logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 28 Mart 2018

avatar

Adnan Oktar

Türkiye’nin Rusya ile dostluğu ve işbirliği çok önemlidir. Türkiye ve İran, Rusya’ya tam anlamıyla sahip çıkarsa İngiliz derin devletinin tüm oyunları boşa çıkarılmış olur.
A9 TV; 28 Mart 2018
611
avatar

Adnan Oktar

Kadınlara kişilikli olmak çok yakışıyor. Bir çok insanın yüzünde maske var, maskeyle yaşamak insanın derinliğini elinden alır.
A9 TV; 28 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Eleştirilmek mümin için çok büyük nimettir. Allah karşındaki kişinin vicdanına sana doğruyu söylemeyi ilham ediyor. Ne güzel. Mümin için çok büyük nimet, “Allah razı olsun” diyeceksin, dinleyeceksin. Eleştirinin her saniyesini, her anını çok iyi değerlendirmek gerekir. Eleştiriye darılmak olmaz.
A9 TV; 28 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Sevdiğimiz birini sonsuz evvelde ve sonsuz sonrada da sevmiş oluyoruz. Allah ile doğrudan bağlantıda, Allah’ın büyüklüğünün iyi bilinmesi durumunda sonsuz sevgi başlamış olur. Yeter ki samimi olunsun, yeter ki Allah’ın büyüklüğü unutulmasın.
A9 TV; 27 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam, FETÖ’yü tarihe gömen insandır. Aksi yönde ithamda bulunanlara cevap dahi vermeye gerek yoktur. Tayyip Hocam, FETÖ ile yaptığı mücadeleyle tarihe geçmiş bir liderdir.
A9 TV; 27 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehitlerimizin ardından üzüntüyle ağlamak onları rencide eder. Bizim yiğitlerimiz “düğüne gidiyoruz” diyerek şehadete gidiyorlar. Şehadetleri mübarek olsun. Yiğit şehitlerimizin yiğit ailelerinin kararlı, metanetli, cesaret dolu konuşmaları tüm milletimize örnek oluyor. Bu güzel konuşmalar sürekli medyada gündemde olmalı.
A9 TV; 27 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Gürbüz, sağlıklı, pırıl pırıl İslam’ı bataklıkta arıyorlar. Hurafe, şiddet ve nefret kokan bu bataklıkla İslam’ın hiç bir bağlantısı yok. Kuran ve Kuran’a uygun sünnet dışındaki anlayış Müslümanlara sadece felaket getiriyor. Bu felaketin milletimiz ve Devletimiz asla kabullenmez. Türkiye modern, aydın, dindar ve kaliteli bir ülkedir.
A9 TV; 26 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın varlığı sevgidir. Tüm kainatın yaratılmasının tek amacı sevgidir. Sevgi her şeyi çözer. Sonsuz mutluluktur. Dünyadaki en büyük zevk sevgidir. Şeytan ise dünyanın en büyük acısı olan nefrete insanları çekmeye çalışır.
A9 TV; 26 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir beldede aklı başında bir insan olduğunda ayna sistemi devreye girer ve zincirleme herkesi olumlu etkiler. Bir kişinin samimi imanı tüm toplumun güzel ahlakına vesile olur.
