HARUN YAHYA
logo
HARUN YAHYA

  • Tüm Eserler
  • Kitaplar
  • Makaleler
  • Videolar
  • Görseller
  • Sesler
  • Alıntılar
  • Diğer

Adnan Oktar'ın Hayatı ve Eserleri
Harun YahyaAdnan Oktar'ın Hayatı ve Eserleri
ESERLER
KitaplarMakalelerVideolarGörsellerSeslerAlıntılarDiğer
KONULAR
VatikanSosyalizmAydınlanma çağıFransız DevrimiDönmeSabetayistJakobenizmMasonik MedyaSiyasi SiyonizmJön Türkİttihat ve TerakkiAbdülhamitAnti-NaziDünya Siyonist ÖrgütüNuremberg KanunlarıMussolini1. Dünya savaşıAdolf EichmannGoyimRothschild HanedanıThink-TankCFRRockefellerSoğuk SavaşStalinEkim DevrimiSovyetler BirliğiBilderbergVietnamAIPACLobiFuarGüneydoğuYunanistanYeni Dünya DüzeniKızıldenizJeopolitikGaziVergiGümrük2023AntilopBoğaAvrasya İslam ŞuarasıNobel Barış ödülüHastaneSosyal Güvenlik KurumuAli BabacanTurgut ÖzalSuikastGaffar OkkanMuhsin YazıcıoğluRosette NebulaAstronomiGül
Harun Yahya © 2025
Harun Yahya © 2025
  1. Videolar
  2. İngiliz derin devleti bu zamana kadar neden keşfedilmedi?

İngiliz derin devleti bu zamana kadar neden keşfedilmedi?

Harun Yahya
9423
06 Temmuz, 2018
Canlı Sohbetler - Kesit
Diğer İnanç ve Felsefelere Bakış
İman Hakikatleri ve Yaratılış Mucizesi
Tarih, Politika ve Strateji

Sayın Adnan Oktar’ın 29 Mayıs 2018 tarihli Canlı Sohbetler yayınından

 

İZLEYİCİ SORUSU: İngilizlerin Derin Devleti bu zamana kadar neden keşfedilmedi?

 

ADNAN OKTAR: Ondan bahseden olduğunda sessiz sedasız öldürüldü kim yaptıysa. Reisi Cumhursa da öldürüldü. Mesela Kennedy dikkat çekti öldürüldü. Başka liderler dikkat çekti öldürüldü. Bak Rusya'da da öyle, diplomatlar falan, bu konuda bilgi veren diplomalar, hepsi teker teker öldürüldü son günlerde.

İki nedeni var. Birincisi kendini gizlemede kaba bir yöntem kullanıyor. Mesela adamı öldürüyor, sonra başın sağ olsuna geliyor. Cenazeyi kaldırmak için yardımcı oluyor. Delil arayalım diyor hep beraber diyor. Katil delil arıyor. Yani mesela mermileri numaralıyor bir iki, fotoğraf çekimi yapıyor. Vay alçak diyor baksana nasıl vurmuş falan diyor. Yakalamak o yüzden mümkün olmuyor. Yani her yaptığı melanette karşı taraf olarak o melaneti kınayan kişi olarak ortaya çıkıyor. Yani münafıkların genel yöntemidir bu. Tam bir münafık hareketi.

İkincisi de İngiliz Derin Devleti’ne zaten dikkat çekenleri feci şekilde ezdiler şu ana kadar. Şimdi bak bize de peş peşe ataklar yapıyorlar. İhbarlar, yok örgüt, yok teşkilat, yok işte bunlar anarşist, terörist, Fethullahçı, işte hatta IŞİDci, Talibancı, Kaideci demediklerini bırakmıyorlar. Yani her türlü iftirayı atıyorlar. Bazıları da yiyor onu yalnız tabii. Armut gibi yiyor. İti-kopuğu musallat ediyorlar. Nerede aşağılık adam varsa onlara müsallat ediyorlar. Basından saldıran oluyor, oradan saldıran, buradan saldıran oluyor. Umurumuzda mı? Takıyor muyuz? Yok. Yani sinekle ilgilenirim, kovalarım. Onlarla için muhatap olmam. Sinek kadar kıymeti yok bizim için. Çünkü sinek vızıltısı insan rahatsız eder. Onların böğürmesi bizi rahatsız etmez. Çünkü cıyaklama tarzında oluyor. İngiliz Derin Devleti’nin kendini gizleme yöntemleri çok fazladır. Yani yüzlerce yöntem kullanır. Bunlar gelenekselleşmiştir. Mesela geçenlerde de sürekli Rusya'da diplomatları şehit ettiler veyahut öldürdüler peş peşe, biz dikkat çektikten sonra durdurdular. Yoksa seri cinayetler vardı, peş peşe devam ediyordu. Sonra Rusya dikkat çekti. Mesela kendi yaptıkları bir rezilliği yine Rusya'nın üstünden yıkmaya kalktılar geçenlerde. İngiliz Derin Devleti yaptı dedim, Rusya 15 gün sonra açıkladı İngiliz Derin Devleti yaptı diye. Önce suç üzerine atılınca sustu Rusya. Yani ne yapacağını şaşırdı. Kesin dedim yani açıklarım otururlar dedim. Yani şeyinin üstüne otururlar dedim yani tavanın üstüne. Ben açıklama yaptıktan 15 gün sonra Rusya açıklama yaptı. İngiliz Derin Devleti yaptı diye. Daha önce anlamıyorlardı.

Mesela Suriye'de yine katliam yaptılar. Gaz katliamı yaptılar. İngiliz Derin Devleti yaptı dedim. Bak şap diye oturdular onlara kızgın tavaya. Her seferinde yakalıyorum. Artık burada da Türkiye'de de adam bulamıyorlar saldırtacak. İt-kopuk böyle köprü altı çakalları falan onları toplamışlar. Oradan buradan derleme toplama, hepsine de tabii 22'lik mıh gibi kanunla hukukla çakıyoruz. Ciyak ciyak da ötüyorlar.

PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo
İNDİRMELER
m3u8
m3u8
m3u8
mp3
mp4
İngiliz casuslar
İngiliz derin devleti
İngiliz sömürgesi