Sayın Adnan Oktar'ın 26 Şubat 2018 tarihli Canlı Sohbetler yayınından
ASLI HANTAL: Bugün Cumhurbaşkanımızın doğum günü. Kendisi 64 yaşında. Cumhurbaşkanımızın doğum gününü bir kez daha kutluyoruz.
ADNAN OKTAR: Tayyip Hoca'mıza Allah uzun ömür versin. Sağlık, sıhhat versin. Aslan gibi filinta gibi delikanlısın, evelAllah. 2019'da buradasın, 29'da, 39'da, 49'da, ondan sonra da bakacağız, inşaAllah.
Hadi bakalım, dinliyorum.
VTR- SAYIN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DOĞUM GÜNÜ PARTİ GÖRÜNTÜLERİ
ADNAN OKTAR: İyi, bu hanımlarla çektirdiği resim iyi olmuş. .. Tayyip Hocam Anadolu delikanlısı. Şimdi görevli olduğu için görevini yapıncaya kadar ona bir şey olmaz. Bu Allah'ın gizli bir kanunudur. Bunu ben daha önce de söylemiştim. Aslında söylemeyeyim dedim, o söyledim. Allah'ın gizli kanunu. O görevini yapıncaya kadar hiçbir şey olmayacak. Hiçbir şey olmaz. Görevini bitirinceye kadar. Ve görevli olduğu için de güzel devam ediyor. Samimi devam ediyor. Gözlerimizin önünde, herkes de görüyor dürüstlüğünü samimiyetini. Vicdanını da herkes görüyor. Bak trollcüler şunlar bunlar falan hepsi kaynıyor. Tayyip Hoca dümdüz yoluna devam ediyor.
Evet dinliyorum.
SUNUCU: Cumhurbaşkanımızın doğum günü için bizim de hazırladığımız bir klibimiz vardı. Kendisinin doğum gününü bir kez daha kutluyor ve Allah'tan kendisine uzun hayırlı, sağlıklı, bereketli bir ömür diliyoruz, inşaAllah.
ADNAN OKTAR: İyi çok güzel olmuş. Ara ara yayınlayalım. Tayyip Hocamın iyi özelliği, güzel özelliği imanlıdır, imanlı delikanlıdır. Erbakan Hocam da çok imanlıydı, o da çok imanlı. Ehli vicdandır, yani bir şeyi yaygarayla şununla bununla halletmez imanıyla halleder. Allah ona ne ilham ediyorsa ona göre hareket ediyor. Yani şeytanın ilhamını dinlemez o. Sadece Allah'ın ilhamını dinler. O yüzden de Allah yolunu açıyor. Görünenlerle, görünmeyenlerle yanındayız.