logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 16 Aralık 2017

avatar

Adnan Oktar

Münafık konusunu kapatıp geçin başka konulara bakalım diye düşünmek yanlış olur. Münafıkla karşılaştığında şeytanı yakalamışsın demektir. Şeytanı yakaladığında bırakmak olmaz. İlimle irfanla şeytanın üzerine çökmek önemli bir ibadettir.
A9 TV; 16 Aralık 2017
1577
avatar

Adnan Oktar

İnsan Allah’a tam tabi olduğunda ve kendisini Allah’a bıraktığında morali çok iyi olur. Şirkten çok şiddetli kaçınıp, şirke karşı kendini güzel eğiten insanın moral bozulması olmaz. İnsanın hiç boşluk anı olmamalı, dikkati çok keskin olmalı.
A9 TV; 3 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Sevgi mucizevi bir güçtür. Arada kilometreler de olsa seven insanın sevgisini mutlaka hissedersin.
A9 TV; 1 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Dindar akıllı bir insanın etrafındakiler huzurludur. Din olmadığında insanlar kendilerini boşlukta hisseder. Kendini boşlukta hisseden insan çevresine güven veremez. Din insanın makul, akılcı, samimi, dürüst, sevgi dolu, canlı yaşamasını sağlar.
A9 TV; 30 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kadının en güzel süsü imanı ve imandan kaynaklanan aklıdır. Akıllı bir kadın tutkunun uçsuz bucaksız bir okyanusudur. Akıllı kadın muazzam bir etkileme gücüne sahiptir. Et kemik vesiledir, önemli olan ruhtur. Dolayısıyla kadının aklı çok önemlidir.
A9 TV; 5 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Her türlü manevi güzellik zorluklarla kazanılır. Sabır, cömertlik, şefkat, sevgi, merhamet hep zorluklarla kazanılan güzelliklerdir.
A9 TV; 21 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kendini beğenmeyen çirkin erkekler, güzel olmayan kadınlar, homoseksüeller, yetersiz olan erkekler veya görgüsü kültürü eksik olduğu için güzel kadına ulaşamayacağını düşünenlerin hepsi kadın güzelliğine ve dekolteye karşıdır. Bu oldukça geniş bir kesimdir ve bu zihniyet kadın özgürlüğünü ortadan kaldıran bir sistem oluşturmuştur. Kendisini bir konuda eksik gören kişi o konuda takıntılı olur ve kendisinin olmayanın kimsede de olmasını istemez.
A9 TV; 14 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Bir çok kişi hastalıkta, sevdiğini kaybettiğinde, iflas ettiğinde, zorlukla karşılaştığında imanını kaybeder. Samimi iman şüpheye direnir.
A9 TV; 11 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Vicdan kesintisiz devam eden vahyin adıdır. Allah her saniye mümine neyi yapması gerektiğini vahyeder. O vahye gönlü iyi bağlamak lazım. Duyulmayan görülmeyen vahiy olursa insan için kayıp olur. Hiçbir vahyi unutmamak göz ardı etmemek gerekiyor. Bu olursa o insan her şeyi kazanmış olur.
A9 TV; 22 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Sayın Devlet Bahçeli tarihe geçecek Türk büyüklerinden biridir. Aklı başında, mübarek bir insandır. Olaylara devlet aklıyla, rahmani bir akılla yaklaşıyor. Klasik duygusal siyasetçi kimliğinden uzak, dava adamı ve devlet adamı olarak meselelere baktığı için çok isabetli teşhislerde bulunuyor. Sayın Bahçeli fitneyi yerle bir eden fitneye nefes aldırmayan güçlü, güzel bir kişilik sergiliyor. Ülkücü siyaset özellikle bu dönemde Türkiye için hayati bir ihtiyaçtır. Devlet terbiyesi almış insanların devletin köşe başlarında görev alması devletin ve milletin bekası için elzemdir.
A9 TV; 9 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Sayın Bahçeli çok mübarek bir insan, gerçek bir dava adamı. Böyle bir liderin dizinin dibinden ayrılmaz insan. Allah böyle bir lider verdiği için sürekli şükretmek gerekir. Bugünkü grup konuşması da çok güzel, tarihi bir konuşma olmuş.
A9 TV; 16 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevgi insanların en doğal hakkıyken sevgiye şaşırıyorlar, sevgi lüks geliyor. Dünyada her yerde sevgi dışında bir şey yaşanmamalı. İnsanları oyuna getirdiler sevgiyi unutturdular. Normal olan insanların sevgi içinde yaşayıp sevgi içinde ölüp ahirette sevgiyi devam ettirmeleridir.
A9 TV; 28 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Hidayet Allah’a samimi iman etmektir. Allah’ın Hadi isminin tecelli etmesidir, o kişinin ruh sahibi olmasıdır.
A9 TV; 12 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

