| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
|
11 Ocak 2013, Bugün Gazetesi
| ||


| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
|
11 Ocak 2013, Bugün Gazetesi
| ||
Kış aylarında kar yağışı ve soğuk nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için çeşitli noktalara yem, mama ve yemek artıkları bırakılabilir. Belediyeler de bu konuda aktif rol oynayabilir.
Hayvanlar için geniş beslenme alanları oluşturulmalı, özellikle güvercinler için duvarlarda oyuklu, yağmurdan ve soğuktan etkilenmeyecek iki katlı yuvalar yapılmalıdır. Bu, onların rahatça kalabileceği ortamlar sağlar.
Hasta ve bakıma muhtaç durumdaki hayvanlar, hayvan barınaklarına götürülerek tedavi edilmekte, beslenme ve temizlik gibi temel ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu hizmetler, hayvanların sağlığı ve refahı için önemlidir.
Adnan Oktar, hayvanların aç kalmaması için onlara uygun ortamlar ve geniş beslenme alanları hazırlanması gerektiğini vurgulamıştır. Özellikle kedilerin sevimli ve temiz varlıklar olduğunu belirterek, onlara değer verilmesinin ahir zamanın güzelliklerinden biri olacağını ifade etmiştir.
Adnan Oktar'a göre, ahir zamanda hayvanlara daha fazla önem verilecek, onlara uygun yaşam ve beslenme ortamları geniş çapta oluşturulacaktır. Bu, hayvanlara karşı merhametli ve koruyucu bir yaklaşımın yaygınlaşması anlamına gelmektedir.