HARUN YAHYA
TR
HARUN YAHYA
Menüyü Kapat
TR
ESERLER
Tüm Eserler
Kitaplar
Makaleler
Videolar
Görseller
Sesler
Alıntılar
Diğer
KATEGORİLER
Harun Yahya
Adnan Oktar'ın Hayatı ve Eserleri
ESERLER
Kitaplar
Makaleler
Videolar
Görseller
Sesler
Alıntılar
Diğer
KONULAR
Vatikan
Sosyalizm
Aydınlanma çağı
Fransız Devrimi
Dönme
Sabetayist
Jakobenizm
Masonik Medya
Siyasi Siyonizm
Jön Türk
İttihat ve Terakki
Abdülhamit
Anti-Nazi
Dünya Siyonist Örgütü
Nuremberg Kanunları
Mussolini
1. Dünya savaşı
Adolf Eichmann
Goyim
Rothschild Hanedanı
Think-Tank
CFR
Rockefeller
Soğuk Savaş
Stalin
Ekim Devrimi
Sovyetler Birliği
Bilderberg
Vietnam
AIPAC
Lobi
Fuar
Güneydoğu
Yunanistan
Yeni Dünya Düzeni
Kızıldeniz
Jeopolitik
Gazi
Vergi
Gümrük
2023
Antilop
Boğa
Avrasya İslam Şuarası
Nobel Barış ödülü
Hastane
Sosyal Güvenlik Kurumu
Ali Babacan
Turgut Özal
Suikast
Gaffar Okkan
Muhsin Yazıcıoğlu
Rosette Nebula
Astronomi
Gül
Harun Yahya © 2025
Harun Yahya © 2025
OK
Kitaplar
Makaleler
Videolar
Sesler
Görseller
Alıntılar
Diğer
ESER TÜRÜNÜ SEÇİN
Adnan Oktar Diyor Ki...
HD Belgeseller
Ahir Zaman, Hz. Mehdi ve Hz. İsa
Evrim Teorisinin Çöküşü
İman Hakikatleri ve Yaratılış Mucizesi
Kitap Ehli ve Peygamberler
Türk-İslam Birliği
Diğer İnanç ve Felsefelere Bakış
Maddenin Ardındaki Sır
Kuran Ahlakı ve Derin Düşünmek
Tarih, Politika ve Strateji
Güzel Konular
Adnan Oktar'ın Sohbet programları
Adnan Oktar'ın Sohbetlerinden Seçme Bölümler
Adnan Oktar'ın Konukları
Soru Cevap
Canlı Sohbetler
Hoş Sohbetler
Kısa Röportajlar
Münafıklar
Bağnazlık
Kadınlar
Herkes için Adalet
Canlılar Dünyası
Gerçeğe Yöneliş
Adnan Oktar'dan İlk Kez Duyulan Açıklamalar
Yaratılış Müzesi
Dünyadan Yankılar
Liderler ve Düşünürler Barış, Din ve Politika Hakkında Ne Diyor?
Güzellik dini İslam
Bakış Açısı
Serap Akıncıoğlu ile Nur'a Yöneliş
İslam'ın Kışı ve Beklenen Baharı
Tüm Dünya Türk-İslam Birliğini istiyor
Başkent Birikimleri
Yaşamdan Portreler
Bilim Yolunda
Merak Ettikleriniz
Sevgi Dili
Gizli Tehlike
Görünmeyen Dünya
Neler Oldu?
Yörünge
Ya Olmasaydı?
Harika Bilim
Düşündüren Gerçekler
Canlı Sohbetler - Kesit
Siz de Bilin
Uluslararası Medya
Fosil Avcısı
Bilim adamları Yaratılışı anlatıyor
PKK-PYD
15 Temmuz Darbe Girişimi
Uluslararası Konferanslar
Evrimcilerin İtirafları - Video
Evrim için ne dediler?
Harun Yahya ve Etkileri
İçimizdeki Mucize
Rumilik
Peygamberler
Suriye'ye Çözüm
Gerçek Atatürkçülük
Çocuklar İçin
Sevimli Canlılar
Dünyada Dine Dönüş Videoları
Kısa Anlatım Videolar
Arkadaşlarımızın Sohbet Programları
Ramazan'a Özel
Adnan Oktar Ne Demişti Ne Oldu
Kısa filmler - Mutlaka izleyin
Mübarek Şehir İstanbul
Aileler Sn. Adnan Oktar için ne dediler?
Fecr-i Sadık, Risale-i Nur'dan Hikmetler
Yaşam ve Sağlık
Hayata Dair
Birlik Zamanı
Yaratılış Delilleri
Sokak Röportajları
Adnan Oktar Ne Demişti Ne Oldu - Video
Belgesellerden Seçme Bölümler
Adnan Oktar'ın Sohbetlerinden Başlıklar
Serap Akıncıoğlu ve Gülay Pınarbaşı ile Sohbetler
KATEGORİ SEÇİN
İnsanın maymunla ortak bir atadan geldiğine dair tek bir fosil dahi yok. Bu iddianın geçersiz olduğunu bilim ortaya koydu.
Evrim teorisinin tek bir tane bile bilimsel delili yok. Bilimsel delil olmadığı halde tüm okullarda “çocuklar sizi Allah yaratmadı, siz tesadüflerin ürünüsünüz” deniliyor. Tesadüf putuna inanan antik bir pagan inancını gençlere bilim gibi anlatmak doğru değil. Darwinizm anlatılsın ama bir pagan inancı olarak anlatılsın. Bilimmiş gibi halka yalan söylenmesin. Açıkça Allah yok demek, gençlere bunu öğretmek uğursuzluk getirir.
Evrimcilerin insanla maymunun ortak atası dedikleri fosiller ya Lemur fosili çıkıyor ya domuz dişi çıkıyor. Hiçbir bilimsel delilleri yok.
Müslümanları boş edebiyata çekip onlara boş bilgi vermek ve demagoji anlatmak vicdana uymaz. Bizim kitaplarımızda böyle bir şey hiçbir şekilde yoktur. Demagoji yapan kişiler hiç vakit almasınlar.
Kim Darwinizmin geçersizliğini anlatıyorsa ondan rahatsız olan da çok olur.
Diğer diller
Her kahvehanede bir tane Yaratılış Atlası bulunsun.
Diğer diller
Kardeşlerimiz evrim konusunda uzmanlaşıp her yerde evrimin geçersizliğini anlatsınlar. TÜM KARDEŞLERİMİZ KONFERANS VERECEK KADAR EVRİMİ ÖĞRENSİNLER.
Diğer diller
Madem Darwinist bir dünyaya inanıyor, Allah da bu kişiye, o inanca uygun bir cehennem yaratıyor. Orada, evrim nasıl olurmuş, mutasyon nasıl olurmuş onlara gösteriyor. Orada her şey biçimsiz, düzensiz, her şey aleyhte, her şey can yakıcı.
Diğer diller
Hz. Musa (as)’ın ilk ortadan kaldırdığı batıl din, evrim inancıydı. Bu asrın büyücü bilim adamları da Darwinist bilim adamlarıdır.
Diğer diller
Yabancı basında evrim teorisine indirdiğimiz ilmi darbe hemen her gün haber oluyor.
Diğer diller
Evrime dair tek bir tane bile bilimsel delil yok. Canlıların geçmişini ortaya koyan 700 milyon fosil içinde bir tane ara fosil yok.
Darwin “ara fosil bulunamazsa teorim çöker” diyor. 150 yıldır tek bir ara fosil bulunamadı. 700 milyon fosil var ama evrimi destekleyen bir fosil yok.
Sümer efsaneleri, Babil yazıtları tesadüf sonucu ortaya çıkmış canlılığı anlatır. Evrim eski uygarlıkların pagan bir dinidir, bilim değildir.
Doğal seleksiyonun evrimleştirici, yeni bir tür meydana getirici bir gücü yoktur. Bünyesi zayıf olanın yok olması yeni bir tür oluşturmaz. Darwinistlerin "evrimleştirici güç" diye ortaya sürdükleri doğal seleksiyon bir canlı meydana getiremez, yeni bir tür oluşturamaz.
Her şey tesadüf ürünü diyerek insanları aldatmaya çalışmak tarihi bir mantık bozukluğudur. Evrim bilim değildir, putperest inançtır.
Diğer diller
Darwinistler de gayet iyi biliyorlar ki evrim bilimsel değil. Bu yüzden panik yaşıyor, ısrarla "evrim gerçektir" diye çırpınıyorlar. Astronomi, paleontoloji, biyoloji gerçektir diye kimse çırpınmıyor. Çünkü bilim olduğundan herkes emin. Evrim için çırpınmalarının sebebi gerçek olmadığını gayet iyi bilmeleri. Darwinizm bilimsel olarak öldü. Darwinistlerin evrim ölmedi diye ağlamalarının bir anlamı yok.
İnsan gözü ayrı ayrı kompleks parçalardan oluşur, bütün parçalar aynı anda var olmazsa göz fonksiyonunu kaybeder, bu gerçek evrimi yok eder.
Diğer diller
Yıllardır evrim olduğunu gösteren tek bir fosil gösterin diyoruz. Hiçbir Darwinist'ten çıt çıkmıyor, çünkü evrim yok, böyle fosil de yok.
Evrime inanmayı dayatmayla insanlara kabul ettirmek istiyorlar. Tarihin en mantıksız açıklaması olan tesadüfü put olarak sahipleniyorlar.
Darwinizm konusunda dünya çapında bir baskı ve dayatma var. Bilim insanlarının açıkça evrim yoktur demelerine dahi imkan sağlanmıyor.
107
1
1
2
3
4
5
6
/ 6
1
1
2
3
4
5
6
107
/ 6
20