İnsan yaratılışının amacını bilmezse hayvan özellikleri göstermeye başlar. Egoistleşir. Mesela hayvan, eti alır bir köşeye kaçar yanına başka bir hayvan geldiğinde hırlamaya başlar. İnsanlar da Darwinist eğitimin etkisiyle bencilliğin makul olduğunu sanıyorlar. Birbirlerinden uzaklaşıyor, merhametsiz ve bencil oluyorlar.
A9 TV; 22 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Kürt kardeşlerimiz bizim canımız. Herkes Kürt kardeşlerimizi bağrına bassın. Parçalanma İslam alemine felaket getirir. Irak, Suriye, Türkiye bir ve bütün olarak kalacak, Deccaliyetin İslam alemi üzerindeki tüm oyunlarını bozacağız.
A9 TV; 26 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Şirk insanı delirtir hem manen hem madden çökertir. Saniye bile şirke düşmemek gerekir. İnsanların psikolojik dengesinin bozulmasının sebebi şirk ve romantizmdir. Şirke hiç düşmemek insana mutluluk getirir.
A9 TV; 20 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Benim tek amacım Allah’ın rızasıdır. Allah’ın beni sevmesini istiyorum. Allah’ın beni sevmesi için yaşıyorum. Allah’ın beni sevmesi bana yeter, o zaman tüm kainatı doya doya sever, sevgiyi muazzam yaşarsın. Müslüman Allah beni sever mi diye şüphe duymaz, Allah mümini sever. Müslüman Allah’ın sevgisini kaybetmekten korkarak, saygı dolu bir korku içinde yaşar.
A9 TV; 8 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı çok güzel bir atılım oldu. Allah Tayyip Hocam’dan, Sayın Aliyev’den ve Sayın Kvirikaşvili’den razı olsun. Bunlar inşaAllah Türk İslam Birliği’nin ilk adımlarıdır. Bereketli ve hayırlı olsun.
A9 TV; 31 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’a karşı oyun oynayıp milletimizi de peşlerine takabileceklerini zannedenler yanılıyorlar. Tayyip Hocam’ın emek emek geliştirdiği sistem üzerine yerleşmeye çalışmak çirkindir. Entel özentisi, modernlik adı altında Darwinist İslamı savunan kişiler ortaya çıkıp Tayyip Hocam’a rakip olacaklarını, milleti etkileyebileceklerini sanıyorlar. Milletimiz böyle kişilere itibar etmez. Başarılı olamazlar. Milletimiz İngiliz derin devleti zihniyetini asla kabul etmez. Tayyip Hocam’ı kendilerince etkisiz hale getirmeye çalışanların çoğunda bu zihniyet var. Milletimiz sadece milli felsefeye sahip çıkar. Türkiye milli siyasetle lider olacak.
A9 TV; 21 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Tüm Müslümanların birbirini annesi, babası, kardeşi, eşi, çocuğu gibi koruyup kollayacağı velayet sisteminin hayata geçirilmesi gerekir. Sevgiye dayalı bu velayet sistemi olmadığı müddetçe dünya herkes için korku verici bir yer olur. Allah’a dayalı, Allah’a güvenen, herkesin birbirini ailesi olarak gördüğü bir sistem uygulandığında ise tüm dünya cennet gibi olur.
A9 TV; 4 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kişilikli kadın muhteşem bir varlıktır. Dünyadaki en büyük nimettir. Kadının kişilikli olması için, kadının Allah’a keskin bir imanla inanması lazım. Egoist olmamalıdır. Sevdiğine vefalı ve sadık olmalıdır. Çok çok temiz olmalı, saygıya çok önem vermelidir. En önemlisi de derinlik ve tutkuya ruhunu teslim etmiş olması lazım. Allah kadınlara bu konuda muazzam bir yetenek vermiş. Kadın ve erkeğin anlaşabilmesi için ikisinin de Allah’a teslim olması, ikisinin de sevginin Allah’tan geldiğini bilmesi lazım. Kadın ve erkeğin kendini bırakmamasının sebebi genellikle iman zafiyeti, farkına varmadan şirkin içine girmektir. Bir insan gelecek korkusundan ve şirkten tamamen uzaklaşır, kendini Allah’a tam bırakırsa muhteşem bir ruh gücü kazanır.
A9 TV; 28 Aralık 2017
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
2023’ler Allah’ın izniyle münafıkların ilmen tam yenilgiye uğradığı günler olacak. Kanunla ilimle irfanla hukukla İngiliz derin devletinin Türkiye’deki tüm kahpelerinin çalışmalarını etkisiz hale getireceğiz. Alıntılar

2023’ler Allah’ın izniyle münafıkların ilmen tam yenilgiye uğradığı günler olacak. Kanunla ilimle irfanla hukukla İngiliz derin devletinin Türkiye’deki tüm kahpelerinin çalışmalarını etkisiz hale getireceğiz.

