logo HARUN YAHYA

Adnan Oktar A9 TV; 20 Ekim 2013

avatar

Adnan Oktar

Tabelalarda ne yazdığı önemli değil, resmi dil Türkçe olacak. Türkçe bu vatanda anlaşma dilimiz, konuşma dilimiz, kardeşlik dilimiz.
A9 TV; 20 Ekim 2013
2116
avatar

Adnan Oktar

Türkiye’de İttihad-ı İslam olacak. Türkiye’yi böldürmeyiz. Güneydoğulu kardeşlerimizi Stalinist komünistlere, PKK’ya teslim etmeyiz. Oradaki annelerimizi, kız kardeşlerimizi komünistlere yağma ettirmeyiz. Boş yere kabadayılık yapmasınlar. Bunu bırakacaklar.
A9 TV; 20 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Ahir zaman alametleri Kuran'da, bir gizli olarak bir de açık olarak anlatılır. Allah parçalanmış Müslümanlardan bahsederken ahir zamana işaret ediyor. Çünkü Peygamberimiz (sav) döneminden beri müslümanlar ilk defa bu kadar mezheplere, hiziplere, cemaatlere bölünmüş durumdalar.
A9 TV; 20 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

İsrail-Türkiye dostturlar. Hz. Musa (as)’ın evlatları, Hz. İbrahim (as)’ın evlatları. Biz onları seviyoruz, şefkatle bağrımıza basıyoruz.
A9 TV; 18 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Mehdiyete kapı açana, Allah kapı açar. İttihad-ı İslam’a kapı açana, Allah kapı açar. Allah kendine bir adım atana on adım atar, inşaAllah.
A9 TV; 18 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Tayyip Hocam iyi. Dışişleri Bakanı da iyi. MİT Müsteşarı da iyi. Adalet Bakanı da iyi. Bu ekip çok iyi. Allah tarafından destekleniyorlar. İyi gidiyor çünkü Mehdiyet çizgisinde hareket ediyorlar, İttihad-ı İslam çizgisinde hareket ediyorlar.
A9 TV; 18 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Hakan Fidan hocama söz yok, laf yok. Doğru yolda. Güzel. İttihad-ı İslam’ı isteyen, Türk-İslam Birliği’ni isteyen akıllı bir çizgi içerisinde. Haset edeni varsa ona bereket gelir. Gönlü rahat olsun. Hiçbir şey olmaz, inşaAllah.
A9 TV; 18 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kıyamet konusunda bir daha söylüyorum bakın, 2120! Bir kayanın üstüne yazsınlar. 2121’de o yazıyı bulamayacaklar. Toz olacak ortalık. “Bir çarpma” diyor Cenab-ı Allah ayette. “Onu diğer bir çarpma izler” diyor. Bunu görecekler.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kabe’nin de orijinal arazisinin tamamen açılması lazım. Oraların yeşillik, bağlık bahçelik olması lazım. Bu düzeltilecek İmam Mehdi (as) tarafından. Nereye baksak Mehdi (as)’a ihtiyaç görülüyor.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kuran okuyan insanlar bilecekler ki her okudukları ayette aklın derinliğini biraz daha anlamış olurlar. Bu Tevrat’ta da vardır. Onun için Museviler Tevrat’ı geceli gündüzlü okurlar. Dolayısıyla hem ahlakı hem kişiliği gelişir.