| Ne demişti | Ne oldu | |
|---|---|---|
| Haber vaktim, 31 Ocak 2010 ![]() | |


| Ne demişti | Ne oldu | |
|---|---|---|
| Haber vaktim, 31 Ocak 2010 ![]() | |
Türkiye'nin gelecekte tarihte görülmemiş büyüklükte bir süper devlet ve Türk İslam Aleminin lideri olacağı öngörülmektedir. Bu liderlik vasfıyla tüm dünyayı anarşi, terör ve sıkıntılardan kurtaracağı belirtilmektedir.
Türk milleti, asil ve çileyle yoğrulmuş bir millet olarak tanımlanmaktadır. Dünyayı yönetmeye ve tüm insanlığa faydalı olmaya yönelik bir ruha sahip olduğu, Allah'ın bu görevi Türk milletine verdiği belirtilmektedir.
Türkiye'nin, büyük Türk İslam Birliği'nin lideri olarak Avrupa Birliği'ne gireceği ve bu sayede hem Avrupa'yı besleyip güçlendireceği hem de Rusya, Ermenistan, İsrail ve Filistin gibi bölgelerdeki sorunların çözümüne katkı sağlayacağı ifade edilmektedir.
Türkiye'nin tüm dünyanın sigortası gibi hayati bir devlet olduğu ve bütün dünyayı kardeş haline getirecek bir potansiyele sahip olduğu belirtilmektedir. Filistin sorunundan Rusya'nın güçlenmesine kadar birçok uluslararası meselede kilit bir rol oynayacağı düşünülmektedir.
Türkiye'nin bu yükselişinin ve dünya liderliği rolünün çok yakın zamanda, yaklaşık 10-20 yıl içerisinde tüm dünya tarafından görüleceği ve gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.