2023’ten 2071’lere kadar Türkiye’de olumluya tırmanış devam edecek. 2071’den sonra ilerleme biraz durulacak ve 2082’ye kadar da o şekilde devam edecek. Tayyip Hocamız da 2023 ve 2071 yıllarına dikkat çekiyor. Bu tarihler Mehdiyet’in tarihleri, Bediüzzaman’ın işaret ettiği tarihler. 2023’ler münafıkane zihniyetin de tamamen etkisiz hale geleceği tarihlerdir. Alıntılar

2023’ten 2071’lere kadar Türkiye’de olumluya tırmanış devam edecek. 2071’den sonra ilerleme biraz durulacak ve 2082’ye kadar da o şekilde devam edecek. Tayyip Hocamız da 2023 ve 2071 yıllarına dikkat çekiyor. Bu tarihler Mehdiyet’in tarihleri, Bediüzzaman’ın işaret ettiği tarihler. 2023’ler münafıkane zihniyetin de tamamen etkisiz hale geleceği tarihlerdir.

Ahmak beyinleriyle Peygamberimize haşa akıl veren ve tuzak kuran münafıkların sonu çölde kaçan yolunmuş tavuklar gibi olmuştur. Münafıkların küfür kalesi olarak yaptıkları Dırar Mescidini Peygamberimiz yerle bir etmiş, tüm oyunlarını tepelerine geçirmiştir. Peygamberimiz daha da güçlenmiş, zenginleşmiş, münafıklar ise ahmak kerizler olarak ortada kalmışlardır. Alıntılar

Ahmak beyinleriyle Peygamberimize haşa akıl veren ve tuzak kuran münafıkların sonu çölde kaçan yolunmuş tavuklar gibi olmuştur. Münafıkların küfür kalesi olarak yaptıkları Dırar Mescidini Peygamberimiz yerle bir etmiş, tüm oyunlarını tepelerine geçirmiştir. Peygamberimiz daha da güçlenmiş, zenginleşmiş, münafıklar ise ahmak kerizler olarak ortada kalmışlardır.

Ahmak münafıklar Peygamberimiz’in bir savaşta şehit olacağını ve Müslümanların malına mülküne el koyacaklarını sanıyorlardı. Bu menfaat umuduyla gençlikleri boyunca İslam’a hizmet ettiler. Gençlikleri ellerinden gitti, hayatları bitti, hayalini kurdukları mal ve mülkün hepsine de Peygamberimiz ve Müslümanlar sahip oldu. Allah münafıkları eşşek gibi Müslümanlara hizmet ettirir, sonunda onların pisliğinden Müslümanları kurtarır. Münafıklar her şeylerini kaybettikleri için domuz gibi böğüre böğüre sürünerek yaşar, sonunda da cehenneme giderler. Alıntılar

Ahmak münafıklar Peygamberimiz’in bir savaşta şehit olacağını ve Müslümanların malına mülküne el koyacaklarını sanıyorlardı. Bu menfaat umuduyla gençlikleri boyunca İslam’a hizmet ettiler. Gençlikleri ellerinden gitti, hayatları bitti, hayalini kurdukları mal ve mülkün hepsine de Peygamberimiz ve Müslümanlar sahip oldu. Allah münafıkları eşşek gibi Müslümanlara hizmet ettirir, sonunda onların pisliğinden Müslümanları kurtarır. Münafıklar her şeylerini kaybettikleri için domuz gibi böğüre böğüre sürünerek yaşar, sonunda da cehenneme giderler.

