logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 11 Temmuz 2012

avatar

Adnan Oktar

İSLAM ÜLKELERİNDE İLERİ TEKNOLOJİK SEVİYEYE ULAŞILAMAMASININ NEDENİ İTTİHAD-I İSLAM’IN OLMAMASIDIR. Müslümanlar paramparça olduğu için elinde avucunda olan parayı savunmaya, silaha harcıyor. İç ayaklanmaları, iç kargaşaları yatıştırmaya, kendi insanlarıyla mücadeleye harcıyor. Dolayısıyla birçok ülkenin ilime, bilime vakit ayıracak, para ayıracak, imkan ayıracak durumu kalmıyor.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
1568
avatar

Adnan Oktar

Savaş zordur, kavga zordur. Adamlara diyoruz ki “Dünya kardeş olacak”. “Olur mu ki?” diyor. “Çok zor şey söylüyorsun sen” diyor. Şeytan zor gösteriyor. Gayet kolay, en kolay olanı söylüyoruz.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Cennet sevgi yurdudur, muhabbet yurdudur, güzellik yurdudur. ALLAH BİZİ SEVGİ İÇİN YARATIYOR. ALLAH'IN EN BEĞENDİĞİ ŞEY SEVGİDİR.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Haksız yere kan dökmek çok büyük zulümdür, acımasızlıktır. Cennete giremez öyle insanlar. Küfredenler, ağzını bozanlar, saldırganlaşanlar, insanlara nefret sunanlar, insanları sevmeyenler cenneti unutsunlar inşaAllah, Allah’ın dilemesiyle.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Ta Habil, Kabil olayından beri insanlarda bir savaş ruhu var, kan dökme ruhu var. KAN DÖKÜLMESİNİ ALLAH ŞEYTANİ GÖRÜR. ALLAH, BARIŞI ESAS ALIR.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Aslında barış da, rahatlık da, sevecenlik de, sevgi de çok kolay da insanlara karmakarışık ve zor gösteriyorlar. Yobaz takımı da küfrederek, saldırarak, hakaret ederek, kadınları ezerek, insanları mutsuz ederek, insanlara eziyet ederek dinin hâkim olacağını düşünüyorlar. Allah’ın onları beğeneceğini düşünüyorlar. Hâlbuki Allah insanların eziyet çekmesini istemiyor “Allah size eza edip de ne yapsın?” diyor Cenab-ı Allah. ALLAH DAİMA BARIŞI İSTİYOR.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

PKK propaganda, eğitim, kültür faaliyetleriyle ayakta duran bir sistem. Yoğun olarak felsefi eğitim veriyorlar. Felsefi propaganda yapıyorlar. Yanlış da olsa bilimsel propaganda yapıyorlar. Buna karşı suskun kalırsak “siz haklısınız” anlamına gelir. Mutlaka cevap verilmesi lazım. Bilimsel, felsefi karşı eğitim şart.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

YOBAZLIK KALKIYOR. YOBAZLIK SON KERE TARİHİ GÖREVİNİ YAPIYOR. BİR DAHA YOBAZLIĞI TARİH KİTAPLARINDA OKUYACAKSINIZ.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

YOBAZLIK KALKIYOR. YOBAZLIK SON KERE TARİHİ GÖREVİNİ YAPIYOR. BİR DAHA YOBAZLIĞI TARİH KİTAPLARINDA OKUYACAKSINIZ.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Suudi Arabistan’ın aydınları, orda da aklı başında, akıllı, samimi Müslümanlar var, bunlar devreye girecek. İran’da yönetimde olup gizli kalmış, bilinmeyen fakat nüfuzlu olan insanlar devreye girecekler. Ürdün kralı ve maiyeti devreye girecek. Lübnan’da Müslümanların ileri gelenleri devreye girecek. Mısır’da Müslümanların ileri gelenleri devreye girecek. Pakistan’da ve Türkiye’de de öİR MANEVİ MECLİS KURULACAK. İTTİFAKLA MEHDİ (AS)’A TABİ OLACAKLAR. BUNDAN SONRA SADECE ALLAH ANILACAK ARTIK. Kavga yok, barış, sevgi, akılcılık olacak.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

HIZIR (AS)’IN GÖREVİ BİTİYOR. TARİKATLARIN GÖREVİ BİTİYOR. HİCRİ 1506 GİBİ DE DİN BİTİYOR, İSLAMİYET BİTİYOR, yavaş yavaş artık gerilemeye başlayacak. HİCRİ 1545 GİBİ DE CENAB-I ALLAH’IN İZNİYLE KIYAMET KOPUYOR. YANİ 2120 GİBİ.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Şimdi göreceksiniz, BÜTÜN DÜNYA MASONLUĞU MEHDİ (AS)’IN YARDIMCISI OLACAKLAR. İttihad-ı İslam’ın oluşması için var güçleriyle gayret edecekler. Sevgi dolu, barış dolu bir dünya için son gayretlerini gösterecekler. Böylece binlerce yıldan beri devam eden masonluk, görevini bu yönüyle hayırla tamamlamış olacak.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Masonluk görevinin sonuna geldi, tarikatlar görevinin sonuna geldi. MASONLUK BU YÜZYILDA BİTİYOR. MASONLUĞUN GÖREVİ BİTİYOR. Çünkü onların nihai amacı dünyanın kardeş olmasıydı. Dünyanın kardeş olmasını Mehdi (as) sağlıyor. O zaman Mehdi (as)’a yardımcı olmaları mevzubahis. Asli görevleri bu olacak.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Önümüzdeki günlerde artık savaşçı dünyanın yerini barışçı dünya almaya başlayacak inşaAllah.
A9 TV; 11 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

