| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
| 5 Ocak 2014, Haber Evet
| ||


| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
| 5 Ocak 2014, Haber Evet
| ||
Üç dönem sınırlaması, tecrübeli siyasetçilerin bilgi ve deneyimlerinin ülkeye daha fazla katkı sağlamasını engellediği için kaldırılmalıdır. Tecrübeli bir liderin görevine devam etmesi, yeni maceralara girme riskini azaltır ve istikrarı destekler.
Adnan Oktar, üç dönem sınırlamasının akılcı olmadığını ve Başbakan Erdoğan'ın bu uygulamayı hemen kaldırması gerektiğini belirtmiştir. Tecrübeli bir liderin gücü yettiği sürece görevine devam etmesinin önemli olduğunu savunmuştur.
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Danışmanı Serdar Arseven, üç dönem sınırlamasının akılcı olmadığını ifade ederek Twitter üzerinden bu sınırın kaldırılması için bir imza kampanyası başlatmıştır.
Tecrübeli bir siyasetçinin görevde kalması, bilgi ve tecrübesinin iyice gelişmesini sağlar, bu da daha başarılı bir yönetim ve dünya çapında saygı görmeyi beraberinde getirir. Milletin tedirginliğini azaltır ve yeni maceralardan kaçınılmasına yardımcı olur.
Milletin istediği müddetçe ve istediği kadar seçilmesine izin verilmelidir. Görev sürelerine herhangi bir limit konulmaması, halkın iradesinin tam olarak yansıması açısından önemlidir.