Allah 300 münafığı Peygamberimiz’in emrine vermişti. Gece gündüz nöbet tuttular, bir tabak yemekle kapıda hizmet ettiler, gazvelere katıldılar. Resulullah’ın ve Müslümanların müthiş zengin olmasına vesile oldular. Peygamberimiz’in ününü her yere yaydılar. 20 yıl boyunca Hz. Süleyman’ın şeytanları gibi Peygamberimiz’e hizmet ettiler. 20 yıl sonra, menfaatleri kesilince, bir anda “pardon yanlış yapmışız” dediler. 20 yıl boyunca yanlış yaptığını anlamayan katlamalı ahmaktır. Peygamberimiz dönemi münafıkları da ahir zaman münafıkları da ahmaklıklarına, enayiliklerine, kerizliklerine doymasınlar. Alıntılar

Allah 300 münafığı Peygamberimiz’in emrine vermişti. Gece gündüz nöbet tuttular, bir tabak yemekle kapıda hizmet ettiler, gazvelere katıldılar. Resulullah’ın ve Müslümanların müthiş zengin olmasına vesile oldular. Peygamberimiz’in ününü her yere yaydılar. 20 yıl boyunca Hz. Süleyman’ın şeytanları gibi Peygamberimiz’e hizmet ettiler. 20 yıl sonra, menfaatleri kesilince, bir anda “pardon yanlış yapmışız” dediler. 20 yıl boyunca yanlış yaptığını anlamayan katlamalı ahmaktır. Peygamberimiz dönemi münafıkları da ahir zaman münafıkları da ahmaklıklarına, enayiliklerine, kerizliklerine doymasınlar.

Allah bize doğru olanı sürekli vahyeder. Bir altıncı his gibidir bu vahiy. Kalbimizde onun doğru olduğunu hissederiz. Şeytanın telkinini de kalbimizdeki sıkıntıdan anlarız. İnsana an an gelen bu vahiy yazılı veya sözlü değildir ama biliriz. Vicdan ve akıl her an yaratılır. Alıntılar

Allah bize doğru olanı sürekli vahyeder. Bir altıncı his gibidir bu vahiy. Kalbimizde onun doğru olduğunu hissederiz. Şeytanın telkinini de kalbimizdeki sıkıntıdan anlarız. İnsana an an gelen bu vahiy yazılı veya sözlü değildir ama biliriz. Vicdan ve akıl her an yaratılır.

Allah insanları zorluklar ve çilelerle terbiye eder. Yaşlılık, hastalık, açlık, korku da insanların terbiyesinde önemlidir. Münafıklara mesela çok bela gelir ama hiç anlamazlar, terbiye olmazlar. Bu terbiyenin amacı da sevgiyi öğrenmektir. Dünya sevginin öğretildiği mükemmel bir okuldur. Alıntılar

Allah insanları zorluklar ve çilelerle terbiye eder. Yaşlılık, hastalık, açlık, korku da insanların terbiyesinde önemlidir. Münafıklara mesela çok bela gelir ama hiç anlamazlar, terbiye olmazlar. Bu terbiyenin amacı da sevgiyi öğrenmektir. Dünya sevginin öğretildiği mükemmel bir okuldur.

Allah Kuran’da münafıkları onlarca ayetle anlatmıştır. Müslüman münafıkla karşılaştığında Kuran ayetiyle karşılaştığını bilmenin şevkiyle gerekli ilmi mücadeleyi yapacak. Münafıkla ilmi mücadele namaz gibi hac gibi farzdır. Münafıkla karşılaştığında şeytanla karşı karşıya olduğunu bilecek titizlikle ilmen takip edecek ve gereken ilmi cevabı vereceksin. Alıntılar

Allah Kuran’da münafıkları onlarca ayetle anlatmıştır. Müslüman münafıkla karşılaştığında Kuran ayetiyle karşılaştığını bilmenin şevkiyle gerekli ilmi mücadeleyi yapacak. Münafıkla ilmi mücadele namaz gibi hac gibi farzdır. Münafıkla karşılaştığında şeytanla karşı karşıya olduğunu bilecek titizlikle ilmen takip edecek ve gereken ilmi cevabı vereceksin.

Allah Kuran’da münafıkları yüzlerce ayetle anlatıyor. Münafıklığı gündemde tutmak Kuran’ın hükmüdür. Kuran ayetleriyle münafıkların tavırlarının, sözlerinin birebir örtüşmesi Kuran’ın mucizesidir. Münafıklık konusunu, ayetlerdeki olayların aynısı tahakkuk ettiği için anlatıyoruz. Kuran’ın mucizesine şahit olduğumuz için anlatıyoruz. Alıntılar

Allah Kuran’da münafıkları yüzlerce ayetle anlatıyor. Münafıklığı gündemde tutmak Kuran’ın hükmüdür. Kuran ayetleriyle münafıkların tavırlarının, sözlerinin birebir örtüşmesi Kuran’ın mucizesidir. Münafıklık konusunu, ayetlerdeki olayların aynısı tahakkuk ettiği için anlatıyoruz. Kuran’ın mucizesine şahit olduğumuz için anlatıyoruz.

