HARUN YAHYA
logo
HARUN YAHYA

• Tüm Eserler
  • Kitaplar
  • Makaleler
  • Videolar
  • Sesler
  • Görseller
  • Alıntılar
  • Diğer

ADNAN OKTAR KİMDİR?
Harun YahyaADNAN OKTAR KİMDİR?
        Balıkların Solunum Sistemlerindeki Kusursuz Detaylar
        Makaleler
        Balıkların Solunum Sistemlerindeki Kusursuz Detaylar
        Ramazan 2015, 28. Gün
        Makaleler
        Ramazan 2015, 28. Gün
        Ramazan 2016, 28. Gün
        Makaleler
        Ramazan 2016, 28. Gün
        pdf
        Mehmet Ali Kaya'nın; Üstad ''Bir asır sonra'' ifadesiyle 1977 yılını ve Nur şakirtlerini kast etmiştir'' iddiasına cevap
        Makaleler
        Mehmet Ali Kaya'nın; Üstad ''Bir asır sonra'' ifadesiyle 1977 yılını ve Nur şakirtlerini kast etmiştir'' iddiasına cevap
        Her gün insan sekiz saat ölmek mecburiyetinde. Mezara girer gibi, ölmeyi kabul ederek odasına girip ölüyor (uyuyor). Allah diyor; “her uyuduğunuzda canınızı alırım”. “Eğer istersem canınızı geri veriyorum” diyor Allah. Çoktur öyle sabah yatağında ölü bulunan. Her yerde acz var ama insanlar acze nasıl direniyorlar?
        Her gün insan sekiz saat ölmek mecburiyetinde. Mezara girer gibi, ölmeyi kabul ederek odasına girip ölüyor (uyuyor). Allah diyor; “her uyuduğunuzda canınızı alırım”. “Eğer istersem canınızı geri veriyorum” diyor Allah. Çoktur öyle sabah yatağında ölü bulunan. Her yerde acz var ama insanlar acze nasıl direniyorlar?
        Dağları görürsün de, donmuş sanırsın; oysa onlar bulutların sürüklenmesi gibi sürüklenirler. Her şeyi 'sapasağlam ve yerli yerinde yapan' Allah'ın sanatı (yapısı)dır (bu). Şüphesiz O, işlediklerinizden haberdardır. (Neml Suresi, 88)
        Makaleler
        Dağları görürsün de, donmuş sanırsın; oysa onlar bulutların sürüklenmesi gibi sürüklenirler. Her şeyi 'sapasağlam ve yerli yerinde yapan' Allah'ın sanatı (yapısı)dır (bu). Şüphesiz O, işlediklerinizden haberdardır. (Neml Suresi, 88)
        pdf
        Geri adım atmasını bilmek, hakkından feragat edebilen insan olabilmek...
        Makaleler
        Geri adım atmasını bilmek, hakkından feragat edebilen insan olabilmek...
        mp3
        ''Türkiye-Azerbaycan iki ayrılmaz kardeş''
        Makaleler
        ''Türkiye-Azerbaycan iki ayrılmaz kardeş''
        8
          1
        • 1
          1
        • 1
        8
        ESERLER
        KitaplarMakalelerVideolarSeslerGörsellerAlıntılarDiğer
        KONULAR
        CavourVatikanSosyalizmAydınlanma çağıFransız DevrimiDönmeSabetayistJakobenizmMasonik MedyaSiyasi SiyonizmJön Türkİttihat ve TerakkiAbdülhamitAnti-NaziDünya Siyonist ÖrgütüNuremberg KanunlarıMussolini1. Dünya savaşıAdolf EichmannGoyimRothschild HanedanıThink-TankCFRRockefellerSoğuk SavaşStalinEkim DevrimiSovyetler BirliğiBilderbergVietnamAIPACLobiFuarGüneydoğuYunanistanYeni Dünya DüzeniKızıldenizJeopolitikGaziVergiGümrük2023AntilopBoğaAvrasya İslam ŞuarasıNobel Barış ödülüHastaneSosyal Güvenlik KurumuAli BabacanTurgut ÖzalSuikastGaffar OkkanMuhsin YazıcıoğluRosette NebulaAstronomi