Adnan Oktar - İnsanları dürüstlüğe davet etmek gerekir. Çünkü münafık İslam alemi için büyük tehlike. Şu an İslam aleminde dökülen kandan münafıklar sorumlu. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık en yüksek nitelikte negatif güç olduğu için münafıkla ilmi mücadele müminin sevabını en yüksek noktaya çıkarır. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Küfür açıktır, tavrını dürüstçe ortaya koyar, namaz kılmıyorsa açık açık söyler. Münafık ise inanmadığı halde ömrü boyunca sahtekarca yaşar. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık çok yalancıdır. Müslümanlarla temiz yaşamak istemez, dine, imana haşa hakaret edenlerle bağlantı içinde yaşar. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafıkların kaderde sayısı bellidir. Kuran'da şeytanın samimi kullara etki edemeyeceği, sayısı belirlenmiş kişileri saptıracağı bildirilir. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Mümin hata yapabilir ama hatasında ısrar etmez. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Dürüst olmak vicdanın rahat etmesini sağlar. Münafık ise sürekli sahtekarlık, yalancılık yapar bu yüzden de sürekli gerilim içindedir. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Huzurlu, rahat yaşamak varken münafık sürekli gerilim içinde ahlaksızlık yaparak yaşar. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafığın şeytana teslim olması ve şeytanın etkisine girmesi mucizevi bir olay. Aslında şeytanın etkisi zayıftır ama münafık şeytana teslim olur. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Mümin bedenini güçlendirmek ister ama amacı Allah rızasıdır, Allah için hizmettir. Münafık ise dünya hırsıyla bedenini güçlendirmeye çalışır. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık şuurlu olarak Allah'tan korkmaz, bu da onun manen ölü olduğu anlamına geliyor. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - İncil'de münafıklar badanalı mezara benzetilir. Bu benzetmenin sebebi; münafık ölü varlıktır. Ruhu şeytan tarafından esir alınmıştır. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık ince çalıştığı için Müslümanların çok iyi kafa kullanması gerekir. Küfürle orta akılla mücadele edilir, münafık için ise ince akıl gerekir. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Zıt negatif güç olması, Müslümanların aklını kullanması için gerekli. İlmen mücadele cennette yok, sırf dünyaya has bir özellik bu. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Hz. Adem devrinden itibaren Allah mutlaka iki zıttı birlikte yaratıyor. İlla ki deccaliyet ve Mehdiyet oluyor. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık için her şey azap vesilesidir. Gezip tozar bu onu çökertir. Yer, içer bu ona belaya dönüşür. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Mehdi'nin fikren mücadele ettiği, içlerinde kadın deccallerin de olduğu 30'a yakın irili ufaklı deccal olacaktır. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık kendini Müslümanmış gibi göstererek Müslümanlara adeta sülük gibi yapışır. Alçakça sadece kendi menfaati peşindedir. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık Müslümanların arasında adeta turist gibi yaşar. İslam için fikri mücadele onu ilgilendirmez, sadece kendi rahatını düşünür. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık fitneye çağrılsa hemen gider ama İslam'a hizmet olduğunda Müslümanları töhmet altında bırakacak teviller yaparak kaçmaya çalışır. ( A9 TV; 3 Aralık 2016)
Adnan Oktar - Münafık müthiş yalancıdır, her şeye bir kılıf bulur. Bir ahlaksızlık yapınca kılıfı da mutlaka vardır. ( A9 TV; 3 Aralık 2016) Devamı