Allah Kuran’da münafıkların Müslümanları sürekli takip ettiklerini bildirir. Müslümanları takip ederken sürekli dini dinledikleri için azapları daha da ağırlaşır. Münafığın her yapacağı atak kaderde bellidir. Ne ileri ne geri gidebilir. Allah’ın takdir ettiği kadar eylem yapabilir. Münafığın her eylemi onu belaya sürükleyen bir fiildir. Alıntılar

Allah Kuran’da münafıkların Müslümanları sürekli takip ettiklerini bildirir. Müslümanları takip ederken sürekli dini dinledikleri için azapları daha da ağırlaşır. Münafığın her yapacağı atak kaderde bellidir. Ne ileri ne geri gidebilir. Allah’ın takdir ettiği kadar eylem yapabilir. Münafığın her eylemi onu belaya sürükleyen bir fiildir.

Allah münafığa en büyük cezayı gençliğini elinden alarak verir. Peygamberimiz döneminde 20 yaşında Müslümanların yanına geliyor, 40 yaşlarına kadar hizmet ediyorlardı. Allah münafıkların elinden hayatlarını ve gençliğini aldı, Peygamberimiz’e verdi. Müslümanların üzerine gelecek ne sıkıntı varsa münafıkların üzerine verdi. Münafık hayatını Müslümanlara verip gider. Bu, münafığa en büyük cezadır. Alıntılar

Allah münafığa en büyük cezayı gençliğini elinden alarak verir. Peygamberimiz döneminde 20 yaşında Müslümanların yanına geliyor, 40 yaşlarına kadar hizmet ediyorlardı. Allah münafıkların elinden hayatlarını ve gençliğini aldı, Peygamberimiz’e verdi. Müslümanların üzerine gelecek ne sıkıntı varsa münafıkların üzerine verdi. Münafık hayatını Müslümanlara verip gider. Bu, münafığa en büyük cezadır.

Allah münafığı Müslümanlar ibret alsınlar ve eğlensinler diye özel yaratılmıştır. Aklı alınmıştır ama içine şeytanın zekası enjekte edilmiştir. Ayette konuştuklarında dinlersin diye bildiriliyor, ama akıl almaz ahmaktır. Münafık hayatı boyunca köpek gibi aşağılanır, eşek gibi çalışır, sonunda yarasa gibi sesler çıkararak kaçar. Geride gençliğini, hayatını, Müslümanlara zenginliği bırakmış olur. Ahmaklığını, enayiliğini boynuna takar domuz gibi kaçar. Münafık ahmaklığı, 20 yıl test edilmiş onaylanmış, tescilli ahmaklıktır. Allah münafığın enerjisini, emeğini, hayatını, malını her şeyini alır müminlere verir. Geriye münafığın fosili kalır, o fosilden de Allah müminleri kurtarır. Alıntılar

Allah münafığı Müslümanlar ibret alsınlar ve eğlensinler diye özel yaratılmıştır. Aklı alınmıştır ama içine şeytanın zekası enjekte edilmiştir. Ayette konuştuklarında dinlersin diye bildiriliyor, ama akıl almaz ahmaktır. Münafık hayatı boyunca köpek gibi aşağılanır, eşek gibi çalışır, sonunda yarasa gibi sesler çıkararak kaçar. Geride gençliğini, hayatını, Müslümanlara zenginliği bırakmış olur. Ahmaklığını, enayiliğini boynuna takar domuz gibi kaçar. Münafık ahmaklığı, 20 yıl test edilmiş onaylanmış, tescilli ahmaklıktır. Allah münafığın enerjisini, emeğini, hayatını, malını her şeyini alır müminlere verir. Geriye münafığın fosili kalır, o fosilden de Allah müminleri kurtarır.

Allah münafıklara gençliklerini ellerinden alarak en büyük cezayı verir. Münafıklar dine ve Allah’a karşı öfkeli oldukları için İslam için geçirdikleri vakitten büyük acı duyarlar. Keşke hizmet etmeseydim, sadaka vermeseydim diye ömür boyunca ciğerleri yanar. Münafık İslam için hizmet etmeyi hayatını yakmak olarak gördüğü için, İslam’a hizmet ederek geçirmiş olduğu her günden dolayı büyük acı çeker. Allah bunu onların içine büyük bir dert olarak verir. Bütün münafıklardan Allah gençliklerini almıştır. Alıntılar

Allah münafıklara gençliklerini ellerinden alarak en büyük cezayı verir. Münafıklar dine ve Allah’a karşı öfkeli oldukları için İslam için geçirdikleri vakitten büyük acı duyarlar. Keşke hizmet etmeseydim, sadaka vermeseydim diye ömür boyunca ciğerleri yanar. Münafık İslam için hizmet etmeyi hayatını yakmak olarak gördüğü için, İslam’a hizmet ederek geçirmiş olduğu her günden dolayı büyük acı çeker. Allah bunu onların içine büyük bir dert olarak verir. Bütün münafıklardan Allah gençliklerini almıştır.