İki günlük dünya, imtihan oluyoruz. “Sevelim, sevilelim, dünya kimseye kalmaz.” Hemen kardeş olalım, o kadar kolay ki. Beş, on ülkenin liderleri bir araya gelecekler, akil adamlar bir araya gelecekler, karar alacaklar, uygulanacak. Bu kadar. Kimse bir şey demez. Bayram sevinci olur, konu da biter. İnşaAllah.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Savaşla, tankla, topla, atom bombasıyla ne sevgi olur, ne mutluluk olur, ne dünya hakimiyeti olur, ne iyilik, ne güzellik. Hiçbir şey gelmez. Güzellik, iyilik; şefkatle, merhametle olur. Netice sevgiyledir.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Komünist rejimlerin İttihad-ı İslam'ı kabul etmesi mümkün değil. İran'da komünist rejim var, Suriye’de komünist rejim var. Dolayısıyla bu rejimlerin değişmesiyle İttihad-ı İslam oluşacaktır.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Selanik, bizim şehrimiz Selanik. Buram buram Müslümanlık, Türklük kokar. Atina’da kucaklaşalım, büyük bir camii kuralım. Gelsinler Yunanlılar burada istedikleri yere yerleşsinler. Her yere yerleşsinler, atalarının kaldıkları yerlere yerleşsinler. Eski Osmanlı evleri yapsınlar. Hür yaşasınlar. Türkiye ile birleşsinler. Avrupa Birliği kurtarmaz onları.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

YUNANİSTAN BİZİM EVLADIMIZ, OSMANLI’DAKİ BAKİYEMİZ. Sirtaki oynarlardı, eğlenirlerdi, buralardan vatanlarından, yurtlarından gittiler. GELSİNLER YİNE. BAĞRIMIZA BASALIM.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

Yobazlar her yerde baş belası. Deccalin ikinci boynuzu bunlar. Dünyanın her yerinde fesat fücur. Bunların yüzünden İslam’ın hakimiyeti yüz yıl gecikti ama tabii Cenab-ı Allah vesile ediyor. İllaki Mehdi (as) olacak. Onun dışında müsaade etmiyor Cenab-ı Allah.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
avatar