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kuran çok sadedir. Kuran'ın neredeyse yarıdan çoğu tekrardır. O, iyi kavranması içindir. Dolayısıyla aklın derli toplu, sade kurallarını Allah bize anlatır. Onu uyguladığımızda bayağı akıllı oluruz, tutarlı oluruz.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kuran aynı zamanda akıllı olmanın kitabıdır.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kadınlara saygı duyacağız, onlar gereğini yapar. Her kadın kendi haysiyetini, şerefini, namusunu nasıl koruyacağını gayet iyi bilir. Nasıl giyineceğini de çok iyi bilir.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kadınlar çok nazikler, çok çok nazikler. Bahçede karanfil var, çok özenle bakılması gerekiyor. Hemen solar. Kadın da öyle, her şeyine dikkat edeceksin. Ruhen ve bedenen mükemmel olması için çiçekten çok daha titiz bakılması lazım.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kadınlar tatlı varlıklar, çok çok güzel varlıklar. Dünyanın en büyük nimeti kadınlar. Gözle görülen bir varlık olarak en büyük nimettir, insan olarak. Onların mutlu olması için özgür olması gerekir. Değer görmeleri gerekir, saygı görmeleri gerekir, korunup kollanmaları gerekir.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Çiçeğe desek ki; “Niye süslüsün? Niye renklisin? Niye rengarenksin? Niye bu kadar güzel kokuyorsun?” Bunun mantığı var mı? Kadına da bu sorulmaz; “Niye bu kadar güzelsin?” Çirkin mi olsun? Tabii ki güzel olacak.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Hanımlar dekolteden hoşlanır. Güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlanır. Süslü olmaktan hoşlanır. Onlar dünyanın süsü.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Türkiye daima iyiye gidecek. Türkiye büyüyecek, Turan olacak, bütün İslam alemini kucaklayacak. Büyük bir Türk İslam Birliği, büyük bir İttihad-ı İslam oluşacak.
A9 TV; 14 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Allah ne yapacağını bilir. Allah'a merhamet öğretmeye kalkmayın. Merhameti size öğreten Allah. Şefkati öğreten Allah. Allah sana şefkati, merhameti öğretmese zaten bilmeyeceksin. Sana öğretiyor, Allah'ın sana gösterdiği görüntüyle Allah hakkında yorum yapıyorsun. Milim milim, an an sana gösteriyor Allah.
A9 TV; 11 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Hanımlar başını açsa, kolunu açsa olay oluyor. Yok çekiciymiş... Eğer niyeti bozuksa bir insanın, hastaysa, ruhunda bir bozukluk varsa, iradesizse onun için fark etmiyor ki. Çocuk olması da, kadın olması da, erkek olması da fark etmiyor. İman meselesi bu, inanç meselesi, karakter meselesi.
A9 TV; 11 Ekim 2013
avatar