Allah münafıkları özel yaratır. Çok tiksinti vericidirler ve aşağılık varlıklardır. Tam beyinsizlerdir ama şeytan onlara etki ettiği için şeytani bir zekaları vardır. Münafık Allah’ın özel yarattığı bir zombidir. Ortaya çıkarken Müslüman gibi görünür. Peygamberimiz döneminde İslam’ı kullanarak ortaya çıkıyorlardı. Haşa Peygamber’in merhamet etmediğini, kendilerinin ise merhametli, adil ve şefkatli olduğunu iddia ediyorlardı. Peygamberimiz’i Müslümanları mücadeleye çıkarıp vefatlarına sebep olduğunu iddia ediyorlardı. Oysa Müslümanlar mazlumları korumak için mücadeleye şevkle koşuyorlardı. Münafık çok ahmak ve beyinsiz olduğu için dini kullanarak imanı zayıf olanları etkilemeyi amaçlıyorlardı. Alıntılar

Allah münafıkları özel yaratır. Çok tiksinti vericidirler ve aşağılık varlıklardır. Tam beyinsizlerdir ama şeytan onlara etki ettiği için şeytani bir zekaları vardır. Münafık Allah’ın özel yarattığı bir zombidir. Ortaya çıkarken Müslüman gibi görünür. Peygamberimiz döneminde İslam’ı kullanarak ortaya çıkıyorlardı. Haşa Peygamber’in merhamet etmediğini, kendilerinin ise merhametli, adil ve şefkatli olduğunu iddia ediyorlardı. Peygamberimiz’i Müslümanları mücadeleye çıkarıp vefatlarına sebep olduğunu iddia ediyorlardı. Oysa Müslümanlar mazlumları korumak için mücadeleye şevkle koşuyorlardı. Münafık çok ahmak ve beyinsiz olduğu için dini kullanarak imanı zayıf olanları etkilemeyi amaçlıyorlardı.

Allah’a teşekkür etmek çok önemli bir vicdan alametidir. Bazen Allah insanlara imtihan olarak zorluklar verir. Bazı insanlar da bu zorlukla uğraşırken Allah’a teşekkür etmeyi unutur ya da başına geleni bela gibi görüp Allah’ı bırakıp başka şeylere doğru gider. Başına gelenden dolayı haşa Allah’a kızgınlık duyar, şeytan da bu kızgınlığı körükleyip şükrü engeller. Şeytan nerede engelliyorsa orada dikkat etmek lazım. Mesela kolu kırılıyor öfkeleniyor, halbuki iyi bir hastaneye gidiyor, doktorlar şifasına vesile oluyor, akrabaları gelmiş arkadaşları seviyor sevineceği şükredeceği çok şey var ama bunları göremiyor. Zorluk anında şükretmeyi unutmak vicdan bozukluğudur. Kolaylıkta şükredip zorlukta ümitsizliğe kapılıp şükrü bırakmak çok ayıptır. Şükrü bırakma hatası insanların Allah ile aralarını açan dünyada nimet sahibi olmalarını engelleyen mühim bir hatadır. Alıntılar

Allah’a teşekkür etmek çok önemli bir vicdan alametidir. Bazen Allah insanlara imtihan olarak zorluklar verir. Bazı insanlar da bu zorlukla uğraşırken Allah’a teşekkür etmeyi unutur ya da başına geleni bela gibi görüp Allah’ı bırakıp başka şeylere doğru gider. Başına gelenden dolayı haşa Allah’a kızgınlık duyar, şeytan da bu kızgınlığı körükleyip şükrü engeller. Şeytan nerede engelliyorsa orada dikkat etmek lazım. Mesela kolu kırılıyor öfkeleniyor, halbuki iyi bir hastaneye gidiyor, doktorlar şifasına vesile oluyor, akrabaları gelmiş arkadaşları seviyor sevineceği şükredeceği çok şey var ama bunları göremiyor. Zorluk anında şükretmeyi unutmak vicdan bozukluğudur. Kolaylıkta şükredip zorlukta ümitsizliğe kapılıp şükrü bırakmak çok ayıptır. Şükrü bırakma hatası insanların Allah ile aralarını açan dünyada nimet sahibi olmalarını engelleyen mühim bir hatadır.

