Abou Yaareb Marzouki, Başbakan Danışmanı, Tunus - Türk İslam Birliği ve A9 için Ne Dedi?
Abou Yaareb Marzouki, Başbakan Danışmanı, Tunus - Türk İslam Birliği ve A9 için Ne Dedi?
Abou Yaareb Marzouki: Ben Profesör Abou Yaareb Marzouki. Eğitim ve kültürel faaliyetler alanında Başbakan’ın danışmanıyım.
Eğitim reformlarının yapılması ve kültürün geliştirilmesiyle ilgileniyorum. İdeal olarak tüm Müslümanlar, tüm İslam ülkeleri birbirlerine yardım etmek için, ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları çözebilmek için bir araya gelmeyi istiyor. Birleşme konusunda başarı sağlamış olan Avrupa’yı bu konuda örnek alıyorlar. Ben inanıyorum ki, Müslümanlar sorunların çözümünün esas yolunun bu olduğunun artık oldukça farkındalar. Ve inanıyorum ki, Türkiye bu yeni İslam dünyasının, İslam rönesansının vizyonuna değişimine yardım edebilir. Türkiye’deki ve dünyadaki kardeşlerimizle iletişim kurmuş olmaktan dolayı çok mutluyuz. İslam’a göre tüm inanalar kardeştir ve birbirlerine yardım etmek için ve gerçek arkadaşlar olmak için bir arada yaşamalıdırlar.
A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500
