| Ne demişti | Ne oldu | ||
|---|---|---|---|
| Bugün, 28 Temmuz 2011
Habertürk, 28 Temmuz 2011
| ||
Ekonomik kriz teğet bile geçmeyecek
Özet
Bu makale, 2011 yılında Türkiye'nin Avrupa'daki ekonomik krizden etkilenmeyeceği yönündeki Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarını ve Adnan Oktar'ın bu konudaki öngörülerini ele almaktadır. Adnan Oktar, Türkiye'nin İslam ahlakı ve yardımlaşma ruhu sayesinde krizden daha az etkileneceğini ve asıl kurtuluşun Türk İslam Birliği ile gerçekleşeceğini vurgulamaktadır. Makale, Türk İslam ülkeleri için bir bereket ve bolluk çağı beklentisini ortaya koymaktadır.
Önemli Noktalar
- Başbakan Erdoğan, 2011'de Türkiye'nin Avrupa'daki krizden "teğet bile geçmeyecek" şekilde etkilenmeyeceğini belirtmiştir.
- Adnan Oktar, Türkiye'nin İslam ahlakı ve yardımlaşma ruhunun krizin etkilerini azaltacağını ifade etmiştir.
- Makale, Türk İslam Birliği'nin ekonomik krizlere karşı kalıcı bir çözüm olacağını ileri sürmektedir.
- Adnan Oktar'a göre, Türk İslam ülkeleri için bundan sonra bir bereket ve bolluk çağı başlayacaktır.
- Küresel krizlerin Türk İslam ülkelerini etkilemeyeceği, aksine altın çağa girileceği öngörülmektedir.
Sıkça Sorulan Sorular
Başbakan Erdoğan 2011'deki ekonomik krizle ilgili ne tür bir açıklama yapmıştır?
Başbakan Erdoğan, 2011 yılında Avrupa'daki ekonomik krizin Türkiye'yi "teğet bile geçmeyeceğini" ve kimsenin endişe etmemesi gerektiğini belirtmiştir. Türkiye'nin 2008 krizine göre daha iyi ve güçlü bir konumda olduğunu vurgulamıştır.
Adnan Oktar'a göre Türkiye'nin krizlerden daha az etkilenmesinin nedeni nedir?
Adnan Oktar'a göre Türkiye'nin krizlerden daha az etkilenmesinin nedeni, milletin sahip olduğu İslam ahlakı ve yardımlaşma ruhudur. Bu durum, mecburi bir mal ve para hareketliliği meydana getirerek krizin şiddetini azaltmaktadır.
Türk İslam Birliği'nin ekonomik krizler karşısındaki rolü nasıl açıklanmaktadır?
Adnan Oktar, Türk İslam Birliği'nin ekonomik krizlere karşı asıl kurtuluş yolu olacağını belirtmiştir. Bu birliğin gerçekleşmesiyle, krizlerin değil, bolluk ve zenginliğin yaşanacağı bir döneme girileceği ifade edilmiştir.
Adnan Oktar Türk İslam ülkelerinin geleceği hakkında ne öngörmektedir?
Adnan Oktar, Türk İslam ülkeleri için bir bereket ve bolluk çağı olacağını öngörmektedir. Gelecekte altın çağa girileceğini, Türk ülkelerinin mutlu, sevinçli ve ferahlık içinde olacağını belirtmiştir.
Küresel krizlerin Türk İslam ülkeleri üzerindeki etkisi nasıl değerlendirilmektedir?
Küresel krizlerin Türk İslam ülkeleri üzerinde kalıcı bir etkisi olmayacağı, bunların geçici şeyler olduğu belirtilmiştir. Bu ülkelerin bir bereket ve bolluk çağına gireceği ve krizlerden etkilenmeyeceği ifade edilmiştir.