Allah’ın sanatı Allah’ı anlamak için çok güçlüdür. Kökü görülmeyen bir mandalina ağacının en üst dallarına kadar tüm yaprakları beslemesi, karanlık toprağın içinden vitamini suyu bulması, tek tek mandalina çekirdeklerini inşa etmesi muazzam bir sanattır. Sadece bunu gören insan hemen Allah’a yönelir. Bu kadar detaylı sanatı olan Allah’ı haşa önemsiz gibi görmek insanlar üzerindeki şeytanın etkisinden kaynaklanıyor. Yolun kenarındaki bir çiçek, kedi, müminler, münafıklar, kafirler, Allah dünyada her bir detayda binbir farklılık yaratıyor. Alıntılar

Allah’ın sanatı Allah’ı anlamak için çok güçlüdür. Kökü görülmeyen bir mandalina ağacının en üst dallarına kadar tüm yaprakları beslemesi, karanlık toprağın içinden vitamini suyu bulması, tek tek mandalina çekirdeklerini inşa etmesi muazzam bir sanattır. Sadece bunu gören insan hemen Allah’a yönelir. Bu kadar detaylı sanatı olan Allah’ı haşa önemsiz gibi görmek insanlar üzerindeki şeytanın etkisinden kaynaklanıyor. Yolun kenarındaki bir çiçek, kedi, müminler, münafıklar, kafirler, Allah dünyada her bir detayda binbir farklılık yaratıyor.

Deccal şeytanın bir yansımasıdır. Şeytanın bir insanı kaplaması sonucu meydana gelen Allah’ın özel yarattığı bir varlıktır. İyilik adına çıkıyor gibi yapar halbuki zalimdir, alçaktır. Dinsizliği savunur. Gaddar bir yapıya sahiptir, kan dökücüdür. Ona uyan münafıklar da kan dökücü ve acımasızdır, İslam’ı ve Müslümanları hedef alırlar. Alıntılar

Deccal şeytanın bir yansımasıdır. Şeytanın bir insanı kaplaması sonucu meydana gelen Allah’ın özel yarattığı bir varlıktır. İyilik adına çıkıyor gibi yapar halbuki zalimdir, alçaktır. Dinsizliği savunur. Gaddar bir yapıya sahiptir, kan dökücüdür. Ona uyan münafıklar da kan dökücü ve acımasızdır, İslam’ı ve Müslümanları hedef alırlar.

Dini yaşanmaz hale getiren şeytandır. Şeytanın iddiası insanların Allah’ın kıymetini bilmeyeceğidir. Bu iddiasını gerçekleştirebilmek için insanları dinden uzaklaştırmanın her yolunu deniyor. Darwinizm’le saldırdı, ilmen çökerttik. İngiliz Rumiliği ile saldırdı, gereken ilmi cevabı verdik. Bağnazlıkla saldırdı, Kuran ile geçersizliğini ispat ettik. Şeytanın bu oyunlarına karşı bu yüzyılda Müslümanlar zafer kazanacak. Bu yüzyılda şeytanın yenilmesine tüm dünya şahit olacak inşaAllah. Alıntılar

Dini yaşanmaz hale getiren şeytandır. Şeytanın iddiası insanların Allah’ın kıymetini bilmeyeceğidir. Bu iddiasını gerçekleştirebilmek için insanları dinden uzaklaştırmanın her yolunu deniyor. Darwinizm’le saldırdı, ilmen çökerttik. İngiliz Rumiliği ile saldırdı, gereken ilmi cevabı verdik. Bağnazlıkla saldırdı, Kuran ile geçersizliğini ispat ettik. Şeytanın bu oyunlarına karşı bu yüzyılda Müslümanlar zafer kazanacak. Bu yüzyılda şeytanın yenilmesine tüm dünya şahit olacak inşaAllah.

Dini zorlaştıran şeytandır. Kadın nefretini geliştiren de şeytandır. Bu oyunla hem kadınları dinsizliğe çekiyorlar, hem insanları dünyanın en güzel ahlaklı insanı olan Peygamber’den uzaklaştırıyorlar, hem de dine karşı olmalarına sebep oluyorlar. Alıntılar

Dini zorlaştıran şeytandır. Kadın nefretini geliştiren de şeytandır. Bu oyunla hem kadınları dinsizliğe çekiyorlar, hem insanları dünyanın en güzel ahlaklı insanı olan Peygamber’den uzaklaştırıyorlar, hem de dine karşı olmalarına sebep oluyorlar.

