"Avrupa'da Darwinizmin Çöküşü" Belgeselinden
NİCOLAS SARKOZY YARATILIŞI DESTEKLİYOR
Fransa'nın günlük gazetelerinden La Libération, 22 Nisan 2008 tarihli baskısında, “Antropolog Pascal Pick, Yaratılışçılığın Güçlendiğini Bildiriyor” başlıklı bir habere yer verdi. 140 Bin tirajlı gazetenin söz konusu haberinde, Fransa'da yaratılışçılığın güçlenmesi ve yaratılış atlasının bu değişimle ilgili etkisinden şöyle bahsedildi:
“Sarkozy'nin, yaratılışçıların söylemlerini doğrulayan açıklamaları beni çok şaşırttı. Onlara göre 20. Yüzyılın kötülüklerinin sebebi, insanların dinden uzaklaşmaları. Delil, yaratıcısından uzaklaşmış olan insan, Darwin'in teorisine bağlı olarak hareket eden bir hayvana dönüştü. Eğer insanın bir aşağı hayvan türünden geldiği öğretilirse ve din eğitimi verilmezse bu bütün felaketlerin sebebi oluyor. Dolayısıyla eğitimden evrim konusunu çıkarmak gerekir. Medya, İslami yaratılışçı akımlardan pek endişelenmiyordu. Ta ki Türk yazar Harun Yahya'ya ait olan yaratılış atlası binlerce kişiye ulaşıncaya kadar. Tek bir hamlede tam bir panik gerçekleştirdi. Çünkü Müslüman bir ülkeden gelen bir kitap, gerçeklikler denizine adeta bir tuğla gibi düştü.”
A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500