Adnan Oktar'ın 6 Kasım 2017 tarihli A9 TV röportajından
İZLEYİCİ SORUSU: Cennette gökdelenler var mı?
ADNAN OKTAR: Cennette gök delen tarzı binaların yanında gökte duran binalar var. Yani havada duran binalar var. Altında bir direk olmaksızın, herhangi bir destek olmadan doğrudan gökte duruyor. Yakuttan, değerli taşlardan yapılmış, tabii bizim bildiğimiz yakut değil de cennet yakutundan yapılmış malzemesi çok çok güzel, çok konforlu, güzel evler.
Peygamberimiz (sav)’e soruyorlar, “Ya Resulallah biz oraya nasıl gideceğiz gökte, yukarıda?” diyorlar. “Uçarak gireceksiniz” diyor. Yani şahıs istediğinde oraya rahatça uçuyor, korku olmaz. Binanın düşmesi, tehlikesi falan yok çünkü Allah'ın garantisinde. Şahıs da uçarken korku duymaz, rahatça uçar. Odaları mükemmeldir, her yeri mükemmeldir, tertemizdir.
Cennette toz olmaz, kir olmaz. Toz ve kir mucize olarak yaratılır. Her toz bir alemdir. Her toz içinde binlerce bakteri bulunduruyor, toz parçası. Ama onun içine daha da girersen, onların sistemleri, hücre sistemlerine falan giriyorsun, atomlarına giriyorsun. Dev bir alemdir toz. Toz deyip geçmemek lazım. Her tozun nereye gideceği de bellidir. Ama cennette toz hiç yoktur. Kir ve toz olmaz, sonsuza kadar olmaz. Hiçbir şey kirlenmez, biçimi bozulmaz. Ütüsü tabir edilen bir güzellik varsa, o olduğu gibi kalır, bozulmaz.