HARUN YAHYA
logo
HARUN YAHYA

  • Tüm Eserler
  • Kitaplar
  • Makaleler
  • Videolar
  • Görseller
  • Sesler
  • Alıntılar
  • Diğer

Adnan Oktar'ın Hayatı ve Eserleri
Harun YahyaAdnan Oktar'ın Hayatı ve Eserleri
ESERLER
KitaplarMakalelerVideolarGörsellerSeslerAlıntılarDiğer
KONULAR
VatikanSosyalizmAydınlanma çağıFransız DevrimiDönmeSabetayistJakobenizmMasonik MedyaSiyasi SiyonizmJön Türkİttihat ve TerakkiAbdülhamitAnti-NaziDünya Siyonist ÖrgütüNuremberg KanunlarıMussolini1. Dünya savaşıAdolf EichmannGoyimRothschild HanedanıThink-TankCFRRockefellerSoğuk SavaşStalinEkim DevrimiSovyetler BirliğiBilderbergVietnamAIPACLobiFuarGüneydoğuYunanistanYeni Dünya DüzeniKızıldenizJeopolitikGaziVergiGümrük2023AntilopBoğaAvrasya İslam ŞuarasıNobel Barış ödülüHastaneSosyal Güvenlik KurumuAli BabacanTurgut ÖzalSuikastGaffar OkkanMuhsin YazıcıoğluRosette NebulaAstronomiGül
Harun Yahya © 2025
Harun Yahya © 2025
  1. Videolar
  2. Atatürk’ü neden din düşmanı gösteriyorlar, amaçları ne?

Atatürk’ü neden din düşmanı gösteriyorlar, amaçları ne?

Harun Yahya
44543
10 Temmuz, 2018
Canlı Sohbetler - Kesit
İman Hakikatleri ve Yaratılış Mucizesi
Kuran Ahlakı ve Derin Düşünmek
Maddenin Ardındaki Sır

Sayın Adnan Oktar'ın 13 Mayıs 2018 tarihli Canlı Sohbetler yayınından.


İZLEYİCİ SORUSU: Atatürk'ü neden din düşmanı gösteriyorlar? Bunun amacı nedir?

 

ADNAN OKTAR: Sizler varken ve sayınız çokken ve her yerdeyken siz, bir avuç yobazın hırlamasından hiçbir şey olmaz. Hadi oradan dersiniz olur-biter. Pis çakallar onlar yani ahlaksız, aşağılık, kokuşmuş, çoğu da homoseksüel. Samimi olarak söylüyorum çoğu homoseksüel ve bunlar pislik olduklarının da farkındalar. Milleti kızdırmaya çalışıyorlar. Bunları hiç kale almayın. Hiç değer de vermeyin. Nur gibisiniz Allah'a çok şükür. Her yerdesiniz. Bak hepinizin yüzü tertemiz. Hepiniz çok asil, çok kibarsınız. Kültürlü, görgülüsünüz.

Yobazlar bu gözündeki tertemiz bakışı görünce işte kuduruyorlar. Onların çok iğrençtir bakışları. Melanet akar suratlarından. Bak elinden yüzünden nur akıyor, efendilik akıyor. Hiç aklını takma. Bir avuç çakal onlar, hiçbir önemi yok onların.

Atatürk'ün dindarlığının onda biri yok onlarda, binde biri yoktur. Hayır, şimdi Atatürk’ün bir kere annesi çok dindar, babası dindar ve şuurlu bir dindar. Darwinizmin en yoğun olduğu zamanda Allah'ı dini savunmuştur. Tabii, imparatorluk döneminde, Abdülhamid döneminde en yoğun Darwinist propagandanın yapıldığı, aydınları hep sardığı, aydınların büyük bölümünün ateist olduğu dönemde o ısrarla Allah'ı dini savunmuştur. Aslan gibi, yiğitçe. İlahiyat fakültelerini kurdurdu, İmam Hatipleri kurdurdu, Diyaneti kurdurdu, Elmalı tefsiri yaptırdı, Buhari'yi tefsir ettirdi, on binlerce Kuran dağıttırdı. Çakallık yapıyor ahlaksız herifler. Hoşt deyin en güzeli bu aşağılık adamlara.

Atatürk'ün sürekli yanında taşıdığı Kuran-ı Kerim cep Kuran’ı. Şu anda Anıtkabir'de sergileniyor. Atatürk'ün bir tane daha var Kuran-ı Kerim'i yine kahverengi kaplı. Şöyle bir karış kadar ince. Onu da cebinde taşıyor. Bu ayrı.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo
İNDİRMELER
mp4
Atatürk
Din düşmanlığı