Adnan Oktar

BÜYÜK CAMİİLER AHİR ZAMANDA MEHDİ (AS) İÇİN ALLAH TARAFINDAN HAZIRLANIYOR. Ümmeti Muhammed sığmaz. ANKARA’NIN CADDELERİNE SIĞMAYACAK MÜSLÜMANLAR. MEHDİ (AS) ORADA DA NAMAZ KILDIRACAK ÜMMET-İ MUHAMMED’E. İsa Mesih (as)’ı namaz kıldıracak. Ankara’nın bütün ana caddeleri dolacak. Bütün sokakları dolacak. Sığmayacak ümmet-i Muhammed bunu da göreceksiniz. Tekbir alındığında bütün Ankara’da her yerde duyulacak. Tek merkezden tekbir alınacak, her yerde duyulacak. Bunları da göreceksiniz. İstanbul’da da öyle.
A9 TV; 8 Temmuz 2012
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Şimdi göreceksiniz, BÜTÜN DÜNYA MASONLUĞU MEHDİ (AS)’IN YARDIMCISI OLACAKLAR. İttihad-ı İslam’ın oluşması için var güçleriyle gayret edecekler. Sevgi dolu, barış dolu bir dünya için son gayretlerini gösterecekler. Böylece binlerce yıldan beri devam eden masonluk, görevini bu yönüyle hayırla tamamlamış olacak. Alıntılar
İttihad-ı İslam için çok hızlı hareket edelim. Çok kolay bir şeyi çok zor gösteriyor şeytan. Gurur yapılmayacak. Alıntılar
İttihad-ı İslam için toplanalım, asgari müşterekle ittifak edelim. Detaylara girmeyelim. Allah bir, Peygamber bir, kıble bir, Kitap bir tamam, o kadar. Alıntılar
BİR BAŞKA İNSANIN İYİ OLMASINI, DÜZELMESİNİ İSTİYORSAN İTTİHAD-I İSLAM’I İSTE. İttihad-ı İslam içerisinde her şey düzelir zaten.  İttihad-ı İslam’a karşı direndikleri için kardeşlik, sevgi, muhabbet bekliyor kapıda. Alıntılar
BİR TEK FİLİSTİN'İN KURTULUŞU OLMAZ, BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN, BÜTÜN DÜNYANIN KURTULUŞUNU HEDEFLEYECEKSİN. Hıristiyanlara da şefkat duy, Musevilere de şefkat duy, dinsizlere de şefkat duy. Hepsini kurtaralım. Dünya kardeş olsun, herkes huzur içinde yaşasın. Acı olmasın, ızdırap olmasın. Alıntılar
BENİM MEHDİLİK HIRSIM YOK. BENİM İTTİHAD-I İSLAM HIRSIM VAR. Gece gündüz istediğim bu. Alıntılar
İttihad-ı İslam sorunu vardır. İslam alemi mahvolmuş durumda. Kürt sorunu, Laz sorunu, Çerkez sorunu, Türk sorunu, Arap sorunu var ama bunun hepsini Türk İslam Birliği, İttihad-ı İslam kökten çözer. Alıntılar
Komünist rejimlerin İttihad-ı İslam'ı kabul etmesi mümkün değil. İran'da komünist rejim var, Suriye’de komünist rejim var. Dolayısıyla bu rejimlerin değişmesiyle İttihad-ı İslam oluşacaktır. Alıntılar
Pejmürde insan olmaması lazım, pejmürde ortam olmaması lazım. Ortadoğu’da bu büyük bir beladır, muazzam bir kalitesizlik hakimdir. BÜTÜN İSLAM ÜLKELERİNDE KALİTENİN EN YÜKSEK DERECESİ HEDEFLENMESİ LAZIM. Alıntılar
Bütün İslam toprakları bütün Müslümanlara aittir. Alıntılar
İslam ülkeleri çok şekerdir. Kendi evimize gidemiyoruz, inanılır gibi değil. Bağımız bahçemiz var, set koymuşlar. Ben kardeşimle konuşacağım, din kardeşimle. Öz kardeş gibidir din kardeşi. Ben rahatça niye Fas’a, Tunus’a, Cezayir’e, Libya’ya, Mısır’a gidemeyeyim? Alıntılar
İslam ülkeleri ancak Mehdiyet ruhu ile birleşirse etkili olur. Mehdiyet ruhu olmadan kurulan birliklerden hiçbir sonuç çıkmaz. Alıntılar
Ruhu olmayan, başı olmayan birlik koftur, ayakta duramaz. Mehdisiz bir İslam Birliği ile hiçbir ülke muhatap olmaz. Alıntılar
ABD dünya için bir nimettir, İslam ülkeleri ABD'ye sahip çıkmak zorunda. Özellikle Türkiye Amerika'ya sahip çıkmalı. Hem “ABD git, kurtar” diyorlar, sonra da “ABD büyük şeytan” diyorlar. Alıntılar
İslam ülkeleri keyfinde, zevkinde. Suriye'yi uzaktan film seyreder gibi seyrediyorlar. Alıntılar
Kimyasal silahların teslimi konusu tamamen bir oyalama. Yapılacak şey, İslam ülkelerinin bir an evvel birleşmesidir. Alıntılar
Dostluk, kardeşlik, vefa gelişmiyor ama teknoloji gelişiyor. Teknolojinin gelişmesinin sevgiyle paralel olmasını Mehdiyet sağlayacaktır. Alıntılar
Teknoloji Allah tarafından yaratılır, her imkanı, her yazıyı, her konuşmayı Allah yaratır. Alıntılar
Türkiye'nin teknoloji ve bilim alanında geri kalmasının en önemli sebeplerinden biri gelenekçi ortodoks İslam anlayışıdır. Çünkü bu anlayış sanatı, geniş düşünmeyi yasaklıyor. Sanatın ve geniş düşünmenin olmadığı bir yerde bilim de teknoloji de gelişmez. Alıntılar
Bilim ve teknolojinin ilerlemesi için gelenekçi ortodoks sistemin tamamen kalkması, kalite ve sanatın da ön plana alınması şarttır. Alıntılar
Türkiye'nin savunma teknolojisini güçlendirmesi ve geliştirmesi son derece önemlidir. Alıntılar
Teknolojinin kaynağı doğa, yani Allah'ın sanatıdır. Alıntılar
Gelenekçi ortodoks İslam anlayışında kaliteli bir hayat cehennem özelliği gibi görülür. Bu zihniyetle bilim, sanat, teknoloji gelişemez. Neşe, güzellik, iyilik, saadet, dostluk, kalite, sanat, gerçek İslam'ın yaşanmasıyla hakim olacaktır. Bu güzel günlere az kaldı inşaAllah. Alıntılar
Hz. Mehdi (as) geldiğinde teknoloji ve bilim en yüksek seviyeye ulaşır. SANATTA VE BİLİMDE ÇAĞ ATLAMAK İÇİN MUTLAKA HZ. MEHDİ (a.s)’A İHTİYAÇ VARDIR. Alıntılar
Komünist yobazlar ve kendilerine “Müslüman’ım” diyen Müslümanlıkla alakası olmayan yobazlar el ele verip bilimi, sanatı, güzelliği yok ettiler. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur