HARUN YAHYA
logo
HARUN YAHYA

  • Tüm Eserler
  • Kitaplar
  • Makaleler
  • Videolar
  • Sesler
  • Görseller
  • Alıntılar
  • Diğer

ADNAN OKTAR KİMDİR?
Harun YahyaADNAN OKTAR KİMDİR?
ESERLER
KitaplarMakalelerVideolarSeslerGörsellerAlıntılarDiğer
KONULAR
CavourVatikanSosyalizmAydınlanma çağıFransız DevrimiDönmeSabetayistJakobenizmMasonik MedyaSiyasi SiyonizmJön Türkİttihat ve TerakkiAbdülhamitAnti-NaziDünya Siyonist ÖrgütüNuremberg KanunlarıMussolini1. Dünya savaşıAdolf EichmannGoyimRothschild HanedanıThink-TankCFRRockefellerSoğuk SavaşStalinEkim DevrimiSovyetler BirliğiBilderbergVietnamAIPACLobiFuarGüneydoğuYunanistanYeni Dünya DüzeniKızıldenizJeopolitikGaziVergiGümrük2023AntilopBoğaAvrasya İslam ŞuarasıNobel Barış ödülüHastaneSosyal Güvenlik KurumuAli BabacanTurgut ÖzalSuikastGaffar OkkanMuhsin YazıcıoğluRosette NebulaAstronomi
  1. Videolar
  2. Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri, Hz. Mehdi (a.s)'ın çıktığını inkar edenle...

Şeyh Ahmet Yasin Hazretleri, Hz. Mehdi (a.s)'ın çıktığını inkar edenlerin doğru söylemediği anlatıyor.

Harun Yahya
1419
26 Ekim, 2017
Ahir Zaman, Hz. Mehdi ve Hz. İsa
Kitap Ehli ve Peygamberler
Kısa filmler - Mutlaka izleyin

Şeyh Ahmed Yasin: Ayıp ediyorlar, kimileri ayıp ediyor. Kimileri de kasten yapıyor. Mehdi (a.s)’ın hayatta olduğunu şimdi biliyoruz.Ama daha önce gelip yaşamadığından da son derece eminiz.Bunu sadece biz söylemiyoruz şuasrımızın içerisinde yaşamış olan Müceddidler,Gavslar,Kutuplar,Rica’ül Gayb dediğimiz Evliyaullah haber veriyor hepsini.Özellikle üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri zaman ve tarih göstererek “benden yüz sene sonra gelecek olan o  acip zat” diye bahsediyor ve şimdi ruhaniyetinin hayatta olduğunu, ruhaniyetiyle kendisiyle görüşen Evliyaullah’tan bizatihi bazı meselelere şahit oluyoruz. Çünkü Mehdi (a.s) gelmiş olsaydı, icra etmiş olması gereken hadislerle belirtilen olayların meydana çıkmasılazımdı kiçıkmadı.Ama çıkmasınınyakın olduğunun alametlerini şimdi tamamiyle yaşıyoruz, noksansız bir şekilde. Hele “İsa (a.s) geldi,yaşadı, vefat etti, onu defnettik” diyenler,“Allahu Teala onlara insaf versin” demekten başka birşeyimiz yok. Yazıktır,günahtır, ümmeti Muhammedi yanıltıyorlar, İsa (a.s) gelmiş olsaydı, yaşanması gerekenlerin hepsi bitecekti. Bugüne bu fitne,bu iftiralar,bu hasetler,bu kinler kalmayacaktı. İsa (as) hayattadır, Mehdi (as)’ın arkasında zuhur edecektir.Muhammed Raşit Hazretleri, “Mehdi (a.s) evet ruhaniyeti hayatta, şu anda daha genç” dedi.Olay 75 senelerinde oluyor.

Sunucu: MaşaAllah

Şeyh Ahmed Yasin:Tabi 1975’te Mehdi (as) için “genç delikanlı” dedi.

Sunucu: Seyyid Muhammed Raşit Erol Hazretleri?

Şeyh Ahmed Yasin:Seyyid Muhammed Raşit Erol Hazretleri

Sunucu: MaşaAllah.

Şeyh Ahmed Yasin:Bütün cemaat bu olaydan haberi vardır.Muhammed Raşit Hazretleri, kendisine ben şahidim, kişiler geldiler, efendim “gördüğümüz alametlere göre siz Mehdi (a.s)’sınız”, yanındaydım.Mübarek tebessümle karşıladı ama dedi, “biz Mehdi değiliz. Onun vakti var” dedi. “Biz”, dedi “o günleri göremeyeceğiz.” Hatta o zaman işte, “Allah nasip ederse sen görürsün”demişti, bana.

Sunucu: MaşaAllah.

Şeyh Ahmed Yasin:Bunu Muhammed Raşit Hazretleri de söylemişti. Allah nasip ederse en kısa zamanda 10 sene sonra çok umutluyuz. Zuhur edecek çünküaçık açık, alenen bütün hazırlık tamam,hizmetler devam ediyor.Neticeye ulaşılmak üzere, İttihad-ı İslam’la beraber başa geçip ümmet-iMuhammed’e bir bayram,bir cennet havasıyaşatacaktır. Cenab-ı Allah o güne hepimizin yetişip,onun kapısında hizmet edenlerden olmak nasip etsin.

Sunucu: Amin. Allah razı olsun.

Şeyh Ahmet Yasin
Hz. Mehdi'nin zuhuru
PAYLAŞ
logo
logo
logo
logo
logo
İNDİRMELER
mp3
mp4