Adnan Oktar

Kadınlar hür yaşamak istiyorlar. Onlara baskı yapılmayacağının vurgulanması çok önemli. Çünkü erkekler çok özgür dünyanın her tarafında. Kimsenin onlara karıştığı yok.
A9 TV; 11 Ekim 2013
PAYLAŞ
Facebook
X
WhatsApp
Telegram
QR Code
QR Code
Bir süre sonra göreceksiniz, dünyadaki anadil Türkçe olacak. Mehdi (as)’ın dili olduğu için bütün dünya Türkçe öğrenecek, inşaAllah. Alıntılar
PKK'nın derdi Güneydoğu’da tabelaların Türkçe veya Kürtçe olması değil, onlar bölgenin komünist olmasını istiyor. Alıntılar
Güneydoğu’daki kardeşlerimize Türkçe öğretmeyip Kürtçe öğretirlerse bütün bağlantılarını koparmış olurlar, Allah esirgesin. Çok vahim olur. Muazzam bir kültür kopukluğu olur. Olmaz. Alıntılar
Bütün dünya Türkçe öğrenecek. Mehdi (as) Arapça bilmez. Dünya Türkçe öğrenecek ki Mehdi (as)’la bağlantı kursunlar, inşaAllah. Alıntılar
Türkçe eğitim her yönden avantajlı. Çünkü gazeteler Türkçe çıkıyor, kitaplar Türkçe, her yer Türkçe. Kürtçe’nin kullanılacağı bir yer yok ki. Acil olan Türkçedir. Eğitim dili Türkçe. Orada ayrı bir millet meydana getirmek, ayrı bir devlet meydana getirmek için zorlama bir yapı var. Alıntılar
Kürtçe resmi dil olarak asla ve kesinlikle kabul edilemez. Resmi dilimiz Türkçedir. Ama herkes istediği dili konuşur. Alıntılar
Kürtler çok mert olurlar. Tabii ki kendi geleneksel özelliklerini, dillerini korumaları çok güzel. Bu zenginliktir, güzelliktir ama Türkiye’de yaşıyoruz. Herkesin Türkçe bilmesi sistemin, rahat, akıcı devam etmesi için, huzurumuz ve mutluluğumuz için, kolay anlaşmamız için bir güzelliktir, bir nimettir, bir hoşluktur. Alıntılar
Türkçeyi de yaratan Allah. Almancayı, Fransızcayı ve bütün dilleri yaratan Allah’tır. Alıntılar
Allah’ı övünce, iltica edince akıl berraklaşır. Öbür türlü insanın beyni uyuşur, anormal bir hale gelir. Allah övüldüğünde, Allah’a dua edildiğinde insanın beynindeki baskı kalkar. Öbür türlü beynin kapıları kapanır. Akıl gider. Divane olur insan. Alıntılar
Türkiye’de İttihad-ı İslam olacak. Türkiye’yi böldürmeyiz. Güneydoğulu kardeşlerimizi Stalinist komünistlere, PKK’ya teslim etmeyiz. Oradaki annelerimizi, kız kardeşlerimizi komünistlere yağma ettirmeyiz. Boş yere kabadayılık yapmasınlar. Bunu bırakacaklar. Alıntılar
Hayırlarda yarışmak, hayır rekabeti yönündeki rekabet aklı açar. Bereket getirir, nur getirir, güzellik getirir. Alıntılar
Allah'tan, dinden bahsederken espri olmaz, alaycı üslup olmaz. Din eğlence konusu edilemez. Alıntılar
Ahir zaman alametleri Kuran'da, bir gizli olarak bir de açık olarak anlatılır. Allah parçalanmış Müslümanlardan bahsederken ahir zamana işaret ediyor. Çünkü Peygamberimiz (sav) döneminden beri müslümanlar ilk defa bu kadar  mezheplere, hiziplere, cemaatlere bölünmüş durumdalar. Alıntılar
Allah'tan bahsederken saygıda asla kusur edilmez, derin bir saygı gerekir. Alıntılar
Suudi Arabistan BM'deki koltuğu reddedeceğine İttihad-ı İslam'ı oluştursun. Diğerinden hiçbir sonuç çıkmaz. Alıntılar
Allah yarattığı delillerle evrimcilere sözlerini bir bir geri aldırıyor. Alıntılar
Rakim Ehli de Kehf Ehli de gençlerden oluşur. Rakim Ehli Hz. İsa (as)’ın talebeleri, Kehf Ehli Hz. Mehdi (as)’ın talebeleridir. Alıntılar
Şu anda da biz bir uykudayız. Hayat da bir uyku, bir rüya görüyoruz. Öldüğümüzde bu rüyadan kalkmış olacağız. Alıntılar
Kararlılık ve metanet Mehdi (as) ve talebelerinin iki özelliğidir. Alıntılar
Peygamberimiz, Mehdi (as)’ın cemaatinden üç büyük ayrılma olacak diyor. Alıntılar
Allah Kuran’da, kendine asi olanları korkutmak için cehennemdeki azapları anlatıyor. Alıntılar
Biz Türkiye olarak bütün dünyayı kucaklayan bir üslupta olabiliriz. Belirli bir görüşü belirli bir düşünceyi destekleyen durumda olamayız. Alıntılar
İsrail-Türkiye dostturlar. Hz. Musa (as)’ın evlatları, Hz. İbrahim (as)’ın evlatları. Biz onları seviyoruz, şefkatle bağrımıza basıyoruz. Alıntılar
Mehdiyete kapı açana, Allah kapı açar.  İttihad-ı İslam’a kapı açana, Allah kapı açar. Allah kendine bir adım atana on adım atar, inşaAllah. Alıntılar
Tayyip Hocam iyi. Dışişleri Bakanı da iyi. MİT Müsteşarı da iyi. Adalet Bakanı da iyi. Bu ekip çok iyi. Allah tarafından destekleniyorlar. İyi gidiyor çünkü Mehdiyet çizgisinde hareket ediyorlar, İttihad-ı İslam çizgisinde hareket ediyorlar. Alıntılar

Alıntı Görseli Oluştur

Kontur