| Ne demişti | Ne oldu | |
|---|---|---|
| Habertürk, 11 Eylül 2010
| |


| Ne demişti | Ne oldu | |
|---|---|---|
| Habertürk, 11 Eylül 2010
| |
Adnan Oktar, Ermenistan'ın Türkiye'nin kanatları altına girerek zenginleşmesini ve Türk-İslam Birliği içinde yerini almasını önermektedir. Ermenilerin kardeş olarak görülmesi ve huzur içinde yaşamaları gerektiğini belirtmektedir.
Adnan Oktar, bölgedeki gereksiz düşmanlıkların ve fakirliğin masonların ve şeytanın bir oyunu olduğunu ifade etmektedir. Bu durumun hiçbir ülkenin lehine olmadığını savunmaktadır.
Türk-İslam Birliği, Ermenilerin kardeş olarak kabul edilip şefkatli kolları içerisinde yerlerini bulacakları, huzur ve güvenlik içinde yaşayacakları bir yapı olarak sunulmaktadır. Bu birlik, bölgedeki refah ve kardeşliği artırmayı hedeflemektedir.
Adnan Oktar, Ermenistan'da fabrikalar kurulması, Ermenilerin Türkiye'ye gelerek kardeşçe ağırlanması ve karşılıklı sohbetler edilmesi gibi somut önerilerde bulunmaktadır. Bu sayede Ermenilerin fakirlikten kurtulabileceğini düşünmektedir.
Adnan Oktar, bölgedeki tüm devletlerin güçlü ve sağlıklı olmasını, milletlerin zenginleşmesini, kardeşçe yaşamalarını ve Allah'a şükrederek ahirete hazırlanmalarını temenni etmektedir.