logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 10 Ekim 2017

avatar

Adnan Oktar

"Türkiye'nin bölünmesine imkan tanınması" gibi bir istek demokrasi değildir.
A9 TV; 10 Ekim 2017
1333
avatar

Adnan Oktar

İnsan Allah’a tam tabi olduğunda ve kendisini Allah’a bıraktığında morali çok iyi olur. Şirkten çok şiddetli kaçınıp, şirke karşı kendini güzel eğiten insanın moral bozulması olmaz. İnsanın hiç boşluk anı olmamalı, dikkati çok keskin olmalı.
A9 TV; 3 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Sevgi mucizevi bir güçtür. Arada kilometreler de olsa seven insanın sevgisini mutlaka hissedersin.
A9 TV; 1 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Dindar akıllı bir insanın etrafındakiler huzurludur. Din olmadığında insanlar kendilerini boşlukta hisseder. Kendini boşlukta hisseden insan çevresine güven veremez. Din insanın makul, akılcı, samimi, dürüst, sevgi dolu, canlı yaşamasını sağlar.
A9 TV; 30 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kadının en güzel süsü imanı ve imandan kaynaklanan aklıdır. Akıllı bir kadın tutkunun uçsuz bucaksız bir okyanusudur. Akıllı kadın muazzam bir etkileme gücüne sahiptir. Et kemik vesiledir, önemli olan ruhtur. Dolayısıyla kadının aklı çok önemlidir.
A9 TV; 5 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Her türlü manevi güzellik zorluklarla kazanılır. Sabır, cömertlik, şefkat, sevgi, merhamet hep zorluklarla kazanılan güzelliklerdir.
A9 TV; 21 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kendini beğenmeyen çirkin erkekler, güzel olmayan kadınlar, homoseksüeller, yetersiz olan erkekler veya görgüsü kültürü eksik olduğu için güzel kadına ulaşamayacağını düşünenlerin hepsi kadın güzelliğine ve dekolteye karşıdır. Bu oldukça geniş bir kesimdir ve bu zihniyet kadın özgürlüğünü ortadan kaldıran bir sistem oluşturmuştur. Kendisini bir konuda eksik gören kişi o konuda takıntılı olur ve kendisinin olmayanın kimsede de olmasını istemez.
A9 TV; 14 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Bir çok kişi hastalıkta, sevdiğini kaybettiğinde, iflas ettiğinde, zorlukla karşılaştığında imanını kaybeder. Samimi iman şüpheye direnir.
A9 TV; 11 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Vicdan kesintisiz devam eden vahyin adıdır. Allah her saniye mümine neyi yapması gerektiğini vahyeder. O vahye gönlü iyi bağlamak lazım. Duyulmayan görülmeyen vahiy olursa insan için kayıp olur. Hiçbir vahyi unutmamak göz ardı etmemek gerekiyor. Bu olursa o insan her şeyi kazanmış olur.
A9 TV; 22 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Sayın Devlet Bahçeli tarihe geçecek Türk büyüklerinden biridir. Aklı başında, mübarek bir insandır. Olaylara devlet aklıyla, rahmani bir akılla yaklaşıyor. Klasik duygusal siyasetçi kimliğinden uzak, dava adamı ve devlet adamı olarak meselelere baktığı için çok isabetli teşhislerde bulunuyor. Sayın Bahçeli fitneyi yerle bir eden fitneye nefes aldırmayan güçlü, güzel bir kişilik sergiliyor. Ülkücü siyaset özellikle bu dönemde Türkiye için hayati bir ihtiyaçtır. Devlet terbiyesi almış insanların devletin köşe başlarında görev alması devletin ve milletin bekası için elzemdir.
A9 TV; 9 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Sayın Bahçeli çok mübarek bir insan, gerçek bir dava adamı. Böyle bir liderin dizinin dibinden ayrılmaz insan. Allah böyle bir lider verdiği için sürekli şükretmek gerekir. Bugünkü grup konuşması da çok güzel, tarihi bir konuşma olmuş.
A9 TV; 16 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevgi insanların en doğal hakkıyken sevgiye şaşırıyorlar, sevgi lüks geliyor. Dünyada her yerde sevgi dışında bir şey yaşanmamalı. İnsanları oyuna getirdiler sevgiyi unutturdular. Normal olan insanların sevgi içinde yaşayıp sevgi içinde ölüp ahirette sevgiyi devam ettirmeleridir.
A9 TV; 28 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Hidayet Allah’a samimi iman etmektir. Allah’ın Hadi isminin tecelli etmesidir, o kişinin ruh sahibi olmasıdır.
A9 TV; 12 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

