| Başkent TV, 4 Nisan 2009
Hilal TV, 27 Aralık 2008 |
Cumhuriyet, 4 Ocak 2010

| BBP tarafından, "Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış güçlü bir Türk İslam dünyası için artık Yusuflar kuyudan çıksın" başlıklı toplantı düzenlendi. |


| Başkent TV, 4 Nisan 2009
Hilal TV, 27 Aralık 2008 |
Cumhuriyet, 4 Ocak 2010

| BBP tarafından, "Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış güçlü bir Türk İslam dünyası için artık Yusuflar kuyudan çıksın" başlıklı toplantı düzenlendi. |
Türk İslam Birliği, dünyaya yeni bir medeniyet ve çağ açarak, felakete doğru giden dünyayı geçici bir süreliğine huzura kavuşturma potansiyeline sahiptir. Bu birlik, Müslümanların tek çatı altında toplanmasını ve Allah'ın emrine uygun hareket etmesini sağlar.
Ahir zaman olayları, Peygamber Efendimiz'in (sav) hadislerinde detaylıca tarif ettiği fitneler, katliamlar ve kargaşalar dönemini ifade eder. Bu dönem, Hz. Mehdi'nin zuhuru ve Hz. İsa'nın nüzulü ile ilişkilendirilmekte olup, Müslümanların birlik olması ve bu olaylara karşı bilinçli hareket etmesi gerektiğini gösterir.
Müslümanların ahir zamanda birlik olması, tek çatı altında toplanması ve Peygamber Efendimiz'in (sav) ahir zaman hakkındaki detaylı tariflerini öğrenmesi gerekmektedir. Bu bilgiler, zorluklar karşısında doğru çözümleri bulmalarına ve açmazlardan kurtulmalarına yardımcı olacaktır.
Türkiye'nin dünya üzerinde ahlaki duruşuyla beğenilen ve olgun bir millet olarak algılandığı belirtilmektedir. Ülke, Türk İslam Birliği'nin lideri olarak dünyaya yepyeni bir medeniyet ve çağ açma, dünyayı huzura kavuşturma gibi büyük bir göreve hazırlanmaktadır.