| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
| Bugün, 1 Mart 2010 ![]()
Türkiye, 1 Mart 2010 ![]() | ||


| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
| Bugün, 1 Mart 2010 ![]()
Türkiye, 1 Mart 2010 ![]() | ||
1 Mart 2010 tarihinde İsrail polisi ile Filistinli göstericiler arasındaki olaylar sırasında, El Aksa Camii önünde toplanan Filistinliler "Yaşasın Türkiye" ve "Kurtar Bizi Türkiye" gibi sloganlar atarak Türkiye'den destek ve kurtuluş beklediklerini ifade etmişlerdir.
Türk-İslam aleminin liderliği, dünya tarihinin en büyük vazifelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bu liderlik, sadece Türkiye'nin değil, tüm Türk-İslam aleminin kurtarılması ve dünyanın anarşi, terör ve sıkıntılardan arındırılması için hayati bir misyon taşımaktadır.
Türk milleti, sadece Türkiye'yi değil, bütün Türk-İslam alemini kurtarmakla görevli görülmektedir. Ayrıca, tüm dünyayı anarşiden, terörden, sıkıntıdan ve her türlü acıdan kurtaracak asil, efendi ve dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruha sahip bir millettir.
Türkiye'nin gelecekte iyiye gideceği, süper bir devlet olacağı ve tarihte hiç olmadığı kadar büyük bir devlet haline geleceği öngörülmektedir. Ayrıca, Türk-İslam aleminin lideri olacak ve dünyayı anarşiden kurtaracak bir misyon üstleneceği belirtilmektedir.
Türk milleti, çok asil, efendi, çileyle ve acıyla yoğrulmuş bir millettir. Dünyayı yönetmeye ve dünyaya faydalı olmaya yönelik bir ruha sahiptir. Bu özellikleri sayesinde Allah'ın bu millete önemli bir görev verdiği düşünülmektedir.