-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Çok büyük alem bu, yani HAYRET EDECEK DÜZGÜNLÜKTE, JİLET GİBİ ATOMLAR. Bütün kainat böyle. Ve adamlara hiçbir şey olmuyor. On beş milyar yıldan beri adamın gazı, tuzu, hiçbir şeyi yok. Habire dönüyor. Cenab-ı Allah “dön” demiş, dönüyor. ENERJİ KAYNAĞININ NEREDEN GELDİĞİ BİLİNMİYOR, DÖNÜYOR DA DÖNÜYOR SÜREKLİ. ÜZERİNE VURUYORSUN, TINMIYOR; ATOM BOMBASI PATLATIYORSUN, YİNE TINMIYOR; BALYOZLA VURUYORSUN, YİNE DÖNÜYOR, HİÇ MUHATAP DAHİ OLMUYOR. ÇOK BÜYÜK OLAY BU.
Adnan Oktar
İLTİFAT GÜZEL, GÖNÜL ALMAK GÜZEL, SEVGİ GÜZEL. Ben iltifattan hoşlanırım. Bana iltifat edildiğinde hoşlanırım, başkasına iltifat ederim ben, sürekli gönül alırım. Güzel olanı çok överim ben, öyle ruhum tatmin oluyor, hoşuma gidiyor. Güzel olana doya doya bakmak isterim, ona sevgimi ifade ederim. Allah bizi öyle yaratmıştır, cennet de öyledir. İnşaAllah, kalp sevgiyle doludur. Allah sevgisiyle doludur, Allah öyle yaratır.
Adnan Oktar
MÜSLÜMANIN NUR AKAR YÜZÜNDEN; NUR, IŞIK GİBİ OLUR MÜSLÜMAN. Tavır, bakım, kalite, üslup, bunlarla insan güzel olur, etle kemikle üzünden nur akar, ışık saçılır, yanında olmaktan mutlu olursun, kalbine ferahlık ı hanım kardeşlerimiz de var, kendini beğenmiyor içine kapanıyor, içindeki nuru göremiyor. Halbuki o İMANIN NURUYLA HAREKET ETSE, AKLIYLA HAREKET ETSE, DÜNYALAR GÜZELİ OLUR. Güzel, temizliğiyle, bakımıyla, kalitesiyle, aklıyla, zekasıyla, dünya güzeli olur.
Adnan Oktar
Büyü yapanlar telkin kullanıyor, ısrarla telkin kullanıyorlar, tekrarlarla elde ediyorlar büyüyü. Belirli cümleleri tekrar ederek, belirli sözleri tekrar ederek elde ediyorlar. Belirli görüntülerin tekrarıyla o büyü elde edilmiş oluyorlar. Biz de ona karşılık NUR SİMALAR GÖSTEREREK, NURANİYET GÖSTEREREK, NUR İNSANLARI GÖSTEREREK, ONLARIN FEYZ IŞIĞIYLA, ONLARIN NURANİYETİYLE, DUASIYLA, O FİTNEYİ TEMİZLİYORUZ, O BELAYI TEMİZLİYORUZ.
Adnan Oktar