakimiyetini göstersin. Hayırla, bereketle memleketimizi sarsın. Allah müminlere dünyayı cennete çevirsin, her yeri mamur ve güzel hale getirsin. Müminlerin kalplerine inşirah, ferahlık, Ruhu’l Kudüs ile destek nasip etsin. Her türlü hayrı, bereketi, iyiliği, güzelliği, sanatı, estetiği müminlerin güzel ruhuna nakşetsin Cenab-ı Allah. Müminleri hayırla bereketle uzun yaşatsın.

Allah bir insana tevbe ilham ediyorsa, o tevbeyi kabul eder. Mümin her zaman Allah’tan rahmet bekleyecek, Allah’ın kendisine güzel bir karşılıkla karşılık vereceğini umacak. Alıntılar

Allah bir insana tevbe ilham ediyorsa, o tevbeyi kabul eder. Mümin her zaman Allah’tan rahmet bekleyecek, Allah’ın kendisine güzel bir karşılıkla karşılık vereceğini umacak.

Allah evrenin her yerinde ritim yaratmış, insanı da ritimden zevk alacak şekilde yaratmış. Atomlardan gezegenlere kadar her yerde ritim vardır. Ahenk, ritim, altın oran ruhumuza çok zevk verir. Bunlar Allah’ın gizli nimetleridir. Alıntılar

Allah evrenin her yerinde ritim yaratmış, insanı da ritimden zevk alacak şekilde yaratmış. Atomlardan gezegenlere kadar her yerde ritim vardır. Ahenk, ritim, altın oran ruhumuza çok zevk verir. Bunlar Allah’ın gizli nimetleridir.

Allah ile candan ve içten bir bağlantı varsa, imanın lezzeti ve ahiretin sevinciyle insan mutlu olur. Bunun dışında tekneyle gezmek, arabayla dolaşmak, köfte yemekle insan mutlu olmaz. İstediği kadar kendini zorlasın hiçbir yerde hiçbir şekilde eğlenemez. Nerden geldiğini bilmeyen nereye gideceğini düşünmeyen bir insanın eğlenmeye çalışması netice vermez. Böyle insan eğlenemez, sadece eğleniyor taklidi yapar. Alıntılar

Allah ile candan ve içten bir bağlantı varsa, imanın lezzeti ve ahiretin sevinciyle insan mutlu olur. Bunun dışında tekneyle gezmek, arabayla dolaşmak, köfte yemekle insan mutlu olmaz. İstediği kadar kendini zorlasın hiçbir yerde hiçbir şekilde eğlenemez. Nerden geldiğini bilmeyen nereye gideceğini düşünmeyen bir insanın eğlenmeye çalışması netice vermez. Böyle insan eğlenemez, sadece eğleniyor taklidi yapar.

Allah Kendini aşikar etmez. Allah’ın Kendini gizlemesi Allah’ın bir sanatıdır ve İlahlığının mükemmelliğidir. Allah Kendini 70 bin perde ile gizler, biz o perdeleri aça aça O’nu bulacağız. Pis insanların Allah’a ulaşamaması mümin için nimettir. Dürüst, iyi, güzel olanların Allah’a ulaşması ise çok zevkli bir yarıştır. Alıntılar

Allah Kendini aşikar etmez. Allah’ın Kendini gizlemesi Allah’ın bir sanatıdır ve İlahlığının mükemmelliğidir. Allah Kendini 70 bin perde ile gizler, biz o perdeleri aça aça O’nu bulacağız. Pis insanların Allah’a ulaşamaması mümin için nimettir. Dürüst, iyi, güzel olanların Allah’a ulaşması ise çok zevkli bir yarıştır.

Allah korkusu, Allah’a karşı mahcup olmaktan çekinmektir. İnsan böyle bir konuma gelmekten çok utanır, çok ağır bir acı hisseder. Mümin Allah’a karşı mahcup olmaktan, O’nun değerini takdir edememekten korkar. Alıntılar

Allah korkusu, Allah’a karşı mahcup olmaktan çekinmektir. İnsan böyle bir konuma gelmekten çok utanır, çok ağır bir acı hisseder. Mümin Allah’a karşı mahcup olmaktan, O’nun değerini takdir edememekten korkar.

Allah Müslümanları dünyaya kendi güzel ahlaklarını görmesi için getiriyor. Müslümanın iyi bir insan olduğunu görmesi ve bu iyi ahlakını sevmesi bir güzelliktir. Mümin iyiliğini  muhafaza etmekten, iyiliğini göstermekten zevk alır ve iyi bir insan olduğunu bildiği için kendisini sever. Alıntılar

Allah Müslümanları dünyaya kendi güzel ahlaklarını görmesi için getiriyor. Müslümanın iyi bir insan olduğunu görmesi ve bu iyi ahlakını sevmesi bir güzelliktir. Mümin iyiliğini muhafaza etmekten, iyiliğini göstermekten zevk alır ve iyi bir insan olduğunu bildiği için kendisini sever.

