Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu Kanal 35'de canlı Yayında Evrim Teorisinin geçersizliğini anlatıyor (23 Ağustos 2009)
Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu'nun HarunYahya.TV'deki canlı sohbeti (29 Mayıs 2010)
Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu'nun Harunyahya.Tv'deki canlı Sohbeti (20 Mart 2010)
Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu'nun HarunYahya.TV'deki canlı röportajı (10 Haziran 2010)
Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu'nun Kocaeli Tv'deki canlı röportajı (26 Mart 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu, Serdar ARslan ve Akın Gözükan'ın HarunYahya.TV'deki canlı sohbeti (9 Temmuz 2010)
Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu'nun HarunYahya.TV'deki canlı sohbeti (18 Mayıs 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Altuğ Berker'in Harun Yahya.Tv'deki canlı röportajı (28 Ocak 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu, Akın Gözükan ve Serdar Arslan'ın HarunYahya.TV'deki canlı yayın sohbeti (25 Haziran 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Erkan Seyhan'ın Tv Kayseri ve Samsun Aks Tv'deki canlı röportajı (20 Ocak 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Meral Hanım'ın A9 TV'deki canlı sohbeti (1 Temmuz 2011; 17:00)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Erkan Seyhan'ın HarunYahya.TV'deki canlı sohbeti (25 Nisan 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Altuğ Berker'in Harun Yahya.Tv'deki canlı röportajı (2 Mart 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu, Altuğ Berker ve Kartal Göktan'ın A9 TV'deki canlı sohbeti (30 Temmuz 2011; 22:00)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Altuğ Berker'in Harunyahya.Tv'deki canlı röportajı (26 Ocak 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu, Akın Gözükan ve Onur Yıldız'ın HarunYahya.TV'deki canlı sohbeti (16 Temmuz 2010)
Dr. Oktar Babuna ve Dr. Cihat Gündoğdu'nun HarunYahya.TV'deki canlı sohbeti (1 Mayıs 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu, Tarkan Yavaş ve Altuğ Berker'in Harun Yahya.Tv'deki canlı röportajı (12 Mart 2010)
Evrim teorisini yerle bir eden bitki fosilleri
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Kartal Göktan'ın A9 TV'deki canlı sohbeti (31 Temmuz 2011; 22:00)
Dr. Paolo Cioni insanların evrim teorisinin bilimsel olmadığı gerçeğini neden görmemezlikten geldiğini açıklıyor.
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Altuğ Berker'in Harunyahya.Tv'deki canlı röportajı (22 Mart 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu, Onur Yıldız, Dr. Erel Aksoy ve Tarık Bey'in A9 TV'deki canlı sohbeti (24 Aralık 2011; 15:00)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Altuğ Berker'in Harun Yahya.Tv'deki canlı röportajı (4 Mart 2010)
Dr. Oktar Babuna, Dr. Cihat Gündoğdu ve Altuğ Berker'in Kanal Avrupa'daki canlı sohbeti (4 Temmuz 2010)