A9 TV; 26 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ın büyüklüğünü anlayan ve samimi olan insan metafizik bir varlığa dönüşür. Tüm dünya onun hizmetinde olur. İstediği her şeyi Allah için isteyene Allah her şeyi açar. Mümin kendisi için bir şey istemez, bu müminin asla içine düşmek istemeyeceği bir felakettir.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Her zorluk, her çile aşkı öğrenmek demektir. Bela gibi görünen her olay mümin için nimettir. Her bela mümine hayırdır. Bela gelip de sevgiyi öğrenmemek diye bir şey yoktur. Belaya uğrayanlar sevgiyi coşkuyla yaşarlar, sevgiyi çok güzel öğrenirler.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın Allah yolunu açmış, muazzam bir vizyonla ilerliyor maşaAllah. Allah’ın izniyle İttihadı İslam’ın kurulmasına vesile olacak.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Biz zulüm istemiyoruz. Biz Kürt canlarımızın saygı ve değer görerek, dinlerine namuslarına halel gelmeden, huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Komünist bir rejim altında ezilmelerine müsaade etmeyiz. Kürt annelerimizin, bacılarımızın komünist, dinsiz, Allah’sız bir rejim altında ezilmelerine müsaade etmeyiz. PKK sevilmediğini ve istenmediğini artık anlasın. Rahat bıraksın Kürtleri. Kürtler komünist diktanın baskısı altında değil, kendi tercihleriyle özgürce nasıl istiyorlarsa yaşasınlar.
A9 TV; 25 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Aklın, Allah’a bağlanmanın, cennetin her şeyi anahtarı samimiyettir. Allah sadece samimi olanların kurtulacağını bildirmiştir. Samimiyetin kendine has özel bir lezzeti vardır. Samimiyette vücut çok büyük ferahlık duyar, konuşamıyorsa konuşur hale gelir, güzel cümleler kurar hale gelir. Herhangi bir kasılma varsa tamamen ortadan kalkar.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam’ın Kuran’ın yeterliliği konusunda yaptığı açıklamaya tüm kadınların sahip çıkması önemlidir. Kadınlar aleyhindeki hurafeleri tamamen ortadan kaldıran bir tutum sergiledi Tayyip Hocam. Tüm kadın sanatçıların, siyasilerin, akademisyenlerin, yazarların ve diğerlerinin Tayyip Hocam’a destek vermeleri çok güzel olur.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah sevgiyi sever. Samimiyet sevgi içindir. Kuran’ın bütün hükümlerini yerine getiren insan samimi yani sevgiyi bilen insandır. Sevgiyi iyi bilen insan takva sahibidir. Allah Kendisi’nin sonsuza açılan bir sevgiyle sevilmesini ister. Kendisi de sonsuza açılan bir sevgiyle sever.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Dünyaya ilk geldiğimizde insan ilk başta şuurlu bir değerlendirme yapamıyor. Okul bitirilir, üniversiteye gidilir, evlenilir, herkes hayat mücadelesi içinde yaşamaya çalışır diye biliyor büyük çoğunluk. Ama dikkatlice baktığımızda her şeyin beynimizin içinde yaratıldığını ve dışarıda maddenin sadece gölge varlık olarak olduğunu görüyoruz. Tek bir saate, tek bir bardağa baktığımızda Allah’ın varlığını açıkça görüyoruz. Allah’ın varlığını görür görmez, tek bir atomun yapısında muhteşem bir Akıl ve düzen olduğunu da görüyoruz. 15 milyar yıldır hareket eden atomlar bir kez bile birbirine çarpmıyor. Bir elektronun içindeki alemi düşünün. Allah’ın büyüklüğü muazzam. Bu muazzam büyüklük karşısında okul bitirmek, iş sahibi olmak vs hayatın tek amacı olamaz. Ve hayatının tek amacı Allah olan insan için hayatının her detayı mükemmeldir, yağ gibi akar.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