Allah sevgisini bileni sevmek gerekir. Put seven olursa o felaket ve acıya dönüşür, Allah şirkten mutlaka intikam alır. Dindarca, Allah’ı çok severek, Allah’tan çok korkarak hareket edersen tutkunun aşkın kapısı açılır. Tutkunun kapısı sadece müminlere açılır. Tutkudan alınan zevkin şiddeti kişinin aklı, imanı, Allah’a yakınlığı derecesinde artar. Alıntılar

Allah sevgisini bileni sevmek gerekir. Put seven olursa o felaket ve acıya dönüşür, Allah şirkten mutlaka intikam alır. Dindarca, Allah’ı çok severek, Allah’tan çok korkarak hareket edersen tutkunun aşkın kapısı açılır. Tutkunun kapısı sadece müminlere açılır. Tutkudan alınan zevkin şiddeti kişinin aklı, imanı, Allah’a yakınlığı derecesinde artar.

Allah, tüm İslam aleminin başına bela olan, münafıkların ciğerlerine ateş düşürsün, beyinlerin dumura uğratsın, en onulmaz hastalıklarla perişan etsin, müminleri de galip etsin, muzaffer kılsın. Alıntılar

Allah, tüm İslam aleminin başına bela olan, münafıkların ciğerlerine ateş düşürsün, beyinlerin dumura uğratsın, en onulmaz hastalıklarla perişan etsin, müminleri de galip etsin, muzaffer kılsın.

Allah’a inanmayan insan şuurunu kaybetmiş demektir. O insan ölüdür, ömür boyu sürünür. Simsiyah bir karanlık içinde kaybolur gider. Ruh sahibi bir insanın, açık şuurla Allah’ı inkar etmesi mümkün değildir. Böyle bir insan dünyada yoktur. Alıntılar

Allah’a inanmayan insan şuurunu kaybetmiş demektir. O insan ölüdür, ömür boyu sürünür. Simsiyah bir karanlık içinde kaybolur gider. Ruh sahibi bir insanın, açık şuurla Allah’ı inkar etmesi mümkün değildir. Böyle bir insan dünyada yoktur.

Allah’ı unutan insan dünyanın en tehlikeli hayvanı olur. Allah o varlığın yüzünü dünyanın en korkunç hayvanı haline getirir. Hiçbir hayvan nursuz, imansız, akılsız bir münafık kadar çirkin ve korkunç olmaz. Münafıklar bu yüzden mahlukatın en berbatı, en pis, en korkunç olanıdır. Alıntılar

Allah’ı unutan insan dünyanın en tehlikeli hayvanı olur. Allah o varlığın yüzünü dünyanın en korkunç hayvanı haline getirir. Hiçbir hayvan nursuz, imansız, akılsız bir münafık kadar çirkin ve korkunç olmaz. Münafıklar bu yüzden mahlukatın en berbatı, en pis, en korkunç olanıdır.

Allah’ın insana gösterdiği işaretler önemlidir. Akıllı müminin bu işaretleri çok dikkatli değerlendirmesi gerekir. Alıntılar

Allah’ın insana gösterdiği işaretler önemlidir. Akıllı müminin bu işaretleri çok dikkatli değerlendirmesi gerekir.

Allah’ın ledün ilmini çoğu insan bilmez. Allah iyileri mutlaka bir araya getirir. Müminleri mutlaka huzur ve bereket içinde yaşatır. Münafıkları ve ahlaksızları da mutlaka süründürür, aşağılar. Bunlar Allah’ın bilinmeyen, sezdirmeden gerçekleştirdiği kanunlarıdır. Alıntılar

Allah’ın ledün ilmini çoğu insan bilmez. Allah iyileri mutlaka bir araya getirir. Müminleri mutlaka huzur ve bereket içinde yaşatır. Münafıkları ve ahlaksızları da mutlaka süründürür, aşağılar. Bunlar Allah’ın bilinmeyen, sezdirmeden gerçekleştirdiği kanunlarıdır.

Allah’ın sanatını öğrenmek, hafızada tutmak çok mühim bir konudur. İman hakikatini öyle akıcı ve samimi anlatmalısın ki karşındaki insan çölde kalıp su bulmuş gibi şevkle, heyecanla dinlemeli. İman hakikati anlatımında iyi resimler kullanmak, kısa ve vurucu anlatımlar yapmak önemlidir. Alıntılar

Allah’ın sanatını öğrenmek, hafızada tutmak çok mühim bir konudur. İman hakikatini öyle akıcı ve samimi anlatmalısın ki karşındaki insan çölde kalıp su bulmuş gibi şevkle, heyecanla dinlemeli. İman hakikati anlatımında iyi resimler kullanmak, kısa ve vurucu anlatımlar yapmak önemlidir.

Aşk gururu kabul etmez. İnsan sevdiğine karşı saygılı, hürmetli, merhametli olur. Kuran’a göre mümin sevdiklerine karşı tevazulu, şefkatli ve merhametlidir. Küfre ve münafıklara karşı ise onurludur. Müminlere gurur yapmak Kuran ahlakına uygun değildir. Alıntılar

Aşk gururu kabul etmez. İnsan sevdiğine karşı saygılı, hürmetli, merhametli olur. Kuran’a göre mümin sevdiklerine karşı tevazulu, şefkatli ve merhametlidir. Küfre ve münafıklara karşı ise onurludur. Müminlere gurur yapmak Kuran ahlakına uygun değildir.