İnsan yaratılışının amacını bilmezse hayvan özellikleri göstermeye başlar. Egoistleşir. Mesela hayvan, eti alır bir köşeye kaçar yanına başka bir hayvan geldiğinde hırlamaya başlar. İnsanlar da Darwinist eğitimin etkisiyle bencilliğin makul olduğunu sanıyorlar. Birbirlerinden uzaklaşıyor, merhametsiz ve bencil oluyorlar.
A9 TV; 22 Ocak 2018
avatar

Adnan Oktar

Kürt kardeşlerimiz bizim canımız. Herkes Kürt kardeşlerimizi bağrına bassın. Parçalanma İslam alemine felaket getirir. Irak, Suriye, Türkiye bir ve bütün olarak kalacak, Deccaliyetin İslam alemi üzerindeki tüm oyunlarını bozacağız.
A9 TV; 26 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Şirk insanı delirtir hem manen hem madden çökertir. Saniye bile şirke düşmemek gerekir. İnsanların psikolojik dengesinin bozulmasının sebebi şirk ve romantizmdir. Şirke hiç düşmemek insana mutluluk getirir.
A9 TV; 20 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Benim tek amacım Allah’ın rızasıdır. Allah’ın beni sevmesini istiyorum. Allah’ın beni sevmesi için yaşıyorum. Allah’ın beni sevmesi bana yeter, o zaman tüm kainatı doya doya sever, sevgiyi muazzam yaşarsın. Müslüman Allah beni sever mi diye şüphe duymaz, Allah mümini sever. Müslüman Allah’ın sevgisini kaybetmekten korkarak, saygı dolu bir korku içinde yaşar.
A9 TV; 8 Aralık 2017
avatar

Adnan Oktar

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı çok güzel bir atılım oldu. Allah Tayyip Hocam’dan, Sayın Aliyev’den ve Sayın Kvirikaşvili’den razı olsun. Bunlar inşaAllah Türk İslam Birliği’nin ilk adımlarıdır. Bereketli ve hayırlı olsun.
A9 TV; 31 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’a karşı oyun oynayıp milletimizi de peşlerine takabileceklerini zannedenler yanılıyorlar. Tayyip Hocam’ın emek emek geliştirdiği sistem üzerine yerleşmeye çalışmak çirkindir. Entel özentisi, modernlik adı altında Darwinist İslamı savunan kişiler ortaya çıkıp Tayyip Hocam’a rakip olacaklarını, milleti etkileyebileceklerini sanıyorlar. Milletimiz böyle kişilere itibar etmez. Başarılı olamazlar. Milletimiz İngiliz derin devleti zihniyetini asla kabul etmez. Tayyip Hocam’ı kendilerince etkisiz hale getirmeye çalışanların çoğunda bu zihniyet var. Milletimiz sadece milli felsefeye sahip çıkar. Türkiye milli siyasetle lider olacak.
A9 TV; 21 Ekim 2017
avatar

Adnan Oktar

Tüm Müslümanların birbirini annesi, babası, kardeşi, eşi, çocuğu gibi koruyup kollayacağı velayet sisteminin hayata geçirilmesi gerekir. Sevgiye dayalı bu velayet sistemi olmadığı müddetçe dünya herkes için korku verici bir yer olur. Allah’a dayalı, Allah’a güvenen, herkesin birbirini ailesi olarak gördüğü bir sistem uygulandığında ise tüm dünya cennet gibi olur.
A9 TV; 4 Kasım 2017
avatar

Adnan Oktar

Kişilikli kadın muhteşem bir varlıktır. Dünyadaki en büyük nimettir. Kadının kişilikli olması için, kadının Allah’a keskin bir imanla inanması lazım. Egoist olmamalıdır. Sevdiğine vefalı ve sadık olmalıdır. Çok çok temiz olmalı, saygıya çok önem vermelidir. En önemlisi de derinlik ve tutkuya ruhunu teslim etmiş olması lazım. Allah kadınlara bu konuda muazzam bir yetenek vermiş. Kadın ve erkeğin anlaşabilmesi için ikisinin de Allah’a teslim olması, ikisinin de sevginin Allah’tan geldiğini bilmesi lazım. Kadın ve erkeğin kendini bırakmamasının sebebi genellikle iman zafiyeti, farkına varmadan şirkin içine girmektir. Bir insan gelecek korkusundan ve şirkten tamamen uzaklaşır, kendini Allah’a tam bırakırsa muhteşem bir ruh gücü kazanır.
A9 TV; 28 Aralık 2017
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
2023’ler Allah’ın izniyle münafıkların ilmen tam yenilgiye uğradığı günler olacak. Kanunla ilimle irfanla hukukla İngiliz derin devletinin Türkiye’deki tüm kahpelerinin çalışmalarını etkisiz hale getireceğiz. Alıntılar

2023’ler Allah’ın izniyle münafıkların ilmen tam yenilgiye uğradığı günler olacak. Kanunla ilimle irfanla hukukla İngiliz derin devletinin Türkiye’deki tüm kahpelerinin çalışmalarını etkisiz hale getireceğiz.

Afrin şehidimizin şehadeti mübarek olsun. Allah onu ve ailesini ne güzel bir şerefle onurlandırmış. Ne mutlu ona ne mutlu ailesine. Şehadeti kutlu olsun. Bu büyük fütuhatın ilk şehidi. Allah diğer aslanlarımızı muhafaza etsin, ordumuzu muzaffer kılsın. Biz her ülkenin toprak bütünlüğüne saygılıyız. Terör örgütü olan PKK ile mücadele var. Tayyip Hocam’ın kararlılığını ve azmini takdir ediyoruz. Gönlü çok müsterih olsun, milletçe onun yanındayız. Alıntılar

Afrin şehidimizin şehadeti mübarek olsun. Allah onu ve ailesini ne güzel bir şerefle onurlandırmış. Ne mutlu ona ne mutlu ailesine. Şehadeti kutlu olsun. Bu büyük fütuhatın ilk şehidi. Allah diğer aslanlarımızı muhafaza etsin, ordumuzu muzaffer kılsın. Biz her ülkenin toprak bütünlüğüne saygılıyız. Terör örgütü olan PKK ile mücadele var. Tayyip Hocam’ın kararlılığını ve azmini takdir ediyoruz. Gönlü çok müsterih olsun, milletçe onun yanındayız.

Aklı zayıf, görgüsüz, basit bazı insanlarda Kürt deyince aklına PKK geliyor. Bu onların ahmaklığından ve cahilliğindendir. Kürt, Türk, Çerkez, Laz hepsi Türkiye’nin ana unsurlarıdır. Hepimiz birbirimize karışmış durumdayız. Hepimiz Hz. Adem’in evladıyız. Irk temelli yaklaşım Kuran’a uygun değildir. Kürt canlarımızı kendince küçük gören zihniyettekilerin ahlaksızlığını hiç kaale almaya gerek yok. İslam’da Kürtlerin ayrı bir yeri vardır. Büyük müceddidler, müçtehidlerin büyük kısmı Kürt’tür. Benim Üstadım Kürt’tür. Medreselerin kalesi Kürt canlarımızın olduğu topraklardır. Kürtler çok dindar ve efendi oldukları için Deccaliyet onları birinci derece olarak gördü ve hedef edindi. Dinsiz imansız PKK’yı onlara musallat etti. Ama Kürtler aslan gibi dimdik ayakta, dindar ve güçlüler maşaAllah. Alıntılar

Aklı zayıf, görgüsüz, basit bazı insanlarda Kürt deyince aklına PKK geliyor. Bu onların ahmaklığından ve cahilliğindendir. Kürt, Türk, Çerkez, Laz hepsi Türkiye’nin ana unsurlarıdır. Hepimiz birbirimize karışmış durumdayız. Hepimiz Hz. Adem’in evladıyız. Irk temelli yaklaşım Kuran’a uygun değildir. Kürt canlarımızı kendince küçük gören zihniyettekilerin ahlaksızlığını hiç kaale almaya gerek yok. İslam’da Kürtlerin ayrı bir yeri vardır. Büyük müceddidler, müçtehidlerin büyük kısmı Kürt’tür. Benim Üstadım Kürt’tür. Medreselerin kalesi Kürt canlarımızın olduğu topraklardır. Kürtler çok dindar ve efendi oldukları için Deccaliyet onları birinci derece olarak gördü ve hedef edindi. Dinsiz imansız PKK’yı onlara musallat etti. Ama Kürtler aslan gibi dimdik ayakta, dindar ve güçlüler maşaAllah.

Amerikan halkına PKK’nın ideolojisini ve yapısını iyi anlatmak gerekir. Amerikan halkının büyük çoğunlığu PKK’nın komünist, dinsiz, ateist bir örgüt olduğunu bilmiyor. Halka ulaşıp bu gerçeği kapsamlı anlatmak önemlidir. Türkiye bir an önce Suriye, Rusya, İran ile ittifak edip PKK’ya karşı bu ülkelerle ortak hareket etmesi gerekir. Alıntılar

Amerikan halkına PKK’nın ideolojisini ve yapısını iyi anlatmak gerekir. Amerikan halkının büyük çoğunlığu PKK’nın komünist, dinsiz, ateist bir örgüt olduğunu bilmiyor. Halka ulaşıp bu gerçeği kapsamlı anlatmak önemlidir. Türkiye bir an önce Suriye, Rusya, İran ile ittifak edip PKK’ya karşı bu ülkelerle ortak hareket etmesi gerekir.

Anadolu Mevleviliği dindar, 5 vakit namazını kılan, tevazuya ve sevgiye dayanan bir anlayıştır. Bizim eleştirimiz İngiliz Mevleviliğine yöneliktir. İngiliz Mevleviliği küfrü meşrulaştıran, haram olan şarabı helal gösteren, homoseksüelliği savunan bir anlayıştır. Anadolu Mevleviliğini kabul eden biri, İngiliz Mevleviliğini asla kabul etmez, hiçbir Müslüman bunların hiçbirini savunamaz, savunursa küfre düşmüş olur. İngiliz Mevleviliği İslam’ı ortadan kaldırmak için ortaya çıkarılmış bir felsefedir. Alıntılar

Anadolu Mevleviliği dindar, 5 vakit namazını kılan, tevazuya ve sevgiye dayanan bir anlayıştır. Bizim eleştirimiz İngiliz Mevleviliğine yöneliktir. İngiliz Mevleviliği küfrü meşrulaştıran, haram olan şarabı helal gösteren, homoseksüelliği savunan bir anlayıştır. Anadolu Mevleviliğini kabul eden biri, İngiliz Mevleviliğini asla kabul etmez, hiçbir Müslüman bunların hiçbirini savunamaz, savunursa küfre düşmüş olur. İngiliz Mevleviliği İslam’ı ortadan kaldırmak için ortaya çıkarılmış bir felsefedir.

Anti demokratik yollarla İran’ı yıkmaya kalkışan İngiliz derin devletine kanunla hukukla müsaade etmeyiz. Herkes fikrini ifade eder, Hükümetleri eleştirir. Ama Devleti milleti anti demokratik yoldan yıkmaya kalkana seyirci kalınmaz. İngiliz derin devletinin talimatıyla İran’ı yıkmaya kalkışanın başına dünyayı ilimle kanunla yıkarız. İran ve Türkiye kadim dost olan iki ülkedir. Birbirini her koşulda savunur ve destekler. İran’ın yanındayız, hep yanında olacağız inşaAllah. Alıntılar

Anti demokratik yollarla İran’ı yıkmaya kalkışan İngiliz derin devletine kanunla hukukla müsaade etmeyiz. Herkes fikrini ifade eder, Hükümetleri eleştirir. Ama Devleti milleti anti demokratik yoldan yıkmaya kalkana seyirci kalınmaz. İngiliz derin devletinin talimatıyla İran’ı yıkmaya kalkışanın başına dünyayı ilimle kanunla yıkarız. İran ve Türkiye kadim dost olan iki ülkedir. Birbirini her koşulda savunur ve destekler. İran’ın yanındayız, hep yanında olacağız inşaAllah.

Arap Türk kardeştir, Arap Türk dosttur. Biz Arapları seviyoruz, onlar bizim canımız. Zamanında İngiliz derin devletiyle kim iş birliği yaptıysa o ahlaksızlık yapmıştır. Suçun şahsiliği prensibi vardır. Eski nesillerin yaptığından tüm Araplar sorumlu tutulmaz. Biz Araplarla her zaman kardeş olacağız, birlik olacağız. Bizim için tüm ırklar değerlidir. Hükümetin Araplarla dostluk politikası doğru, işbirliği yapmamız, ittifak etmemiz doğru. Araplarla Türklerin arasının açılması İngiliz derin devletinin oyunudur. Kimse bu oyuna gelmemeli. Alıntılar

Arap Türk kardeştir, Arap Türk dosttur. Biz Arapları seviyoruz, onlar bizim canımız. Zamanında İngiliz derin devletiyle kim iş birliği yaptıysa o ahlaksızlık yapmıştır. Suçun şahsiliği prensibi vardır. Eski nesillerin yaptığından tüm Araplar sorumlu tutulmaz. Biz Araplarla her zaman kardeş olacağız, birlik olacağız. Bizim için tüm ırklar değerlidir. Hükümetin Araplarla dostluk politikası doğru, işbirliği yapmamız, ittifak etmemiz doğru. Araplarla Türklerin arasının açılması İngiliz derin devletinin oyunudur. Kimse bu oyuna gelmemeli.

Azerbaycan’ın, Ermenistan’ın, İran’ın, Rusya’nın kapılarını açalım, blok bir dostluk paktı oluşturalım. İngiliz derin devletinin iddiası; “insanlar birbirini sevmez, sürekli kavga isterler, onları parça parça birbirlerinden ayırmak gerekir.” Biz sevgi ve dostlukla bir araya gelerek, kardeşçe güzellik içinde yaşayarak bu oyunu tamamen bozalım. Alıntılar

Azerbaycan’ın, Ermenistan’ın, İran’ın, Rusya’nın kapılarını açalım, blok bir dostluk paktı oluşturalım. İngiliz derin devletinin iddiası; “insanlar birbirini sevmez, sürekli kavga isterler, onları parça parça birbirlerinden ayırmak gerekir.” Biz sevgi ve dostlukla bir araya gelerek, kardeşçe güzellik içinde yaşayarak bu oyunu tamamen bozalım.

Barzani’nin akıllı, aydın, dinamik, Darwinizme materyalizme karşı bilinçli, aksiyon ve inanç sahibi bir gençlik yetiştirmesi gerekir. Bilinçli, imanlı gençlik yapısı olmadan PKK’ya karşı başarılı olması çok zor olur. Alıntılar

Barzani’nin akıllı, aydın, dinamik, Darwinizme materyalizme karşı bilinçli, aksiyon ve inanç sahibi bir gençlik yetiştirmesi gerekir. Bilinçli, imanlı gençlik yapısı olmadan PKK’ya karşı başarılı olması çok zor olur.

Barzani’nin şuurlu, idealist yetişmiş bir destekçi kitlesi yok. Bu yüzden ufak bir adımında PKK tarafından kolaylıkla ezilebilir.  Barzani küçülmeyi değil büyümeyi esas alsın, bu da İslam aleminin birleşmesi, İslam Birliği’nin kurulmasıyla olur. Parçalanmak kolay yutulmak anlamına gelir. Alıntılar

Barzani’nin şuurlu, idealist yetişmiş bir destekçi kitlesi yok. Bu yüzden ufak bir adımında PKK tarafından kolaylıkla ezilebilir. Barzani küçülmeyi değil büyümeyi esas alsın, bu da İslam aleminin birleşmesi, İslam Birliği’nin kurulmasıyla olur. Parçalanmak kolay yutulmak anlamına gelir.

Barzani’yi bir tuzağın içine çekildiğine dair defalarca uyardık. Her yönüyle konuyu açıkladık, ama yanlış kararda ısrar etti. Türk Hükümeti’nin politikası doğru. Suriye, Irak, Türkiye, İran birleşsin bölgeden PKK tamamen silinsin. Bölgedeki tüm halklar çok rahat ederler. Alıntılar

Barzani’yi bir tuzağın içine çekildiğine dair defalarca uyardık. Her yönüyle konuyu açıkladık, ama yanlış kararda ısrar etti. Türk Hükümeti’nin politikası doğru. Suriye, Irak, Türkiye, İran birleşsin bölgeden PKK tamamen silinsin. Bölgedeki tüm halklar çok rahat ederler.

Barzani’yi referandumdan önce defalarca uyardık. İngiliz derin devletinin sözüne güvenme dedik. Bölge halklarını birbirine kırdırmak için oyun var dedik. Sözümüzü dinlemedi. Alıntılar

Barzani’yi referandumdan önce defalarca uyardık. İngiliz derin devletinin sözüne güvenme dedik. Bölge halklarını birbirine kırdırmak için oyun var dedik. Sözümüzü dinlemedi.

Demokratik gösteriye, hak talebine herkes saygı duyar. Ama İran’ı parçalamaya, yıkmaya yeltenen olursa buna kanunla hukukla müsaade etmeyiz. İngiliz derin devleti bölge ülkelerini tek tek parçalamak istiyor. İran’ın korunması için Türkiye ve Rusya garantör olsun. İran’ın yalnız olmadığını Tayyip Hocam da çok güçlü vurgulasın. Putin’le görüşsünler, İran’ın parçalanmasına müsaade edilmeyeceğini açıklasınlar. Alıntılar

Demokratik gösteriye, hak talebine herkes saygı duyar. Ama İran’ı parçalamaya, yıkmaya yeltenen olursa buna kanunla hukukla müsaade etmeyiz. İngiliz derin devleti bölge ülkelerini tek tek parçalamak istiyor. İran’ın korunması için Türkiye ve Rusya garantör olsun. İran’ın yalnız olmadığını Tayyip Hocam da çok güçlü vurgulasın. Putin’le görüşsünler, İran’ın parçalanmasına müsaade edilmeyeceğini açıklasınlar.

İyi insanlar birbirlerine bütün güçleriyle destek versinler. Sevgiyi, iyiliği, özgürlüğü, sanatı, kaliteyi, nezaketi, kadınların huzurlu yaşamasını isteyen herkes ittifak etsin. Savaşlara karşı, kan dökülmesini istemeyen, herkesin birbirine kardeşçe yaklaşmasını isteyen, bilimin sanatın demokrasinin nimetlerinden azami faydalanmak isteyen ruh halis Kuran ruhudur. Gençlerin yapması gereken birbirleriyle iyilikte ittifak etmektir. Alıntılar

İyi insanlar birbirlerine bütün güçleriyle destek versinler. Sevgiyi, iyiliği, özgürlüğü, sanatı, kaliteyi, nezaketi, kadınların huzurlu yaşamasını isteyen herkes ittifak etsin. Savaşlara karşı, kan dökülmesini istemeyen, herkesin birbirine kardeşçe yaklaşmasını isteyen, bilimin sanatın demokrasinin nimetlerinden azami faydalanmak isteyen ruh halis Kuran ruhudur. Gençlerin yapması gereken birbirleriyle iyilikte ittifak etmektir.

Kuran Müslümanlığı insanın aklının alabileceği en mükemmel hayattır. Özgürlük, demokrasi, huzur, sevinç, kalite, huzur, hayır, bereket, zenginlik, ferahlık ne istiyorsan Kuran Müslümanlığı en güzel haliyle insana sunar. Alıntılar

Kuran Müslümanlığı insanın aklının alabileceği en mükemmel hayattır. Özgürlük, demokrasi, huzur, sevinç, kalite, huzur, hayır, bereket, zenginlik, ferahlık ne istiyorsan Kuran Müslümanlığı en güzel haliyle insana sunar.

Türkiye'ye şu anda ciddi bir saldırı var, Devletimiz de kendini koruyor. Demokrasiyi de özenle uygulamaya gayret ediyor. Alıntılar

Türkiye'ye şu anda ciddi bir saldırı var, Devletimiz de kendini koruyor. Demokrasiyi de özenle uygulamaya gayret ediyor.

Demokrasinin hem yerleşmesi, hem ileri götürülmesi için parlamenter rejimin daha elverişli olan bir sistem olduğunu bütün siyasetçiler, bütün profesörler söylüyorlar. Fiilen de bu görülüyor zaten. Alıntılar

Demokrasinin hem yerleşmesi, hem ileri götürülmesi için parlamenter rejimin daha elverişli olan bir sistem olduğunu bütün siyasetçiler, bütün profesörler söylüyorlar. Fiilen de bu görülüyor zaten.

Bizim iyi yönümüz muhafazakar kesim ile laik kesimi uzlaştıran bir anlayışımız olmasıdır. İki kesim arasında bağlantı olmaması, toplumu bölmek ayrıştırmak isteyenler tarafından kullanılabiliyor. Geçmişte bunun bir çok örneği yaşandı. Bir daha benzer olayların yaşanmaması için bizim faaliyetlerimiz, çalışmalarımız çok önemli. İki kesim de bu vatanın insanı, iki kesim de değerli. Katı bir anlayış olduğunda muhafazakar kesimin sahillerde yaşayan halka, laiklere ulaşması mümkün olmuyor. İki taraf da kendi içinde yaşıyor. Biz Kuran’ın demokrasi, laiklik ve özgürlüğü getirdiğini anlattığımızda iki tarafın da ön yargılarını ortadan kaldırmış oluyoruz. Ama bazı bağnazlar toplumu bölme konusunda kararlı gibi görünüyor, biz de bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Kardeşce birlikte sevgiyle yaşayacağız inşaAllah. Alıntılar

Bizim iyi yönümüz muhafazakar kesim ile laik kesimi uzlaştıran bir anlayışımız olmasıdır. İki kesim arasında bağlantı olmaması, toplumu bölmek ayrıştırmak isteyenler tarafından kullanılabiliyor. Geçmişte bunun bir çok örneği yaşandı. Bir daha benzer olayların yaşanmaması için bizim faaliyetlerimiz, çalışmalarımız çok önemli. İki kesim de bu vatanın insanı, iki kesim de değerli. Katı bir anlayış olduğunda muhafazakar kesimin sahillerde yaşayan halka, laiklere ulaşması mümkün olmuyor. İki taraf da kendi içinde yaşıyor. Biz Kuran’ın demokrasi, laiklik ve özgürlüğü getirdiğini anlattığımızda iki tarafın da ön yargılarını ortadan kaldırmış oluyoruz. Ama bazı bağnazlar toplumu bölme konusunda kararlı gibi görünüyor, biz de bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Kardeşce birlikte sevgiyle yaşayacağız inşaAllah.