Dini zorlaştırmak, insanları dinden uzaklaştırmak, ibadetlerini yapmalarını engellemek için şeytanın yaptığı bir oyundur Alıntılar

Dini zorlaştırmak, insanları dinden uzaklaştırmak, ibadetlerini yapmalarını engellemek için şeytanın yaptığı bir oyundur

Dünya halkı çok mazlum, ama bir avuç eşkıya dünya halkını esir almış. Milleti mahveden, savaştıran, dehşet saçan, terör örgütlerini organize eden bir avuç şeytan ordusu var. Bunlar fikren etkisiz hale getirilse dünya bir anda cennete döner. Dünya halkı bir araya gelsin dünyaya kan kusturan bu sistemi el birliğiyle ilmen durduralım. Alıntılar

Dünya halkı çok mazlum, ama bir avuç eşkıya dünya halkını esir almış. Milleti mahveden, savaştıran, dehşet saçan, terör örgütlerini organize eden bir avuç şeytan ordusu var. Bunlar fikren etkisiz hale getirilse dünya bir anda cennete döner. Dünya halkı bir araya gelsin dünyaya kan kusturan bu sistemi el birliğiyle ilmen durduralım.

Dünyada kavga edilecek hiçbir konu yok. Şeytan insanı kavgaya teşvik ediyor. Her yerde savaş ve kan var. Dünya çapında silah fabrikası açmak yasaklansın. Fabrikalar sadece insanlara faydalı şeyler üretsinler. Filistinliler nur gibi tertemiz. İsrailliler tertemiz. Amansız bir savaş isteği, insan öldürmek dehşet vericidir. Şeytanı hemen mağlup etmek lazım. Kavgayı hemen durdurmak lazım. Barış Kuran’ın, Tevrat’ın ve İncil’in ruhunda var. Savaş için hiçbir sebep yok. Kudüs konusunda gerginlik devam ederse, Allah korusun tüm dünyayı yakan bir ateş oluşur. O yüzden bir an önce itidal, sevgi, kardeşlik esas olmalı. Alıntılar

Dünyada kavga edilecek hiçbir konu yok. Şeytan insanı kavgaya teşvik ediyor. Her yerde savaş ve kan var. Dünya çapında silah fabrikası açmak yasaklansın. Fabrikalar sadece insanlara faydalı şeyler üretsinler. Filistinliler nur gibi tertemiz. İsrailliler tertemiz. Amansız bir savaş isteği, insan öldürmek dehşet vericidir. Şeytanı hemen mağlup etmek lazım. Kavgayı hemen durdurmak lazım. Barış Kuran’ın, Tevrat’ın ve İncil’in ruhunda var. Savaş için hiçbir sebep yok. Kudüs konusunda gerginlik devam ederse, Allah korusun tüm dünyayı yakan bir ateş oluşur. O yüzden bir an önce itidal, sevgi, kardeşlik esas olmalı.

2023 ferahlık ve aydınlık olacak inşaAllah. 2071’lere kadar dünyayı imara devam edeceğiz, muhteşem güzellikler göreceğiz Allah’ın izniyle. İnsanlar ilk defa dünyayı böyle güzel görecekler. Tayyip Hocam da Allah’ın izniyle 2023’de bu milletin başında olacak. Alıntılar

2023 ferahlık ve aydınlık olacak inşaAllah. 2071’lere kadar dünyayı imara devam edeceğiz, muhteşem güzellikler göreceğiz Allah’ın izniyle. İnsanlar ilk defa dünyayı böyle güzel görecekler. Tayyip Hocam da Allah’ın izniyle 2023’de bu milletin başında olacak.

3-5-7-9 yıla İslam Birliği’nin gerçekleştiğini göreceğiz inşaAllah. Zor dönemlerden geçerken hiçbir kardeşimiz telaşa kapılmasın. Çok gayretli, şevkli, kararlı olmamız gerekir. Münafıklığa, dinsizliğe, küfre ilimle irfanla, hukukla kanunla cevap vermemiz gerekiyor. Alıntılar

3-5-7-9 yıla İslam Birliği’nin gerçekleştiğini göreceğiz inşaAllah. Zor dönemlerden geçerken hiçbir kardeşimiz telaşa kapılmasın. Çok gayretli, şevkli, kararlı olmamız gerekir. Münafıklığa, dinsizliğe, küfre ilimle irfanla, hukukla kanunla cevap vermemiz gerekiyor.

3-5-9 yıl içerisinde İstanbul inşaAllah çok güzelleşecek. Şu an nereye baksak beton yığınları ve sıkıntı veren bir yapılanma görüyoruz. İstanbul’un görünümü tamamen değişecek ve her yer iç açıcı olacak. Alıntılar

3-5-9 yıl içerisinde İstanbul inşaAllah çok güzelleşecek. Şu an nereye baksak beton yığınları ve sıkıntı veren bir yapılanma görüyoruz. İstanbul’un görünümü tamamen değişecek ve her yer iç açıcı olacak.

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur