HARUN YAHYA
Ana Sayfa
Tüm Eserler
Kitaplar
Makaleler
Videolar
Sesler
Görseller
Alıntılar
Diğer
TR
HARUN YAHYA
Menüyü Kapat
TR
Harun Yahya
Adnan Oktar'ın Hayatı ve Eserleri
Harun Yahya © 2025
Kitaplar
Makaleler
Videolar
Sesler
Görseller
Alıntılar
Diğer
ESER TÜRÜNÜ SEÇİN
1. Dünya savaşı - Alıntılar - Harun Yahya
1.-dunya-savasi | alintilar | Tüm Eserler
İngiliz derin devleti son 200 yıldır dünyaya dehşet saçıyor. Bunlar şeytani kafa adamlarıdır. Gece gündüz düşünüp felsefe çıkarıp geliştirip insanlardan da karaktersizleri bulup onlara uygulattırarak masum dünya halklarını eziyorlar. Birinci dünya savaşı, İkinci dünya savaşı ve diğer tüm yıkıcı ideolojiler İngiliz derin devletinin eseridir.
Savaşa vakit olmayacak bundan sonra. Hadiste belirtildiği gibi yalnızca “savaş nidaları” olacak. Her atom bombasının başında bir bekçi var. Atom bombalarını başıboş attırmaz Allah. Bütün hepsi Allah’ındır.
Diğer diller
Birinci Dünya Savaşı’nda Arapları da Yunanlıları da Osmanlı'ya karşı kışkırtan, organize eden İngiliz derin devletiydi.
Diğer diller
Hadiste Deccalin fil orduları vardır deniliyor. İngiltere Birinci Dünya Savaşı sırasında ordusunda fil kullanmıştı.
Diğer diller
1. Dünya savaşında bazı İngiliz kadın casusları fuhuş yaparak istihbari bilgi elde ediyorlardı.
Diğer diller
İngiliz derin devleti 1. Dünya Savaşı’nda kendilerince Mehdiyeti engellemek için kutsal emanetleri İstanbul'dan Mekke'ye taşımak istemişlerdi.
İngilizler Osmanlı'yı yıkmak için Darwinizm'i ortaya çıkardılar ve akıl almaz bir darbe vurdular. Bütün dünyayı felâketin içine sürüklediler, paramparça ettiler, mahvoldu dünya. Hem 1. Dünya Savaşı çıktı hem 2. Dünya Savaşı çıktı. İki savaşın da temelinde Darwinizm vardır. Çünkü Marksist düşünce, faşist düşünce her ikisi de Darwinizm kökenli felsefedir.
Diğer diller
100 yıl sonra bela ortaya çıkmaya başladı, bütün şiddetiyle. Önce 1. Dünya- 2. Dünya savaşları çıkmaya başladı Darwinizm’in yüzünden. Şimdi de bütün dünyada bir katliam ve intihar kasırgası başladı. Mehdi (as)’ın zuhuru ile bu bela duracak, inşaAllah.
Diğer diller
Yecüc ve Mecüc, deccalin zulümde kullanacağı iki sistemin adıdır; biri komünizm biri faşizmdir. Yecüc ve Mecüc I. ve II. Dünya Harbinde çıkmıştır, bir milyardan fazla insan katledilmiştir. Yecüc ve Mecüc görevini yapıp bitirmiştir.
Diğer diller
Yecüc ve Mecüc, I. ve II. Dünya Harbinde zuhur etmiştir.
Ahir zamanın Yecüc - Mecüc’ü, I. ve II. Dünya Harbinde çıkan komünistler ve faşistlerdir.
11
1
1
/ 1
1
1
11
/ 1
20