Peygamberimiz (sav) Mehdi (as)'ın zuhur ettiği zamanda Suriye'nin Guta Bölgesi'nde savaş olacağını ve Müslümanların şehit edileceğini bildirmiştir
Peygamberimiz (sav)1400 yıl önce bugün Suriye'de yaşananları birebir anlatmıştır. Bu mucizeyi görmezden gelmeyin.
“Şam denilen şehre bakın. Zira orası, melhamelerde, büyük savaşta Müslümanların toplandığı yerdir. Karargahı da Guta denilen yer olacaktır.”
Resulullah (sav) Mehdi (as)’ın çıkış döneminde Şam'da yani Suriye'de büyük çatışmalar olduğuna dikkat çekmiştir. Özellikle Guta diye yer bildirmiş, savaşın burada yoğunlaşacağına işaret etmiştir. Peygamberimiz (sav)’in in tam haber verdiği gibi Guta'da sarin gazı kullanılarak içlerinde çocuk ve kadınların olduğu binlerce Müslüman şehit edilmiştir.
Kuşkusuz bugün yaşanan olayları, Peygamberimiz (sav)’in in bu kadar ince detaylarla haber vermesi büyük bir mucizedir. Peygamberimiz (sav)’in in 1400 yıl önce haber verdiği olaylar gerçekleşiyor, ancak bazı İslam alimleri sessiz. Oysa Resulullah (sav)’i gerçekten seven, onun bu mucizelerini gizlemez, sürekli anlatır.
A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500