PKK Kürt canlarımıza çok büyük zulüm yaptı. Belli ki dindar insanlar Kürtler. Böyle dindar insanları zorla komünist, dinsiz yapmaya çalışmak çok büyük bir zulümdür. Kürt canlarımızı PKK’nın zulmüne asla terk etmeyeceğiz.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Bir genç kızın karşısındakini sevebilmesi için o kişinin Allah’a imanını, bencil olmadığını, diğergam olduğunu görmesi gerekir. Karşısındakinin güzel ahlakını gören bir genç kız o kişiyi doğal olarak candan sever.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle ve sevgiyle anıyoruz. Tam veli ahlaklı bir insandı. Sürekli sevgiyi, dostluğu, kardeşliği ön plana alırdı. Suikastının mutlaka aydınlatılmasını bekliyoruz.
A9 TV; 24 Mart 2018
avatar

Adnan Oktar

Allah’ı çok seversek Allah’ın bize olan ilhamını hemen görür, anlarız. Allah ayette “Eğer Benden korkarsanız size iyiyi kötüden ayırt edecek anlayış veririm” diyor. Allah’ı çok seven insanın üzerinde şeytanın bir etkisi olmaz.
A9 TV; 23 Mart 2018
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
İran, Türkiye ve Rusya ittifakı çok önemli. Bu ittifaka Suudi Arabistan’ı da dahil edelim inşaAllah. İran’ın daha modernleşmesini sağlayalım. Ortadoğu’da barış ve huzur hakim olsun. Alıntılar
Dünya çok geniş, tüm insanlar hep birlikte huzur içinde yaşayabiliriz. İsrail, İran, Irak, Suriye hepsi gepgeniş topraklar. Gelin bu topraklarda bir arada kardeşçe yaşayalım. Paylaşamadığınız nedir? Gelin birlikte barış içinde yaşayalım. Alıntılar
İslam ülkeleri aciliyetli olarak toplansınlar. Suriye ve Ortadoğu’da akan kanın durması için bir araya gelinsin. Bu toplantıya Rusya ve Amerika da davet edilsin. Çok üst düzey bir toplantı olmasına gerek yok. Alıntılar
Suriye’de savaşın yeniden alevlenmemesi için İslam alemi ve ilgili ülkeler bir araya gelsin, konuşup bir çözüm üretilsin. Türkiye, İran ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’de rejim değişsin. Yine bu ülkelerin garantörlüğünde seçim yapılsın. Halkın ülkesine dönebileceği bir ortam oluşmaya başlasın. Daha fazla kan akmaması için Türkiye olarak tüm gayreti gösterelim. Alıntılar
Baskı insanı şirke ve Allah korusun münafıklığa iter. Din özgürlük içinde yaşanır. Dayatmayla din yaşanmaz. Zorla insanın başını örtmesi, müzik dinlemesini yasaklamak vs İran’a yakışmıyor. İran’ın dindar olması güzel ama dindar olmak insanlara baskı getirmek olmamalıdır. İsteyen istediği gibi yaşasın. Alıntılar
Amerikan dolarını kullanmayalım. Kendi paramızla iç ve dış ticaret yapalım. Rusya, İran ve Türkiye tam ittifak etsin. Alıntılar
Amerikan halkına PKK’nın ideolojisini ve yapısını iyi anlatmak gerekir. Amerikan halkının büyük çoğunlığu PKK’nın komünist, dinsiz, ateist bir örgüt olduğunu bilmiyor. Halka ulaşıp bu gerçeği kapsamlı anlatmak önemlidir. Türkiye bir an önce Suriye, Rusya, İran ile ittifak edip PKK’ya karşı bu ülkelerle ortak hareket etmesi gerekir. Alıntılar
Azerbaycan’ın, Ermenistan’ın, İran’ın, Rusya’nın kapılarını açalım, blok bir dostluk paktı oluşturalım. İngiliz derin devletinin iddiası; “insanlar birbirini sevmez, sürekli kavga isterler, onları parça parça birbirlerinden ayırmak gerekir.” Biz sevgi ve dostlukla bir araya gelerek, kardeşçe güzellik içinde yaşayarak bu oyunu tamamen bozalım. Alıntılar
İran göstericilere sert karşılık vermekten kaçınsın. Rusya ve Türkiye, İran’a desteğini güçlü tutarsa bu da caydırıcı ve etkili bir yöntem olur. Rusya ve Türkiye “İran dost ülkedir, destek için her an hazırda bekliyoruz” derse kargaşa çıkaranlar üzerinde caydırıcı etki yapar. Alıntılar
İran, Türkiye ve Rusya’nın ittifak etmesi uzun süredir gündeme getirdiğimiz bir konu. Bu ittifak İngiliz derin devletinin bölgedeki tüm planlarını bozacaktır. Alıntılar
İran’ı parçalamaya yönelik her hareket İngiliz derin devletinin Ortadoğu’yu karıştırmak için uyguladığı planın bir parçasıdır. Halkın demokratik protesto hakkı vardır. Ancak anti demokratik yöntemlerle İran’a yönelik bir oyun oynanmasına ilimle irfanla müsaade etmeyiz. Hiçbir komşu ülkemizde oyun oynanmasını istemiyoruz. Türkiye, Rusya, İran ittifakı tüm bölgenin güvenliği için çok önemli. Alıntılar
Türkiye öncelik olarak mutlaka Suriye Devletinin bütünlüğünü sağlamalı. Meşru legal devletin tam oluşturulması ve Suriye’nin bölünmesinin tam anlamıyla engellenmesi gerekir. Özgür Suriye Ordusu, Suriye ordusu ile iş birliği yapıp PKK ve tüm terör örgütleri bölgeden kazımalı. Türkiye, İran, Suriye ve Rusya ittifak ederek bölgenin daha fazla parçalanmasını mutlaka engellemeli. Alıntılar
Türkiye-Rusya dostluğu dünya barışı için çok önemli. Dünyanın çektiği ızdırabı sona erdirmekte en hayati adım Rusya, İran, Türkiye’nin ittifak etmesidir. O zaman bölgede İngiliz derin devleti hiçbir eylem yapamaz. Alıntılar
HİÇBİR DEVLETİN YIKILMASINI İSTEMEYİZ. HİÇBİR MİLLETİN YOK OLMASINI İSTEMEYİZ. Bunu istemek çok anormal bir hareket olur. Onlar için hidayet, güzellik, zenginlik, bereket, bolluk istiyoruz. Bu Rusya için de geçerlidir, Çin için de. Türk İslam Birliği bunu sağlayacaktır. Alıntılar
İran ile Türkiye'nin ittifak etmesi demek tüm bölgenin kurtulması demektir. Rusya'nın desteğini almak çok doğru bir siyasettir. Alıntılar
Türkiye'nin dış politikasındaki en akılcı atılımlardan biri İran ve Rusya ile ilişkilerin düzelmesidir. Şii, Sünni ayrımı inşaAllah bitecek. Alıntılar
Rusya ve Türkiye tam ittifak etse Ortadoğu'da durum çok hızla düzelir. Alıntılar
Rusya ile Türkiye'nin arasının bozulması için çok uğraştılar. Türkiye'nin Rusya ile de İsrail ile de ilişkileri hep iyi olacak inşaAllah. Alıntılar
Kadınlara kişilikli olmak çok yakışıyor. Bir çok insanın yüzünde maske var, maskeyle yaşamak insanın derinliğini elinden alır. Alıntılar
Eleştirilmek mümin için çok büyük nimettir. Allah karşındaki kişinin vicdanına sana doğruyu söylemeyi ilham ediyor. Ne güzel. Mümin için çok büyük nimet, “Allah razı olsun” diyeceksin, dinleyeceksin. Eleştirinin her saniyesini, her anını çok iyi değerlendirmek gerekir. Eleştiriye darılmak olmaz. Alıntılar
Mükemmelliğin kapısı pişmanlıktır. İnsan pişmanlık duyar kendisini geliştirip düzeltir. Pişmanlıkla akıl gelişiyor. Dünyadaki eğitimin temelinde de pişmanlığı tatmak vardır. Alıntılar
Camilerin geniş pencereli bol yeşillikli olması çok güzel olur. Her camide sera gibi bol bitki olmalı. Müslümanların bir arada sohbet ettikleri şahane ortamlar oluşturulabilir. Alıntılar
İmanın sırrı, Allah’ın büyüklüğünü kavramaktır. Allah’ı güzel tefekkür etmek hayatidir. Allah’a sevgiyi güçlendirmek, tefekkürü güçlendirmek önemlidir. Alıntılar
Sevdiğimiz birini sonsuz evvelde ve sonsuz sonrada da sevmiş oluyoruz. Allah ile doğrudan bağlantıda, Allah’ın büyüklüğünün iyi bilinmesi durumunda sonsuz sevgi başlamış olur. Yeter ki samimi olunsun, yeter ki Allah’ın büyüklüğü unutulmasın. Alıntılar
Tayyip Hocam, FETÖ’yü tarihe gömen insandır. Aksi yönde ithamda bulunanlara cevap dahi vermeye gerek yoktur. Tayyip Hocam, FETÖ ile yaptığı mücadeleyle tarihe geçmiş bir liderdir. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur