ŞEYH AHMED YASİN BURSEVİ HAZRETLERİ; HZ. MEHDİ (A.S)'I GÖRDÜĞÜNÜ ANLATIYOR
ŞEYH AHMED YASİN: Ben Mehdi (as)'a hazırlık yapıyorum. Mehdi (as) çıkacak. Şahıs olarak çıkacak. Biz de ona tabi olacağız. Açık açık söylüyorum. Biliyorum. Gördüm kendini Allah nasip ederse inşaAllah. Onun arkasında Cenab-ı Allah bize namaz kılma şerefine eriştirsin.
İsa (as)'ın arkasında namaz kılacağız. Bir peygamber göreceğiz. Düşünebiliyor musunuz siz? O peygamberin dizinin dibine oturacağız, sohbetine gireceğiz. Ben ululazim büyük peygamber olan bir zat, İsa (as)’la görüşeceğimden bahsediyorum. Onunla beraber oturacağımı, yemek yiyeceğimi, sohbet edeceğimden bahsediyorum. Bundan büyük şeref olur mu? Ben o Mehdi (as)’la aynı sofraya oturacağım. Sultanım diyeceğim, komutanım diyeceğim, elini öpeceğim. Duasını alacağım. Bundan büyük şeref olur mu?
Yani güneşin yarın sabah doğacağını tekrar söylemek, Mucize değil ya. Doğruyu söylüyorum size, her gün doğuyor bu, bak. Allah'ın adetidir bu, adetullah deriz. Allah'ın yine adetullahındandır, kanunundandır, onun için Yaratıcı bildiriyor ki, “Mehdi'yi göndereceğim” diye. Ben de diyorum ki size, uyanın! Böyle bir zat geliyor. Böyle bir zat hayatta. Gözünü aç, bul onu. Bul! Bunların hepsinin sahibi ve benim de sahibim, benim de büyüğüm olan Mehdi (as) gelecek. Ona hazırlık yapıyor. Allahu Ekber. İsa (as)'ın elini öpeceğiz ya. Düşünebiliyor musunuz siz bunu? Düşünmüyor insanlar. Allah aşkına ne olur düşünsünler. İsa (as)'ın elini öpeceğiz.
A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500