Aşk ve tutku insanların içine gizlenmiştir. Akıllı müminler bu gizliliğin içinden tutkuyu hemen bulur. Dünyanın tutku ve aşkın dışında anlamı yoktur. Tutku ve aşk yoksa sürünme vardır. Aşk ve tutku ise Allah’ın sadece müminlere has yarattığı bir nimettir. Alıntılar

Aşk ve tutku insanların içine gizlenmiştir. Akıllı müminler bu gizliliğin içinden tutkuyu hemen bulur. Dünyanın tutku ve aşkın dışında anlamı yoktur. Tutku ve aşk yoksa sürünme vardır. Aşk ve tutku ise Allah’ın sadece müminlere has yarattığı bir nimettir.

Ayette küfrün ölü olduğu geçer ama insanların çoğu bu konu üzerinde durmaz. Münafıklar ve küfür ölü olarak yaratılmış varlıklardır. Onların ölü varlık olması müminin hamiyetini, bunlara karşı duyduğu buğzu etkilemez. Ayetin gereği olarak mümin münafık ve küfre buğz eder. Alıntılar

Ayette küfrün ölü olduğu geçer ama insanların çoğu bu konu üzerinde durmaz. Münafıklar ve küfür ölü olarak yaratılmış varlıklardır. Onların ölü varlık olması müminin hamiyetini, bunlara karşı duyduğu buğzu etkilemez. Ayetin gereği olarak mümin münafık ve küfre buğz eder.

Beynin içine bakmak imanı çok derinleştirir. Beynin içine bakan insan maddeye dair tüm inancını baştan gözden geçirecek. Tüm kainatı mercimek kadar yerin içinde görüyoruz. Bunu fark eden insanın iman etmemesi mümkün değildir. Alıntılar

Beynin içine bakmak imanı çok derinleştirir. Beynin içine bakan insan maddeye dair tüm inancını baştan gözden geçirecek. Tüm kainatı mercimek kadar yerin içinde görüyoruz. Bunu fark eden insanın iman etmemesi mümkün değildir.

Bir çok kişi hastalıkta, sevdiğini kaybettiğinde, iflas ettiğinde, zorlukla karşılaştığında imanını kaybeder. Samimi iman şüpheye direnir. Alıntılar

Bir çok kişi hastalıkta, sevdiğini kaybettiğinde, iflas ettiğinde, zorlukla karşılaştığında imanını kaybeder. Samimi iman şüpheye direnir.

Bir insanın iman etmesi bir insanın ruh sahibi olması Allah’tandır. Allah’ın ruhunu üflediği ve Ruhu’l Kudüs’le desteklediği bir varlık sonsuza kadar cehenneme gitmez. Allah Hadi sıfatıyla bu insan üzerinde tecelli etmiştir. Alıntılar

Bir insanın iman etmesi bir insanın ruh sahibi olması Allah’tandır. Allah’ın ruhunu üflediği ve Ruhu’l Kudüs’le desteklediği bir varlık sonsuza kadar cehenneme gitmez. Allah Hadi sıfatıyla bu insan üzerinde tecelli etmiştir.

Bizim arkadaşlarımızın eğlence ortamlarındaki ihtişam ve güzellik imanın temizliğinden kaynaklanıyor. İçki, sigara, helal olmayan hiçbir şey asla yok. Her şeyin en temizi, en güzeli, en nezihi var. Alıntılar

Bizim arkadaşlarımızın eğlence ortamlarındaki ihtişam ve güzellik imanın temizliğinden kaynaklanıyor. İçki, sigara, helal olmayan hiçbir şey asla yok. Her şeyin en temizi, en güzeli, en nezihi var.

Cennette tutku ve sevgi sonsuzluğa açılan en yüksek hazdır, ama her insan imanına ve aklına göre tutkuyu yaşar. Peygamberlerin ve veli insanların yaşadığı zevk çok yüksek olur. Alıntılar

Cennette tutku ve sevgi sonsuzluğa açılan en yüksek hazdır, ama her insan imanına ve aklına göre tutkuyu yaşar. Peygamberlerin ve veli insanların yaşadığı zevk çok yüksek olur.

2023 ferahlık ve aydınlık olacak inşaAllah. 2071’lere kadar dünyayı imara devam edeceğiz, muhteşem güzellikler göreceğiz Allah’ın izniyle. İnsanlar ilk defa dünyayı böyle güzel görecekler. Tayyip Hocam da Allah’ın izniyle 2023’de bu milletin başında olacak. Alıntılar

2023 ferahlık ve aydınlık olacak inşaAllah. 2071’lere kadar dünyayı imara devam edeceğiz, muhteşem güzellikler göreceğiz Allah’ın izniyle. İnsanlar ilk defa dünyayı böyle güzel görecekler. Tayyip Hocam da Allah’ın izniyle 2023’de bu milletin başında olacak.

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur