Beyin gücü metafizik olaylara sebep olur mu?
Sayın Adnan Oktar’ın 4 Aralık 2017 tarihli A9 TV’deki canlı yayınından.
Beyin gücü metafizik olaylara sebep olur mu?
İZLEYİCİ SORUSU: Beyin gücü metafizik olaylara sebep olur mu?
ADNAN OKTAR: Benim güzel yüzlümü yakından görüyor musun? Ah benim canım, nasıl temizsin sen, nasıl güzelsin. Burun minnacık ve çok şeker. Kaşların çok güzel, gözün güzel. Elmacık kemiklerin çok güzel. Ağzın, dişlerin, çenen, her yerin çok güzel. Ve tesettürlüsün, dindarsın. Aferin sana benim bir tanem aferin. Ve yüzünde nur gibi çok efendi ve güvenilir olduğun, gözü kapalı insan sana güvenir. Hızman da şahane olmuş çok yakışmış. Allah sana uzun ömür versin, hayır, bereket versin. Modern, arif yüzlü bir kızsın ayrıca, arifesin yani, o hissediliyor. Senin güzelliğinden ben, önce bu konuyu anlatayım diye durdum, amacım bu. Senin sevgini anlatmak şu an. Sana olan sevgimi anlatmak aynı zamanda. Sevgi insanı olduğun anlaşılıyor. Allah sana cennette uzun ömür versin. Cennette seni bana kardeş, dost, arkadaş etsin. Çok sevinirim seni cennette yanımda görürsem.
Beyin gücü dünya hakimiyetine sebep oluyor. Metafizik olaylar hiç kalır. Bütün dünya emrine girer insanın. Beyin sağlamsa, yani çok samimiyse, tam samimiyse, Allah'a tam râm olduysa, o dünya hakimiyeti getirir. Bütün dünya o insana hizmet eder. Ama bütün dünya olaylar, tarih direkt ona göre yönlenir, her şey. Yani Birleşmiş Milletler de ona göre hareket eder, NATO da ona göre hareket eder ama haberi bile olmaz. Bütün sistem ona göre hareket eder. Gökteki yıldızlar, olaylar, yer, yerdeki hareketler, hep ona göre hareket eder. Mesela Mehdi (as) için diyor, “yer ve gök ehli ondan razı olur” dediği o hadis. Bak, “yer ve gök ehli.” Yer olduğu gibi ona uyuyor, gök de olduğu gibi ona uyuyor. Ama fark edilmez bu. Yani dikkatlice bakılırsa fark edilir.
Ama benim canımın dediği tabii o değil, beyin gücüyle mesela bir çatalı bükmek mümkün mü? Eşyanın hareket etmesi mümkün mü? Onu demek istiyor, değil mi? O iyi bir şey değil onun olması. İmtihan açısından iyi bir şey değil. Fark edilmeyen mucizeler daha iyidir. İman nuruyla anlaşılan mucizeler daha iyidir. Düşünerek, alenen olanlar sevap kaybettirir, sevabın gücünü kırdırır. Olmamasını istemek daha iyi. Yoksa olur, harikalar olur. Zor zamanlarda olur. Zor zamanlarda olur, ara ara olur.