Müslümanları parçalamaya çalışanlara itibar etmesinler. MÜSLÜMANLARIN BÖLÜNMESİ HARAMDIR. Allah Kuran'da tek bir mümin topluluğundan bahsediyor. Alıntılar

Müslümanları parçalamaya çalışanlara itibar etmesinler. MÜSLÜMANLARIN BÖLÜNMESİ HARAMDIR. Allah Kuran'da tek bir mümin topluluğundan bahsediyor.

Bölünmüş parçalanmış ittifak olmaz. İttifak “teklik” demektir. Hz. Mehdi (as), Müslümanlar'ın bölünmüşlüğünü ortadan kaldıracaktır. Aynı Peygamberimiz (s.a.v)’in zamanındaki hale getirecektir. Alıntılar

Bölünmüş parçalanmış ittifak olmaz. İttifak “teklik” demektir. Hz. Mehdi (as), Müslümanlar'ın bölünmüşlüğünü ortadan kaldıracaktır. Aynı Peygamberimiz (s.a.v)’in zamanındaki hale getirecektir.

Peygamberimiz (s.a.v) zamanında dini yayma arzusu vardı. Peygamberimiz (s.a.v)’in etrafında toparlanma, orada kilitlenme ve birleşme esaslı bir konuydu. Şu an bazı kişiler, Müslümanların bölünmüşlüğünü son derece makul görüyorlar. Öyle olunca da bir bereketsizlik, bir takatsizlik oluşuyor. Alıntılar

Peygamberimiz (s.a.v) zamanında dini yayma arzusu vardı. Peygamberimiz (s.a.v)’in etrafında toparlanma, orada kilitlenme ve birleşme esaslı bir konuydu. Şu an bazı kişiler, Müslümanların bölünmüşlüğünü son derece makul görüyorlar. Öyle olunca da bir bereketsizlik, bir takatsizlik oluşuyor.

Türkiye'yi bölmeye yeltenmek İslam Birliği'ne engel olmak demektir. Buna yeltenen olursa dünyada taş taş üstünde kalmaz. Alıntılar

Türkiye'yi bölmeye yeltenmek İslam Birliği'ne engel olmak demektir. Buna yeltenen olursa dünyada taş taş üstünde kalmaz.

Anayasayı bölünmenin bütün kapılarına kapalı hale getirelim. En küçük bir yerde dahi açık kalmasın. Alıntılar

Anayasayı bölünmenin bütün kapılarına kapalı hale getirelim. En küçük bir yerde dahi açık kalmasın.

Bazıları, "Osmanlı'nın dağılması devam ediyor, bu bir süreç" diyorlar. Türkiye'ye bir müdahale yapılmasını asla kabul etmeyiz. Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Ege, Marmara sırada" diyorlar, Türkleri de İç Anadolu'ya hapsetmek istiyorlar, buna izin vermeyiz. Alıntılar

Bazıları, "Osmanlı'nın dağılması devam ediyor, bu bir süreç" diyorlar. Türkiye'ye bir müdahale yapılmasını asla kabul etmeyiz. Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Ege, Marmara sırada" diyorlar, Türkleri de İç Anadolu'ya hapsetmek istiyorlar, buna izin vermeyiz.

2023 ferahlık ve aydınlık olacak inşaAllah. 2071’lere kadar dünyayı imara devam edeceğiz, muhteşem güzellikler göreceğiz Allah’ın izniyle. İnsanlar ilk defa dünyayı böyle güzel görecekler. Tayyip Hocam da Allah’ın izniyle 2023’de bu milletin başında olacak. Alıntılar

2023 ferahlık ve aydınlık olacak inşaAllah. 2071’lere kadar dünyayı imara devam edeceğiz, muhteşem güzellikler göreceğiz Allah’ın izniyle. İnsanlar ilk defa dünyayı böyle güzel görecekler. Tayyip Hocam da Allah’ın izniyle 2023’de bu milletin başında olacak.

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur